senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şu çıksın güzel bi community kurarız yine ya aslında bundan önceki ne oldu da dağıldı anlamış değilim bayağı oynuyorduk çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 40 bölüm air crash investigation izledikten sonra benim de oynayasım geldi bunu çıkınca bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bunu oynayacağınıza şu live serverlara girsenize, bundan bin kat daha keyifli, avsim veya ivao gibi mesela. 2 sene önce sarmışdım, gerçek atc ler var, hatta en son thyva ya girmişdim 50 pilot kadar vardık. 1000 player online oluyor akşamları, gereök havacılık kuralları, ile uçuyorsunuz. İster fs2004 ile iste fsx ile kurup bir kaç mb lık patch ekleyip oyuna giriyorsunuz ve free. Kule ilşe siter online konuşun ister yazışarak. Trabzon havalanına 3 uçak iniş yapmıştık bayağu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 x-plane 10, 55 gb ioeheh... meraklisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 senko said: şu çıksın güzel bi community kurarız yine ya aslında bundan önceki ne oldu da dağıldı anlamış değilim bayağı oynuyorduk çünkü harbi lan, ne güzeldi. Black_lupin, dissappear, Huun, MrLevie, Law falan vardı. Hatta Black_lupin işi abartıp detaylıca anlatıyordu boeing 737-800'ü bize. hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 arkadaşlar x-plane 10 a başlayın. hem daha iyi grafik hemde gerçek aero dinamik rüzgar ve hava şartları var. flight simulator x eklentileri de yüklenebiliyormuş ayrıca. bende 1-2 aya sistem toplayıp başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 oğlum ne garezin vardı da upladın konuyu? yeni topic açsaydın ya... acayip canım çekti dvd orada duruyor, ancak iş de var pofff edit: ayrıca yuh xplane 10 55gb mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sırf şu oyun için masaüstü sistem toplayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kaldırabilecek bi bilgisayarım olmadığı için kendimde konu açma hakkı görmedim ama 2 aya açılmamış olursa açarım ^^ http://ggka.online.fr/xp/C208B05.jpg http://www.xplanefreeware.net/jim/jpegs/X-Plane%2010/X-Plane%202011-12-08%2016-19-41-91.jpg http://www.everestuncensored.org/wp-content/uploads/2009/11/27-chicago-at-night.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 55 gb olmasının sebebi haritalar. istediğin kıtayı mesela sadece asya veya avrupayı yükleyebiliyorsun. sanal havacılık ağlarımı ne varmış ya onları da destekliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Yapilir mi lan bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 araştırıyorumda x-plane 10 da haritadaki buildingler yokmuş galiba. yada belli başlı yerler var. istediğin yerlerin scenery plugin lerini indirip kurmak gerekiyo. helikopteri alıp bildiğim yerlerde dolaşıp binaların tepesine inmek gibi hayallerim vardı. gerçi bing maps ten kuş bakışı görüntüyü alıp istediğin yerin scenery sini yapmayı felan anlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yalnız explain ne yeto bi oyun ismidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pilotcosmos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Herkese merhaba, FSX ve VATSIM ortaminda online olarak es zamanli hava durumu ve gercek pilotlar kadar bilginiz olmasini istiyorsaniz; Karadeniz Virtual Airlines Ana Sayfa veya forumlarimizdan Karadeniz Virtual Airlines Forumlari bize ulasarak, gerekli egitimleri alarak, gercek bir Boeing 737-800 veya Airbus A320 ucagini bir havaalanindan digerine tipki gercek bir pilot gibi ucurabilirsiniz. Tum program yardimlari ve egitimler icin hicbir ucret talep edilmez. Bu konuda ben ve arkadaslarim sizlere yardim etmeye ve sanal havacilik camiasina katkida bulunmaktan mutluluk duyacagizdir. Iyi gunler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi paticik'i arama motorlarından kaldırmak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pilotcosmos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ben bunu reklam amacli degil, ilgilenen arkadaslarin camiaya katilmasi/kazanilmasi amacli yazmistim. Istenirse/uygun gorulmezse silinebilir... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 geyik yapıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Black Lupin vardı, dissappear vardı. Baya bi öğretmişti. Aşırı zevkli bi olay. 737-800 süper uçak. Bi ara baya bi oynuyoduk. Black lupin nasıl chart okunuru anlattıydı. Şu topicte bi ara baya bi kaptırmıştık kendimizi :) yine canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 çok noobum, klavyeyle oynamak şart mı bunu? yoksa joystick olsa yeter mi? kontrolleri sıkıntılı mıdır vs. bir de hangi oyunu indireyim şaşırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Boeing kullanacaksan joystick sadece kalkarken levyeyi çekmene bide inerken burnu yere koymana yarıyor. Boşuna masrafa girme. Mouse ile daha hassas bi şekilde yaparsın. Tabi Joystick ile kalkrken ve inerkenki Force feedback olayı da ayrı oluyor :) FSX'i indir. Sabiha ile Atatürk arasında git gel. Bi de multi yaparsan, aynı kokpitte iki kişi kullanıyorsun. Süper oluyor. Klavye ile bile çok işin olmuyor. Her şeyi mouse ile konsoldan yapabiliyorsun. manevrayı heading ile, irtifayi attitude ile hızı ias ile yapıodun. İşte ne biliyim inerken ILS frekansını da mouse ile giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 joystick işin sadece fantazisi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 taxiing icin joystick sart ama. klavye ile hic bir zaman pisti ortalayamadım adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yok be senko. joystickte manuel kontrolde rüzgara karşı uçağı stabil tutmak bile ap ayrı bir oyun deneyimi veriyor insana. Bu arada ben bu topiği yine neden gördüm ki... Eroin gibi birşey bu lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 off evet ya taxiing'te efsane oluyordu Joystickle. motorun feedbackini böyle inceden veriyordu tam o sırada. hele pist başı gidip takeoff istemek, Kemerleri bağlayın şeysinin açılma sesi, farları yakma harika şeyler. bi kaç ss koyayım :) http://img195.imageshack.us/img195/618/kokpitl.jpg http://img171.imageshack.us/img171/5908/as6t4.png http://img820.imageshack.us/img820/3900/77109136.png http://img51.imageshack.us/img51/5549/2010812232443165.jpg http://img716.imageshack.us/img716/7133/201091122024893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar