funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 garantiledim fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 merhaba gökçe. Yüzün güneş gibi. Uzun süre bakılmamalı. Karanlık dünyamıza doğdun. Güzelliğin bizi çılgınlıklara sürüklüyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o gız benim ulaeynnnn!!!111 girme aramıza, biz eflenip mutlu mesut bir in kuracaaazz onunlan:? PS: gökçeciim burda konuşmayalım, bunnar bizi çekemesler gel mesenemi veriyom ordan takılırız, oki? mesenem; hemkıllıyımhemhızlı@hotmail.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abilerim ablalarım 2 dakikanızı alıcam :D şimdi ben birşey farkettim abaza roleplay i yaparken hızını alamayıp karakter haline getirenler mi var bana mı öyle geliyor ahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sipeyskeyk said: şimdi ben birşey farkettim abaza roleplay i yaparken hızını alamayıp karakter haline getirenler mi var bana mı öyle geliyor ahahahah Abi aynen öyle, patiyi tanımasam hakkaten abazan mekanı derim. Abartmayın fazla yahu. Bu arada bu eleman feyk: g0kche said: 16 yasındayken ben de hamile olma tehlikesi geçirmiştim çok korkunç bişeydi simdi dusununce o yasta anne olmak gerçi o zamanlar gayet de iyi karsılamıstım ailemin hala haberi yok bu durumdan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Merhaba Tatlım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Abi tamam çok feyk var ama gelen her kıza böyle yaparsanız feyk olmayanlar da kaçar. Sonra "pati niye abazan dolu, neden az kız var" Az kız olur tabi :D Selam Gökçe. Gerçeksen hoşgeldin, feyksen zaten fazla kalmazsın :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bana aşırı fake geldi ama değilsen hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ha yeni geldin hemen guncelleme yapmayı çözdünde balonum geldı dıe edıtlıosun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 -007- said: kızın kafasında oluşan imaj: burdan hemen kaçmam lazım :P hoşgeldin bu arada :P mesaja göre kızın kafasında oluşması umulan imaj: beni bitek 007 anlıyor, özelden msn'imi vermeliyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bekleseydin de beraber gelseydik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Voys said: ha yeni geldin hemen guncelleme yapmayı çözdünde balonum geldı dıe edıtlıosun. Çok zor birşey değil güncelleme yapmak. Bi de direk "güncelle" yazıyor. Kızın moron olması lazım çözememesi için :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Penthesilea said: bekleseydin de beraber gelseydik bu espriyi anlamayan insanlar var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gOkche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 pentheselia sen çok hızlı geliyosan o senin sorunun olur kız arkadasına yazık =// bu arada arkadaslar cidden cok abartısızlamısınız yaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bak şimdi gökçe açıkçası bu foruma tahminimce hani böyle selam ben kızım diyip gelen çok oldu ama çoğu faketi ve artık insanlar ön yargılı yaklaşıyolar bu yüzden bi şekilde kanıtlaman gerekiyo bize gerçekten tanımadığımız bi kız olduğunu ne bileim kağıda pati yaz foto çekil falan o zaman eğleniriz tabi yapmak zorunda degilsin de böyle gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 selam canım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 pfff Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 shadow editleme ilk mesajını gördük çok kötüydü =( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gOkche said: pentheselia sen çok hızlı geliyosan o senin sorunun olur kız arkadasına yazık =// bu arada arkadaslar cidden cok abartısızlamısınız yaaelinde sozluk varsa beklemenin anlamina bak gokcecim. yaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abartısızlamısınız bunu yazan sadece bir kiz olabilir, demek ki fake degil, ya da cok iyi hazirlanmis. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ZaugnaKhaldun said: HOŞGELDİN:):):)pek bi neseli gordum arda seni.. KARI VAR ı gorunce boyle oldun dimi.. eehhe KARI var dediler geldik.. Hosgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gOkche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 , Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 HOŞGELDİN BACIM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 holy "bacım" falan ne ayak gardaş? ööle gay-lussaclara yumuşakçalara taviz yok uleyn! huaytttt!!!1111!!!! ha eğer kaleyi içten fethedecem parçala-yönet yapacam diyosan orası ayrı tabii, ilginç felsefe ve teorisyenlere her zaman saygımız vardır(tu) /salute Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fake olduğundan emin olmadan bugün bacım yarın ihtiyacım demedim farkındaysan ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.