BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 be bugün e-posta ayarı yapayım kullanırım vs derken nokianın e-posta servisine kayıt olmak gerekiyormuş galiba ama şimdi hem e-posta kutusu gözükmediği gibi sapık gibi sürekli internete bağlı olmak istiyor.. hani ya trkcell internetten bağlanıyor yada yakaladı mı tanıdık wireless balantılara sayıor.. kapatmıyorum.. kapatıyorum yeniden açılıyor delireceğim ne yapmak lazm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 4901 kb lik yeni yazılım çıkmış, indir diyorum başlatmıyor. ovi ile ilgili ufak tefek yazılımları indirdim ama bunu bir türlü indirmiyor. sorun ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bu aralar internette sıkıntı var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 v52 çıkmış pcye bağla öyle update et changelog: + Upgrade CPU performance Enhanced touch screen – Very fast + Improve wifi, connection error OVI + Rotate Enhanced + Software Map New! + V52 pictures and movies better! + No NokiaEmail + Interface does not change! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 v52 den sonra pili bitmiyor telefonun sonsuz enerjiyi yazılımla yüklemiş nokia sanırım tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 telefon çalıyodu, tam cebimden çıkarırken elimden fırladı ve baya uzun uçuşun ardından yere kapaklandı. şimdi titreşirken garip ses çıkarıyor telefon(bilgisayarın işlemci fanına tel değdirince çıkan ses gibi) napsam, garantiye yutturabilirmiyi acep... "birden bire garip sesler çıkarmaya başladı, çok korktum :/" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Nokia'nın internet sitesindeki servisler çok rahatlar. Gerçi ben sadece İstanbul - Kadıköy'dekine götürmüştüm ama diğerleri de aynıdır herhalde. Bi gidip sormana değer yakınlarda varsa, "abi bundan sağlıksız sesler geliyor, bir şey olur mu?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 BabacumMostors said: be bugün e-posta ayarı yapayım kullanırım vs derken nokianın e-posta servisine kayıt olmak gerekiyormuş galiba ama şimdi hem e-posta kutusu gözükmediği gibi sapık gibi sürekli internete bağlı olmak istiyor.. hani ya trkcell internetten bağlanıyor yada yakaladı mı tanıdık wireless balantılara sayıor.. kapatmıyorum.. kapatıyorum yeniden açılıyor delireceğim ne yapmak lazm? ya ben bunu çözdüm.. ehe meğersem posta kutusunu kaldırmak gerkeiyormuş ama osta kutusunun varlığını belli etmiyordu manuel girmek gerekiyordu.. isabet ki spon patch ile o yazılımı kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bu telefon için şöyle şarkı ve volume değiştirebileceğim, mikrofonu telefonun kendi kulaklığının üzerindeki gibi omnidirectional olan, mümkünse kulak içine giren adam gibi bi kulaklık var mı? Her istemediğim şarkıda telefonu cebimden çıkarıp kilidini açıp şarkıyı değiştirip tekrar kilitlemek çok sıkıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 telefonun kendi aparatını kullan. kulaklık olarak da sennheiser in falan 2 parçalı kulaklıkları var. telefonun aparatını ve kulaklıklığın asıl kısmını kullanırsın kablo uzunluğu problemi de yaşamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Hmm o aparat benim telefonun kutusundan çıkmamıştı da, mecbur babamınkini hacılayacam o zaman sdf Neyse saol onu unutmuştum ben, şu kulaklıklara da bakıniym biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 telefon kutusundan çıkmaması imkansız ya. tekrar mı kutu içeriğini değiştirdiler ki adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Valla ben alalı baya oldu aslında, geçen sene mayıs ayında almıştım sanırım. Zaten pena şeklide stylus da çıkmadı içinden. Hatta bakıyorum şimdi de, IMEI kaydı da yok telefonun dflşksjdfkljsdfşskl Edit: Viaport'ta ElectroWorld'den almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kutu içeriğini kontrol etseymişsin keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kutu içeriği distribütörüne göre değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 oha yanlış topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 geçen sene 440 liraya alınan telefon bugün teknosada 550 liraydı. manyak mı lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_46821534/tm.htm şunu yüklemiş olan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ben bu telefonun camını kırdım. daha dogrusu camının iç kısmı gitti. yaptırması bana kaça patlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 CthuLhu said: http://forum.donanimhaber.com/m_46821534/tm.htm şunu yüklemiş olan var mı aramızda? dandik bişeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Müzik çaları için yeni yama çıkmış artık şarkı sözlerini de gösterecekmiş. Şimdi yükledim daha deneme fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 CthuLhu said: http://forum.donanimhaber.com/m_46821534/tm.htm şunu yüklemiş olan var mı aramızda? yarın akşam yükleyecem bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 buraya da yaz gözlemlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben 2 seferdir sürüm güncellemiyorum neler geldi yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yükledim TrailBlazeri. Menu hızı gayet akıcı ve hızlı. Telefona restart at falan var. 5 tane flash ana ekran var hoş tasarlamış. Adamın bahsettiği gibi ramblow ve killme çalışınca ramde baya bi rahatlama oluyor. Böylece işlemleri hızlı yapabiliyorsunuz falan. Ne bilim yani bana güzel geldi. Önceden başka bir FW kullanıyordum baya eskidi ve yavaşladı. Bunu yükledim telefon yeniden doğdu sanki. Telefonunu hızlandırmak isteyenler için ideal bir FW. Edik: bahsetmeyi unuttum. Not alma programını kaldırmış adam. Nie bilmiyorum. O yüzden telefona sık Not alan biriyseniz uygulama yüklemeniz tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar