Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallen Earth (Sci-Fi)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

hummm not bad not bad at all ..

fena durmuyor grafikler falan dediginiz gibi rezalet degil.. ya da ben baslangic alaninda oldugum icin guzel geldi. animasyonlara biraz daha onem verilirse fena olmayacak ...

ses falan guzel saldiri savas sistemi fena degil ama animasyonlar kopuk kopuk oldugu icin pek iyi durmuyor arti moblarin tepki sureleri dusuk. beta sonucta..

hic fena degil...

ilginc geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyun eylül 7'de çıkıyormuş. Açıkcası betası çok sağlamdı fakat oyun motoru ve UI'si çok dandirik olunca neredeyse 1.5 ay önce oyunu uninstall etmiştim. Neyse paticik halkı için kendimi feda edip 7gb'ı tekrar indireceğim bakalım oyun çıkmaya bu kadar yakınken nasıl.

Ha bu arada SWG'nin sevilen yüzü Tiggs'de burada çalışıyormuş developer olmasa da bu da hoş bir ayrıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet beta'yı tekrar denedim şu an durum fena gözükmüyor:

-Grafik motoru çok sorunluydu onu düzeltmişler ama halen bir kaç sorun var bakalım 1 ay içinde düzeltebilecekler mi
-Araç kullanımı çok gerçekci değildi sanırım onunla da biraz uğraşmışlar artık eskisi gibi düz kutu sürme olayı yok ara sıra araçların tekerleri yoldan ayrılabiliyor fena olmamış
-Oyuna epey emote eklemişler, hatta 30 adet dans stili var. Roleplay yapmak isteyenler için güzel bir olay.
-UI halen scale olmuyor 1650x1050 kullanıcıları için ciddi bir sorun

Eylülde Champions Online ile beraber çıkacak işte, CO'yu henüz denemedim ama WoW'dan hiç bir farkı olmayan bir oyun çıkarsa büyük ihtimalle Fallen Earth oynayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...