Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 iron man kostümü, war machine kostümü, karadul kostümü mükemmel gözüküyor. x-men neydi öyle ya, palyaçolar geçidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yeni gelen düşmanı Omega Red'e benzettim http://marvel.com/universe/Omega_Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 whiplash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cıktı trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eridim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kamçıla beni mickey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öf ben birinciyi izleyememiştim onu hatırladım. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Cuce said: dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi Spoiler yok gayet güzel ayarlamışlar fragmanı, kostümlü halini 3 kere falan görüyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 offf war machine. Çok ii olmuş yannız trailer. Bir an önce gelse mayıs. O son sahne neydi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oargh jizzed in my pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yo madafaka guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eysidisi girince tiril tiril oldum ahah çok iyiydi. en son sahnede zaten tam benim gönlüme hitap etmiş şair. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: Cuce said: dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi Spoiler yok gayet güzel ayarlamışlar fragmanı, kostümlü halini 3 kere falan görüyosun yani. bana spoiler olabilecek bi twist olmaz zaten filmdede yinede bole bütün sahneleri diziyolarya, izlemiş kadar oluyoruz filmi, artık ziemiyorum o yüzden trailer. bı bakıyım bari, peter parker var didiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuya dair çok bir sahne yok, war machine bile 0.5 saniye gözüktü fragmanda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kinkaudonau said: Yeni gelen düşmanı Omega Red'e benzettim http://marvel.com/universe/Omega_Red Mandarin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yenı dusman whiplash, mandarin değil. mandarin, zayıh insan oyunclarıyla uğraşmaz!!! o dğeil com bomba olmuş trailer, tony'ının rockstar halleri falan, muhtemelen o mahkemede deli durna sarhoş zaten. smoch falan baya iyidi yanı, tam ironman'e yakıan coolluklar bunlar edit: ac//dc tabiki şahane olmus. Ironman'e koydular, bide Thor'a thunderstruck koyarlarsa işte mükemmel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Jizzed in mah pantz. Muhteşem olmuş trailer. Baştaki şımarıklıklarına bittim. Ara sıra şımarık hero görmek istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 silah ticaretini erken kesmeleri biraz daha cekilebilir yaptı karakteri bak orası doğru. ama cok republican bi kahramanın o kadar posta koyması askerlere falan bıraz sıra dışı olmuş. Hükümet altınca cok calısıyo cizgi romanlarda ironman, bi süre secretary of defence falan oluyo. ha o zaman bile techini vermiyo o başka konu. hoş bence böle daha iyi olmuş, kıl kapıyodum coğu zaman ironman'e bü yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu sikko filmin 2. sinimi çekmişler bide ya. hayır yani süper gücü olsun bişey olsunda rezalet bişey bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Gökçen, sen ben orçun gidelim mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 olurda, siz olm nası lazer attı diye izliycezniz sonucta, benım içinm fakr eden bişi olmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar