eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sadece ihtiyaç duyduklarındamı konuşur erkeklerle ? beğenmediğim bi kızla çıksam nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 arada yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çok sıkılırsın kızıda boş yere üzersin ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kendini beğenmişlik gibi olcak ama bi gerçektir.. Beraber dolaşırken utanırsın..Sevmezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 aga beğenmediğin kızla çıkılırmı yaw . beğenmediğin kızla yatarsında insan içine karışılmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 beğenmediğin kızla aynı kaldırımda bile yürüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sevgili değil fuckbuddy olur en fazla. veya hiçbişey olmaz biter ikincisi daha olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben beyenmediğim kızları öldürüom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya kız çok güzel diil hatta pek belki hiç güzel diil.. yani benim standartlarımın baya altında.. her kızla olduğu gibi bununlada ihtiyaç için birlikte olucam fakat kız biraz problemli.. birlikte olup öylemi şutlasaam yoksa birlikte olmadan hiç ümit vermedenmi şutlasam. kızın cinsel konularda geçmişte yaşadığı bi olay yüzünden hassasiyeti varmış filan.. ps.kız beni beğeniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kaç kilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 said: birlikte olup öylemi şutlasaam bunu okuduktan sonra imzanda aynaya mı baktın acaba diye merak ettim. türk filmi gibisiniz valla yukardaki cümlemi okuyunca daha detaylı açıklama gerekebileceğini düşündüm tabi: kızın hassasiyeti var diyorsun, sorunları var diyorsun bir de sonra "birlikte olup mu şutlasam" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dartanian said: Beraber dolaşırken utanırsın ne berbat bi duygudur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eisenheim said: kızın cinsel konularda geçmişte yaşadığı bi olay yüzünden hassasiyeti varmış filan.. eisenheim said: birlikte olup öylemi şutlasaam diyecek bişey bulamadım. yuh denebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bence arkadaşımız insan değil. bencesi yok hatta kesinlikle insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hayvansın rıza hayvansın http://img5.imageshack.us/img5/5439/90478432so7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dartanian said: Beraber dolaşırken utanırsın..Sevmezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 insanlığımdan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 organ mafyası çıksın buz dolu küvette uyan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 birlikte ol 2 gün takıl, tekrar birlikte ol, sonra şutla. tabii ikincisini memnun kalmadıysan yapmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ne dense boş şu noktadan sonra söylediklerin cidden hayvanlık yani. umarım cinsel konularda hassasiyet yaratıcı bir olay gelir başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha lan tamam direk şutluyorum kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kendini çok suçlu hissediyosun bi şekilde ayrıldıktan sora. belirli duygular hissetmeden çıktığın kızın yanında sıkılırsın, bayarsın, zamanın geçmesini istersin ki tüm bunlar kızın şahsına hakarettir. kız sana hayvanlar gibi aşık bile olsa en az 2 kere düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ayrıca şutlamak ne demek, reddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sevgilin değilse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar