Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Darklight1903 said: Darkthrone said: said: We are also working on making Spirit a more useful and interesting stat for all mages Oley Spirit spellpower olarak geri döner artik aynı warlock gibi. Ben Arcane nerf gelir diye bekliyordum ama... sus ulan $omagizli. 4 senedir ilk defa overpowered arcane oynuyoruz $urda canimiz cikardi eskiden yeti$mek icin millete keyfini surelim biraz. Haha kanka pardonda "overpowered arcane" dediğini 18/53/0 spec dövüyor. ;) Ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 spirit nerfi en cok druide koycak gibi gelio alıştık anasını satiim , odunu buldunuz vurun anasını satiim TIMBEEEEEEEEEEERRRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şu shamanın agro şeysini yaptılar ya o bana yeter. patchwerk de ölmek istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Valla mage değişiklikleri laf olsun diye yazılmış =p diğerlerinin üstüne daha çok kafa yorup yazmışlar bizimkiler sadece düşüncede kalmış lol. Scorch buff'ı 5% e düşüyor yazmamışlar ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 scorch said: spirit nerfi en cok druide koycak gibi gelio alıştık anasını satiim , odunu buldunuz vurun anasını satiim TIMBEEEEEEEEEEERRRRR! hahah druid QQ bugünleri de görecek miydiniz be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Darksun said: Scorch buff'ı 5% e düşüyor yazmamışlar ama =P Kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bu burst dmg saçmalığı devam edecek sanırım pvp için. Ben köklü nerfler bekliyordum açıkçası ama sanırım mekanik değiştirecekler resi için. Yada aynen devam edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Darkthrone said: Darklight1903 said: Darkthrone said: said: We are also working on making Spirit a more useful and interesting stat for all mages Oley Spirit spellpower olarak geri döner artik aynı warlock gibi. Ben Arcane nerf gelir diye bekliyordum ama... sus ulan $omagizli. 4 senedir ilk defa overpowered arcane oynuyoruz $urda canimiz cikardi eskiden yeti$mek icin millete keyfini surelim biraz. Haha kanka pardonda "overpowered arcane" dediğini 18/53/0 spec dövüyor. ;) Ne iş ? yavas koysun saci ba$i dagilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ad3m said: Bu burst dmg saçmalığı devam edecek sanırım pvp için. Ben köklü nerfler bekliyordum açıkçası ama sanırım mekanik değiştirecekler resi için. Yada aynen devam edecek... nerf gelicek büyük ihtimal burst damagea ama büyük tepki almamak için ilk buffları açıkladılar. arcane ile rogue dagger spec burstleri nerfliyceklerini arada söylediler zaten ama retardin DK için ne yaparlar bilmiyorum. bir warrior olarak eğer şu şekil çıkarırlarsa 3.1 i acc cancel edicek çok adam var warriorlar içinde. herkeste ciddi bir buff beklentisi vardı ARMS tree için fakat bırakın buffı TBC başındaki rage nerfinden sonraki en büyük nerflerinden birini yiyecek bu stance rage reduction saçmalığı hayata geçerse. EU forumlarında durum böyle fakat EU yu yetkili bir insan evladı okumadığı için farkında bile değiller muhtemelen. US warrior communityinde bin türlü belasını versin bugün bakıyım dedim GC ye teşekkür eden bile var absorbed lara vurunca rage kazanıcağını sanan okuduğunu anlamaktan aciz adamdan tut yeni stance rage reduction değişikliği için teşekür eden adamların konuları vardı.farkında değil beyisizler bu değişikle charge+pummel bile atabilecek ragei olmayacak. yeni patch noteda da bekliyorum açıkçası IMP SLAM talentına damage inc falan verirler alın düzelttik ARMS treeyi diye dolanır ortalıkta ghostcrawler denen retard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 MacLeod said: bir warrior olarak eğer şu şekil çıkarırlarsa 3.1 i acc cancel edicek çok adam var warriorlar içinde. Bu lafta 5 yıldır söylenir durur, daha gerçekleştiren bir allağın kulunu görmedi WoW tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 TBC rage nerf yüzünden cancel olmasa bile eşşek gibi zaman tükettiğim warrior olan accountu trade etmiştim sinirden o gündür priest oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=7912981820 sonunda warlocklara bişeyler yapmaya karar vermişler -Siphon Life no longer as an active ability but the talent grants the old Siphon Life effect to Corruption. aralarında bu iyi gibi duruyor ama bakalım görücez, getirdikleri bi işe yarıyacakmı genel anlamda bakıldığında hala rogue kesebileceğimi sanmıyorum. Nolcak bu lockların hali ah ahhhh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Valla warriorları 2000 ratingin ve 6000 dps'in altına indirmenin mümkün olmadığı şu günlerde, daha nasıl bir buff bekliyor arkadaşlar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 3k Rating, 8000 DPS? :) Şaka bi kenara, Arms'a PvE açısından buff lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Armsa buff lazımda, PvE raid talenti furry oluversin bu seferde, ölmezler ya. Hem ne güzel 2 tane 2h ile yardır yardırabildiğin kadar. Bu sezon boyunca furry PvP'dede iş yapıyor, WotLK boyuncada arms ölü talent oluversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 FreEmoon said: MacLeod said: bir warrior olarak eğer şu şekil çıkarırlarsa 3.1 i acc cancel edicek çok adam var warriorlar içinde. Bu lafta 5 yıldır söylenir durur, daha gerçekleştiren bir allağın kulunu görmedi WoW tarihi. yanlışın var. TBC rage nerfinden sonra baya çok warrior (ben de dahil ) ya bıraktı oyunu ya da rerollediler. ciddi miktarda azalmıştı bi ara aktif warrior oranı. mecburen oynanabilir seviyeye çıkardılar sonra. eğer 3.1 de bu saçma rage sistemini getirirlerse o zaman ki gibi o kadar çok bırakan olur mu bilmyiorum ama bu 3.1 i arms treenin yenilenmesi için bekleyen çok fazla insan vardı ve şu an bu patch notlar bırakın insanları tatmin etmeyi iyice delirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 combat ölsün, arms ölsün vs diyorsun da frostu öldürseler ne dersin he, ne dersin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Buyse said: şu shamanın agro şeysini yaptılar ya o bana yeter. patchwerk de ölmek istemiyorum artık. ne alaka? değişiklik yaptık demek için yapılmış bişey o ya, agro sorunu oluyosa tankın saçmalamasıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Masquerade said: combat ölsün, arms ölsün vs diyorsun da frostu öldürseler ne dersin he, ne dersin? :P Valla öldürdüler zaten, diriltmeye çalışıyorlarda bakalım. Şimdilik arcane'den devam ediyoruz. Aynı şeyi guild arkadaşlarımda söyledi "frosttan sıkılmışsındır sen birazda arcane ol" olduk bizde yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 enema said: Buyse said: şu shamanın agro şeysini yaptılar ya o bana yeter. patchwerk de ölmek istemiyorum artık. ne alaka? değişiklik yaptık demek için yapılmış bişey o ya, agro sorunu oluyosa tankın saçmalamasıdır o nası ne alaka abi. shamanların agro sorunlarının en büyüklerinden birisiydi bu spellerin agrosunu düşüren bişeyin olmaması. 9k lighting bolt 6k earthshock %100 yansıyor agro tablosuna. o arada yaptıgın mele threat de cabası. herkes kabul ediyordu shamanın agro sorunu oldugunu. wind shock gibi dünya lüzumsuzu bi spell yetmiyordu ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 enema said: agro sorunu oluyosa tankın saçmalamasıdır o Valla eğer senin agro sorunun olmuyorsa 5k dps'si geçemiyorsun demektir. Bizim ench shaman sürekli tankla dip dibe oynuyor combat boyunca. iyice sıkışıp salvation bile istediği oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Prot paladin kullanın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ahh olsa nerdee. 3 tane protumuz vardı, 3üde retro oldu çıktı başımıza. Raidlere dps geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bu Heirloom itemları , account içindeki herhangi bir karaktere yollama olayı gelcekmi ya, sonuçta account bound...o olaylara farklı bir tarz ile yollama yapsınlar ,serverlar arası fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şimdi patchwerkde agrodan nasıl yatıyosun daha onu anlamış değilim, hateful strike hpye göre vuruyordu en son agroya göre değil. hala da diyorum agro sorununuz varsa tankınızın yetoluğudur, "bizim bi arkadaş 10k dps yapıyor bildiğin gibi değil" şeklinde olmuyor o işler. ayrıca ench shaman diye bişey yok, enh dersin kısaltmak istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar