Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Merkez Avrupa hehe "İçinden" de istiyoruz seçenek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mortis said: amerika dedim de uzak doğu dienler kendilerini kandırmasın lütfen anime izleyerek olmuo xP hayallerini yikma adamlarin, onlar caponyayi animelerdeki gibi zannediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kuzey afrika var, güney afrika vari ortası yok. amerika var da neresi amerikanın boydan boya amerika mı. okyanusya yok. asyalı hissetmek nedir? 127984 tane asya kültürü var. ne biçim anket lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 daverc said: Kuzey avrupa tabiki. in the name of odin. Düşündüm de, kaşarlı mısırlı kültür de olabilir http://up.negatif.com/fotolar/44/12044/48d25ab1b4c896bdd1b4f5ff47af6fa3.jpg Oha müthiş duruyo, canım çekti acayip. çok açım onun da etkisi var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 orega gundam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ya Japon kulturu zaten yari-amerikan kulturu. Tipleri cikarin elbiseler, makyajlar, yasam tarzi tamamen avrupai, o yuzden uzak doguda, Koreliler cinliler tarafindan asyali sayilmazlar. Bati ozentiligi coktur bizde oldugu gibi. Ama bi avantajiniz Turkleride Avrupalilardan sayarlar (cok kara olmadigin gozun cekik olmadigi surece) Ama kendi bolgelerinde de diger milletlere iyi gozle bakmazlar, somurgecilik gecmisleri vardir. Kendilerini ustun gorurler bolgede.. Ama o samuray kulturu falan ariyosaaniz yok. Tabii onlarla takilmak cok keyifli. Benimde favori kulturlerim arasinda o yuzden. Ama soyle soyliyim sizi bi odaya kapatsinlar, arabi muslumani avrupalisi japonu, buyuk olasilikla batili ile daha sicak olacaksiniz. Ayni dinden insanlar olmasina ragmaen oncelik onlar olur, cunku en cok anlasabildigin onlar oluyor. Konusacak bi ton sey var, espriler daha anlamli.. Japonlarlada cok anlasirsiniz, ama bir sureden sonra sikabilir. cok anlassabiliyosun cunku.. Kuzey Avrupa diyenler gitsin gorsun bence, secimlerinde hata yaptigini anlayacak en buyuk kesim orasi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Akdeniz kültürü seçeneğide olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Guney Avrupa onu kastediyo sanirsam da latin amerika yok (oyle dusunuyorum) birde uzak dogu zaten asya daha iyi ayrilabilinirmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Guney Avrupa Akdeniz diye dusunerek isaretledim ben de. Da bu garip bisey olmus, insan dogdugu, buyudugu yerin kulturune yakin hisseder kendini? Amerikan kulturu kultur degil zaten, coban salata. Kuzey Avrupa'daki kulture orada buyumemis bir insan ayak uyduramaz kafayi yer. Ya aslinda dedigim gibi dunyadaki her yer icin gecerli bu. Insan her seye ozenir de baskasinin kulturune nasil ozenir aklim almadi ondan yorum yapmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hala oy vermedim ama uzak doğunun çok çıkacağı belliydi, animeciler sizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya bi de adamlar ap ayrı avrupa kültürü ile etkilenmiş olsalar da davranışları hitapları dildeki kullanılmarı vs çok farklı. Çok şey var bu ne lan nie böle davraniolar gibi diebilecein. Yakın olma ihtimalin yok zaten yedikleri içtikleri şeyleri geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bir insan niye anime izler ki... eskiden frp oynayanlar anime mi izliyor yoksa başka bir kültür grubu mu biri beni aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Nekadar çok avrupa kültürlü insanımız varmış :). Merak ediyorum avrupa kültürüne kendini yakın hissedenler neye göre hissediyorlar. Günlük hayatlarında ve aile içinde ev içindeki yaşamlarında ne gibi farklılıklar var :). Çünkü kültür dedikmi öyle olmak istemekle değil , yemeğinden tut insanlar ile arandaki ilişkiye kadar herşeyi içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Herkes Arap kültürü seçmeliydi halbuki, Horizon haklı. Günah, haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 arabım arapsın arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Türk kültürü hangisine giriyo bunlardan? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Arap yarımadası şıkkına giriyomuş öyle diyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hani güney amerika? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 leman kültür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sende olsa olsa kültür mantarı kadar kültür vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 off ne laf etti be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Baggio haram olduğunu söyledi , imama saygı durun ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 [sozluk.sourtimes.org] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ortadoğu yok, arap yarımadası var. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar