Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 changes

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Darklight1903 said:
Darkthrone said:
said:
We are also working on making Spirit a more useful and interesting stat for all mages

Oley Spirit spellpower olarak geri döner artik aynı warlock gibi. Ben Arcane nerf gelir diye bekliyordum ama...

sus ulan $omagizli. 4 senedir ilk defa overpowered arcane oynuyoruz $urda canimiz cikardi eskiden yeti$mek icin millete keyfini surelim biraz.

Haha kanka pardonda "overpowered arcane" dediğini 18/53/0 spec dövüyor. ;) Ne iş ?
Sosyal ağlarda paylaş

Darkthrone said:
Darklight1903 said:
Darkthrone said:
said:
We are also working on making Spirit a more useful and interesting stat for all mages

Oley Spirit spellpower olarak geri döner artik aynı warlock gibi. Ben Arcane nerf gelir diye bekliyordum ama...

sus ulan $omagizli. 4 senedir ilk defa overpowered arcane oynuyoruz $urda canimiz cikardi eskiden yeti$mek icin millete keyfini surelim biraz.

Haha kanka pardonda "overpowered arcane" dediğini 18/53/0 spec dövüyor. ;) Ne iş ?

yavas koysun saci ba$i dagilmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:
Bu burst dmg saçmalığı devam edecek sanırım pvp için.
Ben köklü nerfler bekliyordum açıkçası ama sanırım mekanik değiştirecekler resi için.
Yada aynen devam edecek...

nerf gelicek büyük ihtimal burst damagea ama büyük tepki almamak için ilk buffları açıkladılar. arcane ile rogue dagger spec burstleri nerfliyceklerini arada söylediler zaten ama retardin DK için ne yaparlar bilmiyorum.

bir warrior olarak eğer şu şekil çıkarırlarsa 3.1 i acc cancel edicek çok adam var warriorlar içinde. herkeste ciddi bir buff beklentisi vardı ARMS tree için fakat bırakın buffı TBC başındaki rage nerfinden sonraki en büyük nerflerinden birini yiyecek bu stance rage reduction saçmalığı hayata geçerse. EU forumlarında durum böyle fakat EU yu yetkili bir insan evladı okumadığı için farkında bile değiller muhtemelen. US warrior communityinde bin türlü belasını versin bugün bakıyım dedim GC ye teşekkür eden bile var absorbed lara vurunca rage kazanıcağını sanan okuduğunu anlamaktan aciz adamdan tut yeni stance rage reduction değişikliği için teşekür eden adamların konuları vardı.farkında değil beyisizler bu değişikle charge+pummel bile atabilecek ragei olmayacak.

yeni patch noteda da bekliyorum açıkçası IMP SLAM talentına damage inc falan verirler alın düzelttik ARMS treeyi diye dolanır ortalıkta ghostcrawler denen retard
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=7912981820

sonunda warlocklara bişeyler yapmaya karar vermişler

-Siphon Life no longer as an active ability but the talent grants the old Siphon Life effect to Corruption.

aralarında bu iyi gibi duruyor ama bakalım görücez, getirdikleri bi işe yarıyacakmı genel anlamda bakıldığında hala rogue kesebileceğimi sanmıyorum. Nolcak bu lockların hali ah ahhhh :P
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
MacLeod said:

bir warrior olarak eğer şu şekil çıkarırlarsa 3.1 i acc cancel edicek çok adam var warriorlar içinde.

Bu lafta 5 yıldır söylenir durur, daha gerçekleştiren bir allağın kulunu görmedi WoW tarihi.

yanlışın var. TBC rage nerfinden sonra baya çok warrior (ben de dahil ) ya bıraktı oyunu ya da rerollediler. ciddi miktarda azalmıştı bi ara aktif warrior oranı. mecburen oynanabilir seviyeye çıkardılar sonra. eğer 3.1 de bu saçma rage sistemini getirirlerse o zaman ki gibi o kadar çok bırakan olur mu bilmyiorum ama bu 3.1 i arms treenin yenilenmesi için bekleyen çok fazla insan vardı ve şu an bu patch notlar bırakın insanları tatmin etmeyi iyice delirtti
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
combat ölsün, arms ölsün vs diyorsun da frostu öldürseler ne dersin he, ne dersin? :P

Valla öldürdüler zaten, diriltmeye çalışıyorlarda bakalım. Şimdilik arcane'den devam ediyoruz. Aynı şeyi guild arkadaşlarımda söyledi "frosttan sıkılmışsındır sen birazda arcane ol" olduk bizde yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

enema said:
Buyse said:
şu shamanın agro şeysini yaptılar ya o bana yeter. patchwerk de ölmek istemiyorum artık.

ne alaka? değişiklik yaptık demek için yapılmış bişey o ya, agro sorunu oluyosa tankın saçmalamasıdır o

nası ne alaka abi. shamanların agro sorunlarının en büyüklerinden birisiydi bu spellerin agrosunu düşüren bişeyin olmaması.

9k lighting bolt 6k earthshock %100 yansıyor agro tablosuna. o arada yaptıgın mele threat de cabası. herkes kabul ediyordu shamanın agro sorunu oldugunu. wind shock gibi dünya lüzumsuzu bi spell yetmiyordu ona.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi patchwerkde agrodan nasıl yatıyosun daha onu anlamış değilim, hateful strike hpye göre vuruyordu en son agroya göre değil. hala da diyorum agro sorununuz varsa tankınızın yetoluğudur, "bizim bi arkadaş 10k dps yapıyor bildiğin gibi değil" şeklinde olmuyor o işler. ayrıca ench shaman diye bişey yok, enh dersin kısaltmak istiyosan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...