Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 böyle bi küfür geldiğine göre kesin tanıdık biri bu kajfka
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 seni tanıycağıma tüm paramı kaybetmeyi tercih ederim
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 screwy said: /gonderiliyor.. ahahahadlkfsjşskfsdf
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Grimward said: Bone said: ß? gerçi adam şu yazarken bile editlemiş imzayı kaldırıyım, anlamazsın demiştim ama imzayı kaldırınca "edited" mesajı çıkmış, yine anlamamışsın (:P) ginaly said: bunlar galiba fake. galiba? tek kişi olmaları bile mümkün.
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aaa olurmu ya iki kisiler kesin hehe bu da albume koyduklarinda ufak capli bir kiyamete sebep olan resimleri hehe ya herseyi anladimda grimward diye kizmi olur ya, grimward diye ya orc olur ya tauren
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 insan olup da orc nicki alanlara uyuz oluyorum ben de
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Gençler ergenlige yeni girmiş kanları kaynıyor, geçer birazdan bırakın.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ya bari gündüz vakti açın şöyle konuları, evde kim var kim yoksa kaldırdım ezberletmek için, millet deprem oluyo sandı.
quuq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Grimward said: quuq said: aptallar imzanı sikiyim bunları yüzyüze konusmak isterdim:)
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Asteroth said: Ya bari gündüz vakti açın şöyle konuları, evde kim var kim yoksa kaldırdım ezberletmek için, millet deprem oluyo sandı. nası olmuş ortam
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 quuq said: Grimward said: quuq said: aptallar imzanı sikiyim bunları yüzyüze konusmak isterdim:) imzan yüzünde mi
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 quuq said: aptallar imzanı sikeyim diyen oldumu hiç
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Grimward said: Asteroth said: Ya bari gündüz vakti açın şöyle konuları, evde kim var kim yoksa kaldırdım ezberletmek için, millet deprem oluyo sandı. nası olmuş ortam Yarın buluşma var, buluşmaya gelin de göstericem ben size ortamı :@
Öne çıkan mesajlar