Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlanacak

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

HocaEfendi said:
hükümeti bir sivil darbeyle devirmek suçlamasını yaptı.

ooo, keyword demek ki "darbeyle hükümeti devirmek".

yani ülkeyi sat, bop eşbaşkanı ol, halkını azarla, dolandırıcılık yap, herşey serbest,
ama "hükümeti devirmek" en büyük suç :D

yarın sabah manşet yapar "büyük darbeci kılıçdaroğlu" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

chpnin en önemli kozu kılıçdaroğlunu ergenekon tribulansına kaptırmak istiyolar başka bişey değil. iki kürt bir vatanı bölme de olsun bitsin. Suçlamanın saçmalığına bakar mısınız?

Sivil darbe nedir?

Sivillerin örgütlenip ayaklanarak darbe yapma ihtimali var mıdır? Hayır. Sivil darbe ancak ve ancak demokrasi yoluyla gerçekleştirilebilir. Karşılığı da budur. Yani AKP'nin söylediği Kemal Kılıçdaroğlu bizi seçimlerde yıkacak o yüzden kendisini kontrolden çıkmış Ergenekon dalgasına sallıyoruz dan başka bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kılıçdar oğlu tam olarak ne açıkladı ? çünkü haberde diyoki savcılık iddiaları haklı bulmuş. dokunulmazlık kaldırma işi de basit bişi değil. kılıçdar oğlunu pek bi seviyorum. olayı savcılık bu kadar ciddiye almışken kendisini nasıl savundu ?
ben o adamın bölesi suçlamalarla alakası olacağını pek sanmıyorum. ama öteki eleman da çok ciddi kanıtlarla gelmemiş olsa olay bu raddeye yükselmezdi. durum ne şimdi çok merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

cihan haber ajansı mı? güldürmeyin beni.haber kaynağınız cihan mı? lol :) neyse bir bilgi bu hafta içinde bir günde türk metal sendikası başkanının tutukluluk halinin kaldırılması için avukatlar saat 13:30 da başvuru yapmışlardı.cihan haber ajansı bülteninde başvurunun reddedildiğini saat 11:00 da duyurdu.başvuru yapılmadan 2 buçuk saat önce.bu kadar ciddi bir haber ajansıdır.copy paste yapan arkadaşında kendi kafasına uygun haber ajansını seçmeleride pek manidardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu friedric hebert vakfı Hocaefendi?

Büyük ihtimal ben bu soruyu sorana kadar sende benim gibi bilmiyordun, ama ben biraz araştırdım baktım neymiş diye.

ilk önce ekşisözlükten resmi olmayan bir yorum gelsin. zaten ekşi sözlükteki tek yorum bu;

said:
şimdi bizim erbakan (msp-refah), nakşibendiler komple alman yanlısı elemanlardı (kaplan cemaatini, milli görüş örgütlenmesinin almanyadaki rahatlığını hatırlayalım, baştan beri pro-amerikan fethullah gülen cemaati ise almanya'da hep zorluk yaşamış, serpilememiştir, almanlar bilir işlerini). akp kuruluşunun yıllar öncesinden başlayarak hakim oligarşiye/orduya karşı abd'ye yaslanmayı seçince, milli görüşün evrim geçirmiş sürümü almanya ekseninden çıkmış oldu. almanyanın akapeci olsun nakşi olsun böyle gözden düşmesinde bunun rolü var. yoksa vakit'in kanal 7'nin ulusalcılarla, hablemitoğluyla aynı koroda almanya aleyihine ses çıkardığı görülmüş şey değildir. bu vakfımız da böyle bir öcü oldu konjonktür gereği.

vikipedi;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Ebert_Vakfı

vikipedi'de eskiden yazan ve şu an silinmiş olan yazı (yazının yazılışının çirkinliğine değinmiyorum)

http://74.125.77.132/search?q=cache:G0CnsWFkDaAJ:tr.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Ebert_Vakfı+friedrich+ebert+vakfi&hl=tr&ct=clnk&cd=3&gl=tr&lr=lang_tr

bu da Wikipedia;

http://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Ebert_Foundation

ilk elde bulabildiklerim bunlar.

Friedrich Ebert kimdir? Almanyanın 1918 ile 1925 arasındaki yöneticisi.

Dokunulmazlıklar kalksın, kalkmasın demiyoruz. Kalksın ki akepedeki dolandırıclar da yargınlansın.

Az bekle şu vakıf hakkında araştırma yapıyorum, gümbür gümbür gelicem hocaefendi.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Yalnız o değil de.. Kılıçdaroğlu bugün programda iddialara cevap verdikten sonra bombayı patlattı: "Başbakan bugüne kadar dediklerimin hepsine cevap verdi, buna da cevap versin: Engin Toprak kimdir? Eğer kendisi açıklamazsa ben açıklayacağım." dedi.

Son bikaç gündür bunu diyomuş, kimse de bişey bilmiyor tabi. Başbakan cevap veremiyor..vs.

İsim Engin Toprak olmayabilir hatırlamıyorum tam.

İsim Ekrem Tosun olacak, pardon. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...