Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Dün baya bi sarhoş oldum baya baya... Yani öle böle değil, şimdide arabamı bulamıyorum lan ! Eve nasıl ve ne zaman geldiğimi hatırlamıyorum. Tam "Dude wheres my car?" durumundayım sfdsdfs. Acaba çalındı mı lan sdfsd =) Ayrıca elimde kesilmiş, dolabım ve aynasıda paramparça, her yer ayna. Nolmuş burda ya. sdfsdf.
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İçki ya.. Alkole bünyem zayıftır, fazla kaçırıncada böle oldu. Hiç bişi hatırlamıyorum ya, 0+0=0
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 DoruK said: hadi hadi baba olacaksın yok ya baba olcak kadar ayık değildim sanırım. umarım.. neyse buldum arabayı Bostancıdaymış =) ayrıca ayağıma ayna parçası saplandı biraz önce, çok acıdı lan.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 zenginim arabam var. deli gibi içiyorum süperim.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ffsdffad DoruK said: hadi hadi baba olacaksın
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 SARHOŞKEN ARABA KULLANMIŞSIN!!!!!!!! :X
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ı ıh, kullanmamışım. =) Bostancıda bırakıp dolmuşla gitmişiz. Dolmuşa kusmuşum hatta.. sdfsdfsd.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo.
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 O yüzden beyni olmayanların içmesi tavsiye olunur. Vay be garbage da toplumsal mesaj verdim :D
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 velev ki arabanizi kaybettiniz olmayan bir gecenin sarhos sabahinda... Orhan Veli
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yok artık. bizde abarttık ama çukulatasını kabarttık, kekini kabarttık. herkeste yedi
ssg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ginaly said: zenginim arabam var. deli gibi içiyorum süperim.belki adam şahininde tekel vodka içiyor ?
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mr_Hand said: lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo. ılımlı islamcılığa gerek yok
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bak bakalım karnına dikiş izi varmı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Giovanni said: Mr_Hand said: lol. rezillik ya içkiye bu yüzden sıcak bakmıyorum işte. beynini alıyo eline veriyo. ılımlı islamcılığa gerek yok ahahahha yazık lan allahın yolu bir olm. fdsdfgsdf
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 OogahBoogah said: bak bakalım karnına dikiş izi varmı yok yok, herşey yerli yerinde =)
Öne çıkan mesajlar