Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: ya bende bazı oyunlarda yarım ekran çıkıyor hatta ekranın kalan yarısında joystick gibi bir şey çıkıyor bir tarafda da A B C D harfleri çıkıyor benzer bir sorunla karşılaşan var mı? çözemiyorum zamanı.. bir de ne zaman paticiğe girsem 2-3 sayfa da bir komple tarayıcı kapayıro kendini.. ama sdece paticikte yapıyor ve henüz paticik operaya uyumlu değil ehe sadece operada var o bende. o yüzdrn kullanmıyorum opera. bir de bu dns işini halledebildiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ehe klavyeyi kaldırınca opera adam oldu. Bu arada kablonetin kablosuz modemden bağlanıyorum telefon ucuyor. Avea 3g cidden boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 benim de yarın veya ertesi gün elime geçmiş olucak. iki sorum var; 1) fw update yapmak için ekstra bişi lazım mı yoksa direk nokianın softwareinden tak diye yapıcak mıyız? 2) tavsiye ettiğiniz program oyun vs. nedir işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 upgrade için 2 sayfa geride chip forumlarındaki bir çözüm var çok basit ve tak diye yapıyor yoksa dü kendisi update yapmyıor oyunalr içinse öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fw up u nokia shoplarda yapıyormuş 15 dk da veriyorlarmış eline yükseltilmiş şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: upgrade için 2 sayfa geride chip forumlarındaki bir çözüm var çok basit ve tak diye yapıyor yoksa dü kendisi update yapmyıor oyunalr içinse öm atıyorum bende alabilir miyim bi öm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 öm lenenler öm lenmeyenlere göndersin bundan srna :P 3 kişiye gönderdim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 çok teşekkür ederim postacı sana :) isteyen varsa istesin benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 banada bi öm be abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hem post hem sevap point iyimiş .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tlefon durup dururken çöküp tekrar başlıyor tuş kilidine geçerken. sizde olan var mı bu? bi kaç kez oldu. v40 kullanıyorum bir haftalık telefon. ekranı kayıyor sonra bastan baslıyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 eee durup dururken ekran kayıp restart atıyor telefon kendisine. yar bana bir çözüm lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 allah korusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sürümü yeniden yüklemeyi dene yine olmuyorsa servise götür acaip bir sorun muş seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Buyse said: eee durup dururken ekran kayıp restart atıyor telefon kendisine. yar bana bir çözüm lütfen. bende de oluyordu aynısı, soft format attım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 attım bakalım soft reset. düzelir inşallah. can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 beyler bu öm işinin cılkını çıkarmayın mesaj silmek zorunda bırakmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 buyse chipte verilen yöntem ile mi yükseltme yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 of cuma gelcekmiş telefon. 28inde 200dklı muhabbet bitiyo ya gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 HaciYatmaz said: buyse chipte verilen yöntem ile mi yükseltme yaptın? ivit öyle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben bunu alacam galiba ya. Çok review/unpacking videosu izledim, pek bi eksisini görmedim. Kullanıp sıkıntı yaşayan var mı? Bi tek Buyse'nin şu garip restart olayı var gördüğüm kadarıyla. Bi de cepte falan kırılmasın bu? aksfhjalskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 valla ben 2 aydır kullanıyorum daha hiç şikayet ettiğim bir konu olmadı.Bence harika telefon tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 soft resetle duzeldi sorun. Cillop gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kojiroh said: Ben bunu alacam galiba ya. Çok review/unpacking videosu izledim, pek bi eksisini görmedim. Kullanıp sıkıntı yaşayan var mı? Bi tek Buyse'nin şu garip restart olayı var gördüğüm kadarıyla. Bi de cepte falan kırılmasın bu? aksfhjalskj bir kaç arkadaşımda var büyüklük ve şarjının çabuk bitmesi dışında bi sıkıntıları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet büyük diye laf edenler oluyor ama ben sorun etmiyorum büyük olmasını, sen de etmiceksen al sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar