Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 iron man kostümü, war machine kostümü, karadul kostümü mükemmel gözüküyor. x-men neydi öyle ya, palyaçolar geçidi gibi...
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yeni gelen düşmanı Omega Red'e benzettim http://marvel.com/universe/Omega_Red
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öf ben birinciyi izleyememiştim onu hatırladım. teşekkürler paticik.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Cuce said: dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi Spoiler yok gayet güzel ayarlamışlar fragmanı, kostümlü halini 3 kere falan görüyosun yani.
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 offf war machine. Çok ii olmuş yannız trailer. Bir an önce gelse mayıs. O son sahne neydi öyle.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eysidisi girince tiril tiril oldum ahah çok iyiydi. en son sahnede zaten tam benim gönlüme hitap etmiş şair. (tu)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: Cuce said: dayamışlarmı spoiler'ı ölümüne. izlemiyimmi Spoiler yok gayet güzel ayarlamışlar fragmanı, kostümlü halini 3 kere falan görüyosun yani. bana spoiler olabilecek bi twist olmaz zaten filmdede yinede bole bütün sahneleri diziyolarya, izlemiş kadar oluyoruz filmi, artık ziemiyorum o yüzden trailer. bı bakıyım bari, peter parker var didiler
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuya dair çok bir sahne yok, war machine bile 0.5 saniye gözüktü fragmanda yani.
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kinkaudonau said: Yeni gelen düşmanı Omega Red'e benzettim http://marvel.com/universe/Omega_Red Mandarin olmasın.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yenı dusman whiplash, mandarin değil. mandarin, zayıh insan oyunclarıyla uğraşmaz!!! o dğeil com bomba olmuş trailer, tony'ının rockstar halleri falan, muhtemelen o mahkemede deli durna sarhoş zaten. smoch falan baya iyidi yanı, tam ironman'e yakıan coolluklar bunlar edit: ac//dc tabiki şahane olmus. Ironman'e koydular, bide Thor'a thunderstruck koyarlarsa işte mükemmel olacak!
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Jizzed in mah pantz. Muhteşem olmuş trailer. Baştaki şımarıklıklarına bittim. Ara sıra şımarık hero görmek istiyor insan.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 silah ticaretini erken kesmeleri biraz daha cekilebilir yaptı karakteri bak orası doğru. ama cok republican bi kahramanın o kadar posta koyması askerlere falan bıraz sıra dışı olmuş. Hükümet altınca cok calısıyo cizgi romanlarda ironman, bi süre secretary of defence falan oluyo. ha o zaman bile techini vermiyo o başka konu. hoş bence böle daha iyi olmuş, kıl kapıyodum coğu zaman ironman'e bü yüzden.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu sikko filmin 2. sinimi çekmişler bide ya. hayır yani süper gücü olsun bişey olsunda rezalet bişey bu ya.
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Gökçen, sen ben orçun gidelim mi buna?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 olurda, siz olm nası lazer attı diye izliycezniz sonucta, benım içinm fakr eden bişi olmazki
Öne çıkan mesajlar