Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tipinin samuel olmasında sorun yoksa karakter 606 nick fury olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 marvel sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sam said: Azmodai said: jessica abla ve scarlett ayni ki zaten? Birinin teni biraz daha beyaz sadece, o kadar. ikisi de feci overrated bu arada sdf. bap abla'yı anladım da scarlett konusunda cidden üzdün. :( happy'nin yerinde olsam arabayı şarampole yuvarlamıştım diyorum sadece. Harbi üzdün azmo dayı. Happy kim yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 filmdeki sofor/koruma, jon favreau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mirage said: Sam said: Azmodai said: jessica abla ve scarlett ayni ki zaten? Birinin teni biraz daha beyaz sadece, o kadar. ikisi de feci overrated bu arada sdf. bap abla'yı anladım da scarlett konusunda cidden üzdün. :( happy'nin yerinde olsam arabayı şarampole yuvarlamıştım diyorum sadece. Harbi üzdün azmo dayı. Happy kim yav? ADAM FİLMİN YÖNETMENİ !!!!111biv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tek birşey diyorum. filmde hayvanlar gibi yarıldım: congratulations sir, you've created a new element ööööööööööörrrrrrhhhhhhhh yuhhhhh brrrrrssssss :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SyoA4LXQco4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yaa film çok kötüydü bence . ilki döver ezer gerçekten. sıkıldım izlerken o kadar yani. filmdeki tek güzel şey scarlet ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 scarlet hep güzel ama o sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yani evet . ama onu da saymazsam elimde avucumda hiçbirşey kalmıyorç ne umutlar beslemiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 copry said: yaa film çok kötüydü bence . ilki döver ezer gerçekten. sıkıldım izlerken o kadar yani. filmdeki tek güzel şey scarlet ti. bosa oksijen tukettiginin kaniti resmen su yazdigin. begenmedim desen hadi neyse de cok kotu nedir allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahaha aynı şey bana göre çok kötü = beğenmedim neden beğenmedim acaba çok güzeldi ve beğenmedim hmmmmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bir film ya kötüdür ya iyidir yada zevkimize uymuyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kavga etmeyin arkadaslar. ben izliyim once. sonra gerekli ulvi yorumu buraya yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Kisiye gore cok kotu = begenmemek degil iste. Element uydurmak o dedigin resmen. Bir filmin senaryosu iyi olabilir, cekimi kotu olabilir. Ozel efektleri kotu olabilir. Oyuncularin performanslari kotu olabilir. Olabilir oglu olabilir. Ama begenmedim diye kotu diyorsan o kotu degildir, zevkine uymamistir. Ya da sadece begenmemissindir, beklentini karsilamamistir. Haliyle film kotu degildir -ki degildi. Ilkini de dun izledim tekrardan. Ikincisi daha iyi olmus bariz sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 film çok güzeldi, dehşetti gerçekten lakin beğenmedim. hı hı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Uzulme. O da senin kusurun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 nazar boncuğu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ciddiyseniz çok komik, değilseniz değil; tartışmanızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sende bunu yazmak için üye oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ve sen de bunu yazmak için üye oldun.. de ayrı bi de lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 iron man sevmediğim kahramanlar listesinin başında geliyor ama scarlet için izlemek üzereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/01/129090164615787957.jpg yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bu warmachine birinci filmdeki albay olan kankası mı? değişmiş mi o herif? don cheadle mı gelmiş yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 evet o kankası evet değişmiş malesef >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar