aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 filmin sonunda cekicin bulunmasi, ucuncu filmde Nefr'in olduguna isaret. kotu adamlari banhammeriyla dovucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 pardon abi spoiler olur diye düsünmemistim hiç, öle yazıvermisim. Thor'un mevzusu su abi, Thor simdi Asgardın en sevilen en ceval evladı, e zaten Odinin oglu. yere göğe sıgmaz, ipe sapa gelmez Thor fazla sımarınca Odin diyoki buna, "sımardın. Seni güclerinden den tanrılığından mahrum bırakıp dünyaya gönderiyorumda biraz humility öğren. Hakkın budur" diyo. salıyo cocuğu dünyaya topal Thor olduğunu bile hatırlamıyan bi doktor olarak. da iste baba kalbi dayanmıyo cok bunlara cekicide yolluyo arkasından. Cekicin esprisi suki, Odin daha thor doğmadan falan yaptırdığı bi cekic. Kim eline alırsa fırtına tanrısı gibi, Thor gibi, güclere sahip olacak diyo, lakin cekici öle herkez eline alamıyo. Cekic seni yeterli seviyede delikanlı bulursa kaldırabiliyosun, zaten 3-4 kisi marvel dunyasında 50 yıldır. insan halindeki thor cekici eline alında kim olduğunu hatırlıyo tekrar Thor oluyo falan. new mexiconun bi esprisi yoktur muhtemelen, originde ckeici bukduğu yer nerde hatırlamıyorumda, en son oklohamada buldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Cystein said: cuce filmi full anlatmışın aga alkışlıyorum sadece... elit olcanız bi de... tamam da bacım neden alıntı yaptın ki sende onu ahahaha neyse olan olmuş artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yanlış insanın mesajında mantık arıyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Cuce said: pardon abi spoiler olur diye düsünmemistim hiç, öle yazıvermisim. Thor'un mevzusu su abi, Thor simdi Asgardın en sevilen en ceval evladı, e zaten Odinin oglu. yere göğe sıgmaz, ipe sapa gelmez Thor fazla sımarınca Odin diyoki buna, "sımardın. Seni güclerinden den tanrılığından mahrum bırakıp dünyaya gönderiyorumda biraz humility öğren. Hakkın budur" diyo. salıyo cocuğu dünyaya topal Thor olduğunu bile hatırlamıyan bi doktor olarak. da iste baba kalbi dayanmıyo cok bunlara cekicide yolluyo arkasından. Cekicin esprisi suki, Odin daha thor doğmadan falan yaptırdığı bi cekic. Kim eline alırsa fırtına tanrısı gibi, Thor gibi, güclere sahip olacak diyo, lakin cekici öle herkez eline alamıyo. Cekic seni yeterli seviyede delikanlı bulursa kaldırabiliyosun, zaten 3-4 kisi marvel dunyasında 50 yıldır. insan halindeki thor cekici eline alında kim olduğunu hatırlıyo tekrar Thor oluyo falan. new mexiconun bi esprisi yoktur muhtemelen, originde ckeici bukduğu yer nerde hatırlamıyorumda, en son oklohamada buldu mesela. Hmm peki bi dakka, Thor'un çekiç olmadıkça hiçbir gücü yok mu? Sıradan insan mı? O halde süper kahraman falan değil adam, çekiç kimdesyse güçler sadece onda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 zaten super kahraman degil ki, TANRI EVLADI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 güzel filmdi.2 filminde habercisi oldu.thor ve kaptan amerika filmleri çıkıcak güzel oldu bide avengers filmi gelcek sanırsam harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 aquila said: zaten super kahraman degil ki, TANRI EVLADI! e süper kahraman demedim zaten, tanrı evladının süper gücü olmuyo mu yani çekice mi muhtaç kalıyo onu diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 babasi evden atmis olm iste, para yok pul yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 süpermene de gücünü pelerini veriyodu dimi (sıktım galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 zuhahua baya hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 :D başka birine veriodu ozmn :D ozmn şöyle diyim. gazmana da gücü fasülye veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Rewendor said: aquila said: zaten super kahraman degil ki, TANRI EVLADI! e süper kahraman demedim zaten, tanrı evladının süper gücü olmuyo mu yani çekice mi muhtaç kalıyo onu diyorum :DAma çekici bir tek bu taşıyabiliyo =) o yüzden otomatikman süper kral adam oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bide bu var http://www.unitedspongebob.com/episodes/1/neptunesspatula.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Rewendor said: Cuce said: pardon abi spoiler olur diye düsünmemistim hiç, öle yazıvermisim. Thor'un mevzusu su abi, Thor simdi Asgardın en sevilen en ceval evladı, e zaten Odinin oglu. yere göğe sıgmaz, ipe sapa gelmez Thor fazla sımarınca Odin diyoki buna, "sımardın. Seni güclerinden den tanrılığından mahrum bırakıp dünyaya gönderiyorumda biraz humility öğren. Hakkın budur" diyo. salıyo cocuğu dünyaya topal Thor olduğunu bile hatırlamıyan bi doktor olarak. da iste baba kalbi dayanmıyo cok bunlara cekicide yolluyo arkasından. Cekicin esprisi suki, Odin daha thor doğmadan falan yaptırdığı bi cekic. Kim eline alırsa fırtına tanrısı gibi, Thor gibi, güclere sahip olacak diyo, lakin cekici öle herkez eline alamıyo. Cekic seni yeterli seviyede delikanlı bulursa kaldırabiliyosun, zaten 3-4 kisi marvel dunyasında 50 yıldır. insan halindeki thor cekici eline alında kim olduğunu hatırlıyo tekrar Thor oluyo falan. new mexiconun bi esprisi yoktur muhtemelen, originde ckeici bukduğu yer nerde hatırlamıyorumda, en son oklohamada buldu mesela. Hmm peki bi dakka, Thor'un çekiç olmadıkça hiçbir gücü yok mu? Sıradan insan mı? O halde süper kahraman falan değil adam, çekiç kimdesyse güçler sadece onda? adam tanrı abi zaten, cekic bufflıyo iste. fırlatıyo geri dönüyo falan. bide cekici baskası kullanamıyoki, kaldıramıyo. sadece worthysen kaldırıyosun. bi odin bi thor iste. hafızası falan yok, cekici eline alında hatırlıyo thor olduğunu, sonra adam olduğunu kanıtlayınca odin aferim lan diyip geri alıyo asgarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Peki bişi sorucam, çekiç bufflıyo tamam. Ama Thor'un çekiç elinde değilken herhangi bir gücü var mı? Yani çekiç buff mı sadece yoksa tüm gücü ona mı bağlı? Eğer çekiçsiz bir gücü yoksa ne pısırık tanrıymış bu, benden farkı yok çekici olmadıkça diyesim var da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Superhuman strength, speed, durability and longevity (via the golden apples of Idunn) Abilities via Mjolnir: Flight Energy absorption & projection Weather manipulation Dimensional transportation Electric manipulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Rewendor said: Peki bişi sorucam, çekiç bufflıyo tamam. Ama Thor'un çekiç elinde değilken herhangi bir gücü var mı? Yani çekiç buff mı sadece yoksa tüm gücü ona mı bağlı? Eğer çekiçsiz bir gücü yoksa ne pısırık tanrıymış bu, benden farkı yok çekici olmadıkça diyesim var da :D aha o yazılanlar iste, adam fırtına tanrısı ya, fırtına tanrısı ne yaparsa hepsini yapıyo iste. 50 senelik karater abi cok sey yasıyo. bazen sadece elinde cekic varken thor yoksa yerine donald blake geciyo, bazen direk tarumar modda geziyo, bazen dediğim gibi donald blake'le beden paylasıyo falan. da adam thor sonucta, süperman gibi güclü, ölümsüz uzayda falan geziyo. ne biliyim iste dağları alıp saga sola fırlatıyo, hulkla güresiyo, yok galactusla kapısıyo falan. anası freya bu arada, gecenlerde (bi iki sene önce) babamdan yıldırı aldıysam, anamdanda toprakla konusmayı öğrendim dedi. yani biliniyodu bu zaten cok cok öncedende kullanmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kendim diye söylemiyorum çok kudretlidir thor. thor diğer marvel filmlerine göre biraz daha değişik olacak çünkü thor shakespeare ingilizcesiyle konuşuyor. bkz http://i5.tinypic.com/42lgnjl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi sahibi geldi, abi davuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aquila said: zaten super kahraman degil ki, TANRI EVLADI! abi ama olmadı ki ben thorun tanrı evladı oldupunubilmiyordum şunu spoilera koysana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 filmden şimdi geldim, çooook beğendim. çok eğlendim. ilki kadar, hatta muhtemelen daha fazla sevdim doğrusu, rakip hammer'ına, sam amca'sına, scarlett'ına, rourke'a ve elbette ki downey jr'a kadar herkesi beğendim. aksiyon süper, dialoglar komik, konu da bence iyiydi gayet. sonunda üçüncü filme bağlama kısmı da çok ilgimi çekti. beğenilmedi filan diye duyunca endişeli gitmiştim ama şaşırttı, beklediğimden çok daha iyi çıktı. bir de scarlett'ın dövüşlerinin koreografisine hasta oldum, black widow'u her filmde görmek istiyorum. :) ha bir de nick fury'i çocukluğumuzdan beyaz, kır şakaklı bilip seviyoruz ama ultimate nick fury de güzel olmuş bence, önceden okumuştum sam jackson üzerine modellediklerini: said: In the Ultimate Marvel Universe, General Nick Fury is African American, with his look and personality tailored after actor Samuel L. Jackson. This was done with the actor's explicit permission.[32] Jackson also played Nick Fury in the 2008 film Iron Man (appearing in a post-credits scene) and reprised the role in the sequel.[33] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3a/UltimateFury.jpg nick MUTHAFUCKIN fury olmuş :p Azmodai said: jessica abla ve scarlett ayni ki zaten? Birinin teni biraz daha beyaz sadece, o kadar. ikisi de feci overrated bu arada sdf. bap abla'yı anladım da scarlett konusunda cidden üzdün. :( happy'nin yerinde olsam arabayı şarampole yuvarlamıştım diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sam rockwellin elleri niye turuncu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kına yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar