Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 EA yada oyle geliyro demekki, para evrip sacma sapan islerle ugrasiyorlar sunun gibi http://www.unigamesity.com/wp-content/uploads//2009/06/dante-s-inferno-protest.jpg http://gamerlimit.com/wp-content/uploads/2009/06/dantes-inferno-protest.jpg http://bulk2.destructoid.com/ul/136115-e3-09-dantes-inferno-protest.jpg http://mimg.ugo.com/200906/9787/da-pamphlet-front.jpg viralde yeni bir cigir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O değil de ilk videoda akrep kuyruğu olan futanari mi var yoksa ben mi yanlış gördüm aksfbjlkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben ilahi komedyayı okudum. düşündüm aslında bu kitap hakkında bi oyun çıkarabilirmi acaba diye yok daha neler dedim. yani ne yapabilirlerki dünyaca ünlü bir edebi şaheseri nasıl oyun yapabilirler diye.. oyunu görünce agzım açık kaldı yemin ederim. cok oynamak istiyorum ama sistem yetersiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 vayanasni 6. katta ciktim, sictik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 neden abi, cehenneme düşmüşsün barı hakkını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oynayanlar nasıl bir sistemde oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: neden abi, cehenneme düşmüşsün barı hakkını ver. cok sicakta daraliyorum abi ben, nefes alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 belki cok sıcak değildir cok soğuktur. tabi cok dar olma ihtimalide var ama onu yokmus sayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2nd Level: You have come to a place mute of all light, where the wind bellows as the sea does in a tempest. This is the realm where the lustful spend eternity. Here, sinners are blown around endlessly by the unforgiving winds of unquenchable desire as punishment for their transgressions. The infernal hurricane that never rests hurtles the spirits onward in its rapine, whirling them round, and smiting, it molests them. You have betrayed reason at the behest of your appetite for pleasure, and so here you are doomed to remain. Cleopatra and Helen of Troy are two that share in your fate. Vış, hatun görmesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 demosu bugun psn de cikiyor, yakalayan olursa soytler mi lutfen, saati belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 demosunu yeni bitirdim gow seviyesine en cok yaklasan beat em up olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 guzel guzel beyendim, eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bende demosunu indirip oynadım gerçekten oyunu çok başarılı buldum. Çıkınca bir dünya para bayılcaz artık bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kitabını falan bilmiyorum ama inanılmaz derecede god of war çakması... comboları, kamera açıları, oyun akışı falan herşeyi aynı neredeyse... god of war dan önce çıkararak rekabette öne geçmeye çalışıyolar sanırım ama hernekadar ea nın olsa da geçemez gibi geliyo... adamım kratos ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 9 şubattaymış arada görmemişim hep anyı şey oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hedegog said: kitabını falan bilmiyorum ama inanılmaz derecede god of war çakması... comboları, kamera açıları, oyun akışı falan herşeyi aynı neredeyse... god of war dan önce çıkararak rekabette öne geçmeye çalışıyolar sanırım ama hernekadar ea nın olsa da geçemez gibi geliyo... adamım kratos ;) Kartos kalplerde o ayrı. Ama GoW kategorisnde başka bir oyunun da çıkması da güzel. Sonuçta her iki oyunuda alacaz ve her ikiside single player olduğu için aralarında seçim yapmak zorunda değiliz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://art.penny-arcade.com/photos/742004284_ZVg7b-L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 god of war'ın farklı skinlenmiş hali ... Tuşlar bile aynı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu tarz bütün oyunları gow la karşılaştırıyoruz :) oyunların pek suçu yok.birbirlerine benzicekler yani.heavenly sword da tuşları gow la aynı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "gow'un klonu olmak aslında bir övgüdür, özellikle de başarılı bir klonsa" gibi bir açıklama yapmışlardı zaten adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 God of war kim ya tipsiz kratos tan gına geldi valla yeni favorim geliyor ne kratos kadar öküz nede (dmc)dante kadar şımarık ama kratos gücünü dantenin karizmasını almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 lotr gibi olmasın yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 demosunu oynadim simdi igrenc bir oyun abi dencek baska bisey yok bu kadar klise bi hikaye gider her yonuyle GoWun aynisi bi oyun olamaz ya insan yaparken az utanir para tuzagi yapmis adamlar resmen trap hazirlamislar oyun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Anelor said: demosunu oynadim simdi igrenc bir oyun abi dencek baska bisey yok bu kadar klise bi hikaye gider her yonuyle GoWun aynisi bi oyun olamaz ya insan yaparken az utanir para tuzagi yapmis adamlar resmen trap hazirlamislar oyun degil hikayenin nesi klise, siteyi inceledin mi acaba, tarihin en onemli siirlerinden birini nasil klise dersin anlamadim. laf olsun diye yorum yapyionuz, aaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar