Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Dün baya bi sarhoş oldum baya baya... Yani öle böle değil, şimdide arabamı bulamıyorum lan ! Eve nasıl ve ne zaman geldiğimi hatırlamıyorum. Tam "Dude wheres my car?" durumundayım sfdsdfs. Acaba çalındı mı lan sdfsd =) Ayrıca elimde kesilmiş, dolabım ve aynasıda paramparça, her yer ayna. Nolmuş burda ya. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ne içtin o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 içki içtiğine eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İçki ya.. Alkole bünyem zayıftır, fazla kaçırıncada böle oldu. Hiç bişi hatırlamıyorum ya, 0+0=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hadi hadi baba olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oha sçışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 DoruK said: hadi hadi baba olacaksın yok ya baba olcak kadar ayık değildim sanırım. umarım.. neyse buldum arabayı Bostancıdaymış =) ayrıca ayağıma ayna parçası saplandı biraz önce, çok acıdı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 zenginim arabam var. deli gibi içiyorum süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 zekisin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ffsdffad DoruK said: hadi hadi baba olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 SARHOŞKEN ARABA KULLANMIŞSIN!!!!!!!! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ı ıh, kullanmamışım. =) Bostancıda bırakıp dolmuşla gitmişiz. Dolmuşa kusmuşum hatta.. sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 O yüzden beyni olmayanların içmesi tavsiye olunur. Vay be garbage da toplumsal mesaj verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 velev ki arabanizi kaybettiniz olmayan bir gecenin sarhos sabahinda... Orhan Veli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yok artık. bizde abarttık ama çukulatasını kabarttık, kekini kabarttık. herkeste yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Tbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ginaly said: zenginim arabam var. deli gibi içiyorum süperim.belki adam şahininde tekel vodka içiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sadafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mr_Hand said: lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo. ılımlı islamcılığa gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bak bakalım karnına dikiş izi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Giovanni said: Mr_Hand said: lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo. ılımlı islamcılığa gerek yok ahahahha yazık lan allahın yolu bir olm. fdsdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 OogahBoogah said: bak bakalım karnına dikiş izi varmı yok yok, herşey yerli yerinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar