asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 naneli çay da güzel bu arada kahve demişken, nane çayı değil ama naneli çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şu an yarım kutuya sahibim ve sevmiyorum arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Duplo'yu bulan insan başımın tacıdır. Efsanevidir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ardeth said: harbi bi de dark hey allahım bi çikolatanın olmaması gereken her şey roflmaobbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Quibble said: Damak. sesu said: döver! (tu) Shadow said: naneli, viskili, likörlü bunların hçbirini sevmem valla. çaklıt dediğin sütlü olur abicim içindede bolca fındık fıstık badem karamel falan filan işte bildiin enerji deposu snickers:D (td) çikolata olmuyor o deiğin, gofret oluyor. naneli sevmeyip bolca fındık fıstık olmalı demek de biraz çelişkili olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bi zamanlar baya bi damak yemiş olsam da artık eti nin fıstıklı çikolatası döver benim gözümde. fıstığı yediğini hissedeceksin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 after eight buz dolabı çıkışı çok hoş oluyo, sıcakken sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 soğuk olmayan çikolata kontrolsüz güç, pirelli olmayan lastik gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar