fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Trafiğin içine dalıp olabildiğince çevreye hasar vermeye çalışıyorsun. Arabanın haraketi bittiğinde Diğer arabalara verdiğin hasarlar toplanıp puan hanene yazılıyor. Bunda yok sanırım öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 var, q ya bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 s tuşu ilede diğer burnout oyunlarındaki gibi yapılmamış. sıkılmazsan butun şehri dolaşırsın o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bende alicam bunu bulurbulmaz reklamlarini izledim sitelerinde gayet hos duruyo ozellikle online modlari midtown madness a benziyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 harika tek kelimeyle hele online modu super o kadar akici bi sistem yapmislarki bi anda giriosunuz ortama inanamiosun hemen lan ben simdi online mi oynuyorum diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 arkadas ne oyun yapmislar omur boyu ovucem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Online oyunu biraz anlatabilir misiniz? Okudum biraz, canlandı aklımda ama, birşey kazanıyor muyuz, ne bileyim rank sistemi gibi, yeni arabarlar mı açılıyor nedir yani artısı, gerçek oyuncularla oynamaktan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ps ye alıcam biara.psstore da yeni arabalar falan var ama pc de bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 online sistem e sadece nasilmis diye baktim freeburn online diye bi mode var adindan tam emin deilim herneyse tikliyosun serveer seciosun grimen 3 saniye bile surmuyo basliosun oynamaya hareket yapiosun vs ona gore puan aliosun galiba napilcagina host karar veriyo ranked sistemde sanirim vardi menude gormustum yanlis hatirlamiyosam ama single o akdar zevkli daha online a girmedim haaa en guzelide diyelim online oynarken disc oldun veya host cikti hicbisey olmuyo direk single a geciosun devam ediosun : ) normalde bi yaris oyununu 10 dk dan falza oynamam bunu cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oyundan nası çıkılıyo ya alt f4 ile cıkıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sdf bunu birinin sorucagini biliyodum esc e basiosun oyun sirasinda sonra f1 + f1 + f1 en son menude save&quit var oyle not : f1 e kac defa basicagindan emin deililm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bugün oyun elime geçti. İngiltereden ısmarladım, yani kitapçık vs İngilizce. Ama yüklerken dil seçeneği sormadan Almanca yükledi (İşletim sistemim Almanca). Oyun içinden değiştiremiyorum dili. Bulamadım nasıl değiştiğini. İngilizce oynamak istiyorum bu ne ya pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 OogahBoogah said: sdf bunu birinin sorucagini biliyodum esc e basiosun oyun sirasinda sonra f1 + f1 + f1 en son menude save&quit var oyle not : f1 e kac defa basicagindan emin deililm peki tuşlar nası değişiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tuslarda o menulerden birinde olmasi lazim esc e basip f1 e bas ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 oyun bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tek kelimeyle 3 sayfalık konuyu silmişsin tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bosver yahu kim takar bunun 3 harfini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fren ile gaz aynı axis üzerinde olamıyormuş! vay efendim nasıl şeysin sen öyle! illa parmak fatiguesi yaşatıcaksınız , teşekkür ediyoruz size sayın ea bokerları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 XBox Controller var bende. Standard ayarında frenle gaz Z axis'inde (trigger tuşları). Sağ trigger pozitif Z, sol trigger negatif Z olarak geçiyor. Ama tabi XBox controller'ına özel bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu oyunu kesinlikle konsolda oynayın derim ben. pc de tad alamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gayet oynaniyo yon tuslariyla oynuyorum ben gayetde rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tunch said: fren ile gaz aynı axis üzerinde olamıyormuş! vay efendim nasıl şeysin sen öyle! illa parmak fatiguesi yaşatıcaksınız , teşekkür ediyoruz size sayın ea bokerları! abi değiştirin tuşları çok m u zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bu oyunu ilk defa oynuyorum da, oyunda tek yaptığımız şey bir bölgeye gidip görevi başlatıp yarış yapmak mı? bir story felan yok herhalde. peki bazı yerlerde zırt pırt sayaç başlıyor, sonra "fail oldun" diye yazı geliyor, napacaz ki orda? oyunun bazı arabaları purchase edilmesi gerekiyor herhalde, bendeki oyun ultimate box ama yok bende onlar. purchase etmek istediğimde de "şu an available değil" diyor. oyun birkaç yıllık olduğu için kapattılar mı sistemi yoksa başka bir problemi mi var oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 araçlar direk gelmiyor, unlockluyorsun. sen şehirde ilerledikçe karşına çıkıyorlar, tokatlayıp alıyorsun bazı yollara girince günlük olarak ordaki rekor süreyi gösteriyor. geçersen gün sonuna veya geçilene kadar senin adın geçiyor BU YOLUN PATRONU diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yok o çarpma olayını yaptım da, bi de ghostbusters aracı, back to the future aracı felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar