FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 @esnaf opera mobile kur, msn falan için nimbuzz güzel gibi. lastfm falan kullanıyosan da mobbler kur. bende bunlar var sanırım program olarak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 @esnaf opera mobile kur, msn falan için nimbuzz güzel gibi. lastfm falan kullanıyosan da mobbler kur. bende bunlar var sanırım program olarak sadece. double post >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 c6fw'ye geçtim oldukça hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dns ayarı nasıl giriyoruz, youtube falan açamadım doğal olarak çoğu konu gözükmüyor site app leri nedir, normal olarak giremiyormuyuz? ovi store dan veya bilimum sitelerden ilk başta neleri download edeyim, hackli firmware kullanmak istemiyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 v51 update yap yapmadıysan. sonra betalabs.nokia.com dan Java Runtime 2.1 Beta for Symbian kurarsın. Opera Mobile (mini değil) browser olarak başarılı bence. Ovi Store'dan BrightLight en çok kullandığım app diyebilirim. Elinin altında bildiğin fener var. :) eBuddy kullanıyorum. Nimbuzz'da bağlantı problemi yaşadım bi süre. ebuddy'e geçtim. Ovi Store'dan SMS Preview gelen mesajları ekranda bi baloncuk olarak gösteriyor. (programı aktive etmek için yurtdışına 1sms atmanız gerekiyor) MobiDog Anti-theft olarak geçiyor sanırım. SimKart değiştirildiğinde. Kişisel bilgilerinizi saklıyor. Belirlediğiniz 3numaraya mesaj atiyor ve telefonu kitliyor sanırım. Eski Sim takıldığında kişisel bilgileriniz geri geliyor vs. daha iş üstünde göremedim ama kurdum duruyo öyle :) psikolojik açıdan iyi :) Skypeyurtdışı telefon görüşmeleri için kullandım bir süre. şuan ihtiyacım olmadığı için sildim. Telefonu oldukça boş tutmak istiyorum. Kullanmadığım programları tutmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sağolasın :) skype iyiymiş bayağı kulaklıkla test ettim biraz problemli olsada çok iyi çalışıyor. skype kontorü almayı düşünüyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bugün telefonu kendi yazılım güncelleme bıdısından güncellemeye çalışırken sapıttı müzik dosyalarını görmemeye başladı, ben de hepsini silip yeniden yüklemeye çalışıyorum, bilgisayarıma bağladım ama hiçbirşey yapamıyorum. nokia software updater ı denediğimde desteklenen cihaz bulunamadı diyo nokia ovi player dan şarkı atmaya çalıştığında telefonu görebiliyorum ama dosya atarken hata veriyo atamıyo. ovi suite yerine klasörden atmayı denedim, 1 mp3 attım, bu mp3 ü ovi playerda görebiliyorum ama telefonun müzikçalarını açtığımda şarkı yok diyo, yani görmüyo dosyayı. bu sorun nasıl çözülür? birkaç yere baktım hafıza kartı format+telefon hard format filan diyolardı sadece. başka türlü çözümü varmıdır? eğer format atmak şartsa nasıl atılır, sorun nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi güncelleme esnasında bağlantı gitmiş sanırım, tutarsızlıklar yaratacaktır. Telefoncu hallediyor onları genelde, sen pek bişey yapamazsın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ShadowFury said: bugün telefonu kendi yazılım güncelleme bıdısından güncellemeye çalışırken sapıttı müzik dosyalarını görmemeye başladı, ben de hepsini silip yeniden yüklemeye çalışıyorum, bilgisayarıma bağladım ama hiçbirşey yapamıyorum. nokia software updater ı denediğimde desteklenen cihaz bulunamadı diyo nokia ovi player dan şarkı atmaya çalıştığında telefonu görebiliyorum ama dosya atarken hata veriyo atamıyo. ovi suite yerine klasörden atmayı denedim, 1 mp3 attım, bu mp3 ü ovi playerda görebiliyorum ama telefonun müzikçalarını açtığımda şarkı yok diyo, yani görmüyo dosyayı. bu sorun nasıl çözülür? birkaç yere baktım hafıza kartı format+telefon hard format filan diyolardı sadece. başka türlü çözümü varmıdır? eğer format atmak şartsa nasıl atılır, sorun nasıl düzeltilir?bi arkadaşın tüm hafızası silindi bu şekilde.umarım aynı sorunla karşılaşmazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hafıza gitsin, önemli değil çoğu şey bilgisayarda var da soruna çözüm arıyorum şu anda. telefoncu derken sağda solda random biyere götürsem olur mu, yoksa nokia shop, nokia servisi filan gibi biyer mi bulmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 telefonu flashlaman gerek sanırım. onu da telefoncu yapsa ii olur garantiden falan olma telefon ölmesin. biraz riskli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Sorun varsa sunu deneyin; *#7370# Hard reset gibi birşey sanırım. Telefonun menusuden fabrika ayarlarına dön dediğimde yapmadığı şeyleri bunu yazınca yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 telefonu açarken yes+no+foto tuşuna basarak açarsanız hard reset atarak açılıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hard reset denedim ama olmuyo yazılım güncellemede de opsiyonel programlar var ama update yok, sanırım yazılımı silmiyo reset. ki benim sorunum yazılımdan kaynaklandığına göre yazılımı silmem ya da bir şekilde düzeltmem gerekli sanırım. dün telefoncuya götürdüm, bunun servise gitmesi lazım filan dedi, onu deniycem de çok uzak, üşeniyorum. bi de pazar günleri servis açıkmıdır? açıksa kaça kadar açıktır? (istanbul anadolu yakası, sanırım bi maltepede bi de altunizadede var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 pazar günleri kapalı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 benim telefon arada radyo çalarkan bilhassa takılıyor radyodan çıkyorum ama bir daha açamıyorum telefonu aç-kapa yapğmam gerkiyor sonram bu yan yatırıpkalrdırırken algılamada sorun yaşıyor bir de nokianıon kendi tarayıcısını kullanırken dik konumda sağ alttaki menü açma şeysine dokunduğumda kolay algılamıyor fekat yan yatırınca çalılıyor benzer durumlarla karşılaşanlar var mı? hani telefon işlevin yerine getiriyor da bununla yaşamayı mı öğrenmeliyim yoksa fabrika ayarlarına döndürme format vs bir şey mi yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kendi tarayıcısı pek iyi değil kendini kapatıyor durup dururken, opera mobile yükledim gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Opera da kapatıyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 @babacum o ekran dönme problemi telefonu çevirirken yere dik tutarsan yaşanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Kojiroh said: Opera da kapatıyo kendini. paticikten facebooka atladım oradan dns ayarlarını yapabilseydim youtube da atlardım ama olmadı yanlız iki tarayıcıda da ne dns ayarlını bulup yapabildim ne de video izleyebildim, birisi öğretse kölesi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 tarayıcıdan değil telefondan yapcan. ayarlar->bağlantı->hedefler->internet->kendi bağlantının ayarlarını aç-> seçenekler/gelişmiş ayarlar->dns adresleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dns ayarını yaptın opera mini den baglan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben utube'a girebiliyorum öyle bi sorunum yok da. izlediğim videoları tam ekran yapamıyodum. direk bi utube application'ı falan var mı bu telefon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 vtap launcher diye bişi var ordan güzel izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 PrudenT said: tarayıcıdan değil telefondan yapcan. ayarlar->bağlantı->hedefler->internet->kendi bağlantının ayarlarını aç-> seçenekler/gelişmiş ayarlar->dns adresleri allah tuttuğunu altın etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar