Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bi sorun çıkmazsa 1-2 saate oynıcam,akşama yazarım bişeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 demosunu oynadim button masher iste talent tree gibi bisi war ama iste ranged ve melee ataklarin gucunu arttiran fena deil ama ortam grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bana sıkıcı geldi biraz oyun. biraz daha ilerleyince daha detaylı yorum yapıcam,hemen yargılamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 berkay, senin avatar brotherhood of steel'in logosu muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bitirdim oyunu. atmosferi için 6 puan veririm.onun haricinde de bişey yok zaten oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=El1Epyp6_Tw&feature=player_embedded# Highest difficulty, playing with one button. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 haç çıkardın mı ne cehennem kalır ne iblis kalır.one buttona ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Haç gereksiz güçlü oyunda hakkatten. Supporter silah olacağına direk mahfedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gercekci yapmislar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyunu bitirdim baya sıkıldım sonlara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kaede said: http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test.mv nereye gidiyoruz beyler ben limbo da kaldım oha beni 8'e attı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Azmodai said: berkay, senin avatar brotherhood of steel'in logosu muydu. evet BoS logosu azmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ee yok mu başka oynayan yorum yapcak ? alalım mı almayalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gow geliyor şurda kaç günü kalmış.ne para vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jacabo said: ee yok mu başka oynayan yorum yapcak ? alalım mı almayalım mı ? almayın ya cidden kötü abi oyun.paranıza yazık.oynamadıysanız hala eğer bayonetta ve darksiders'ı edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 7thBreath said: Kaede said: http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test.mv nereye gidiyoruz beyler ben limbo da kaldım oha beni 8'e attı yuh. aynen. malebolge'a sürüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet bunun yerine darksiders daha mantıklı bir seçim olur hani illa alıcam bişiler derseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bugun tekrar gidip inceleme firsatim oldu Dante yi ama.. Alsam mi almasam mi arasinda kaldim hani buraya uyup gidip orjinalinden Demon Souls u aldim ama ama bekledigim Dragon Age tadi alamayinca bir sogudum ki sormayin : ) Yani simdi bu Dante de de cok kararsizim konu butunlugu filan ne durumda biraz aydinlatabilirseniz ne mutlu Tekrar tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kimse sana dragon age den aldığın tadı demon's souls dan alabileceğini söylemez. hatta dragon age oynadıktan sonra demon's souls hakkında yazdıklarımızı okuduysan iki oyunun uzaktan yakından alakası olmadığını da bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 denwa said: Bugun tekrar gidip inceleme firsatim oldu Dante yi ama.. Alsam mi almasam mi arasinda kaldim hani buraya uyup gidip orjinalinden Demon Souls u aldim ama ama bekledigim Dragon Age tadi alamayinca bir sogudum ki sormayin : ) Yani simdi bu Dante de de cok kararsizim konu butunlugu filan ne durumda biraz aydinlatabilirseniz ne mutlu Tekrar tesekkurler. sat bana hemen demons soulsu. ciddiyim. bok gibi oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ggerçekten benimde hayallerimde ki gibi bir oyun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 alcaksan 19'una kadar al GOWIII çıkıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Vingthor said: denwa said: Bugun tekrar gidip inceleme firsatim oldu Dante yi ama.. Alsam mi almasam mi arasinda kaldim hani buraya uyup gidip orjinalinden Demon Souls u aldim ama ama bekledigim Dragon Age tadi alamayinca bir sogudum ki sormayin : ) Yani simdi bu Dante de de cok kararsizim konu butunlugu filan ne durumda biraz aydinlatabilirseniz ne mutlu Tekrar tesekkurler. sat bana hemen demons soulsu. ciddiyim. bok gibi oyun zaten. haha pirhana'ya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Vingthor satarim ama gercekten hata edersin cunku silme japonca : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ne güzel oyunmuş bu ya, bileğim ağrıyana kadar oynadım az önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar