Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

be bugün e-posta ayarı yapayım kullanırım vs derken nokianın e-posta servisine kayıt olmak gerekiyormuş galiba ama şimdi hem e-posta kutusu gözükmediği gibi sapık gibi sürekli internete bağlı olmak istiyor.. hani ya trkcell internetten bağlanıyor yada yakaladı mı tanıdık wireless balantılara sayıor.. kapatmıyorum.. kapatıyorum yeniden açılıyor delireceğim ne yapmak lazm?
Sosyal ağlarda paylaş

telefon çalıyodu, tam cebimden çıkarırken elimden fırladı ve baya uzun uçuşun ardından yere kapaklandı.

şimdi titreşirken garip ses çıkarıyor telefon(bilgisayarın işlemci fanına tel değdirince çıkan ses gibi)

napsam, garantiye yutturabilirmiyi acep...

"birden bire garip sesler çıkarmaya başladı, çok korktum :/"
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

be bugün e-posta ayarı yapayım kullanırım vs derken nokianın e-posta servisine kayıt olmak gerekiyormuş galiba ama şimdi hem e-posta kutusu gözükmediği gibi sapık gibi sürekli internete bağlı olmak istiyor.. hani ya trkcell internetten bağlanıyor yada yakaladı mı tanıdık wireless balantılara sayıor.. kapatmıyorum.. kapatıyorum yeniden açılıyor delireceğim ne yapmak lazm?

ya ben bunu çözdüm.. ehe meğersem posta kutusunu kaldırmak gerkeiyormuş ama osta kutusunun varlığını belli etmiyordu manuel girmek gerekiyordu.. isabet ki spon patch ile o yazılımı kaldırmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bu telefon için şöyle şarkı ve volume değiştirebileceğim, mikrofonu telefonun kendi kulaklığının üzerindeki gibi omnidirectional olan, mümkünse kulak içine giren adam gibi bi kulaklık var mı?
Her istemediğim şarkıda telefonu cebimden çıkarıp kilidini açıp şarkıyı değiştirip tekrar kilitlemek çok sıkıcı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Yükledim TrailBlazeri. Menu hızı gayet akıcı ve hızlı. Telefona restart at falan var. 5 tane flash ana ekran var hoş tasarlamış. Adamın bahsettiği gibi ramblow ve killme çalışınca ramde baya bi rahatlama oluyor. Böylece işlemleri hızlı yapabiliyorsunuz falan.
Ne bilim yani bana güzel geldi. Önceden başka bir FW kullanıyordum baya eskidi ve yavaşladı. Bunu yükledim telefon yeniden doğdu sanki. Telefonunu hızlandırmak isteyenler için ideal bir FW.

Edik: bahsetmeyi unuttum. Not alma programını kaldırmış adam. Nie bilmiyorum. O yüzden telefona sık Not alan biriyseniz uygulama yüklemeniz tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...