dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bakalım bakalım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oynayanlardan başka yorum yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2 gun denedim DF almadan once, oyunun cok temel sorunlari vardi, oynayamadim bile. Misal: SLI varsa grafikler sapitiyor. NVIDIA'nin bazi kartlari sapitiyor. Duzeltmediler 1 hafta boyunca, sildim gectim. Onun disindada cok buyuk sorunlar var ama haliyle beta olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hummm not bad not bad at all .. fena durmuyor grafikler falan dediginiz gibi rezalet degil.. ya da ben baslangic alaninda oldugum icin guzel geldi. animasyonlara biraz daha onem verilirse fena olmayacak ... ses falan guzel saldiri savas sistemi fena degil ama animasyonlar kopuk kopuk oldugu icin pek iyi durmuyor arti moblarin tepki sureleri dusuk. beta sonucta.. hic fena degil... ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bu oyunun asil guzel yani crafting sistemi olacak bence, real time crafting var oyunda ayrica dev.lerin yazdigina gore oyuncularin kullanacagi itemlarin %90i diger oyuncular tarafindan yapilacakmis merakla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 real time crafting nasıl oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eve gibi eve bilmeme ihtimaline karşı süper not: item ın gelişmişliğine, büyüklüğüne göre, günler süren craft sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yani crafta basiosun atiorum 5 saat sonra mı tamamlanio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gibi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eve de böle gemi falan yapiosun anliorum da bu fallen earth de ne yapiosun bu kadar real time gerektirecek? silahı 1 saatte yaptırtmıcak herahlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Araçlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oyunda pvp ne durumda ? oyun sandbox olmıcak anladıım kadaıryla di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Tam olarak sandbox diyemeyiz ama yakın, 6 grup var girebileceğin. Irk olarak değilde, ideolojik olarak ayrılmış gruplar bunlar ve yanlış hatırlamıyorsam sonradan gidip giriyorsun bunlara, karakter yaratırken değilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hoş bi oyun gibi duruyo. Umarım her post-apocalyptic oyun gibi aşırı derecede karışık olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 patii uyuma(:P) an itibariyle beta public stress test herkese acik tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya girin suna bakim ben sevecek gibi duruyorum bu oyunu benmi yaniliyorum nedir :) bir bakin test edin nedir ne degildir fazlami abarttim scifi diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 register open to public ama download subscriber only ahaha yapacagin isi fileplanet senin.. baska bi dowload yeri varmi acaba bulan? ben bulamadim da henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oyunda arac yapabilme, ve o araclari pvp'de kullanabilmek kesinlikle cok eglenceli olucaktir. Ayrica engineer tarzi olan kisiler yine "siper" tarzi seyler yapabiliyorlar. -Karakterin onune kalkan olarak kullanilan bir blok cikarma, veya yeri kazip, icinde siper alma gibi-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Oyun eylül 7'de çıkıyormuş. Açıkcası betası çok sağlamdı fakat oyun motoru ve UI'si çok dandirik olunca neredeyse 1.5 ay önce oyunu uninstall etmiştim. Neyse paticik halkı için kendimi feda edip 7gb'ı tekrar indireceğim bakalım oyun çıkmaya bu kadar yakınken nasıl. Ha bu arada SWG'nin sevilen yüzü Tiggs'de burada çalışıyormuş developer olmasa da bu da hoş bir ayrıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Evet beta'yı tekrar denedim şu an durum fena gözükmüyor: -Grafik motoru çok sorunluydu onu düzeltmişler ama halen bir kaç sorun var bakalım 1 ay içinde düzeltebilecekler mi -Araç kullanımı çok gerçekci değildi sanırım onunla da biraz uğraşmışlar artık eskisi gibi düz kutu sürme olayı yok ara sıra araçların tekerleri yoldan ayrılabiliyor fena olmamış -Oyuna epey emote eklemişler, hatta 30 adet dans stili var. Roleplay yapmak isteyenler için güzel bir olay. -UI halen scale olmuyor 1650x1050 kullanıcıları için ciddi bir sorun Eylülde Champions Online ile beraber çıkacak işte, CO'yu henüz denemedim ama WoW'dan hiç bir farkı olmayan bir oyun çıkarsa büyük ihtimalle Fallen Earth oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 co ile wow un ne alakası varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bende dans stiliyle rp alakasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dreagloth said: co ile wow un ne alakası varki? 7/24 quest yap, end-game'e gelince 7/24 raid yap gibi bir olay varsa. Olmadı 7/24 BG'lerde PvP yap. Valla çok baydım bu olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 inan en iyisi bu. Sırf pvp ilede olmuyor pvm ilede. Bunların yanına ne olabilir cok kallavili bir craft sistemi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 beta'ya nasıl girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar