zokarto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kasmayın arkadaşlar. hagi - alex tartışmasında malzeme dayandıramayıp taffarel'i koyan sizsiniz. :) ben de bunun üzerine roberto carlos'u koydum. ondan sonra baros lar kewell lar geldi, bir kez daha alex vs. hagi'den alex vs. bütün futbolcular'a getirildi. :) nerde alex - hagi tartışması olsa fail oluyorsunuz böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 arkadaşım sen hayatta fail olmuşun hagi fail olsa (ki olmaz sana kaldıysa hiç olmaz) nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Khelben said: arkadaşım sen hayatta fail olmuşun hagi fail olsa (ki olmaz sana kaldıysa hiç olmaz) nolur. söylediklerimi doğruladığın için teşekkürler. tipik galatasaray taraftarı, o kadar tartışmanın üzerine hızın alamayıp yine şahsi sataşmalar, laf atmalar. hangimiz daha fail sen karar ver artık. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sevindiysen çok mutlu oldum en azından bir Fener taraftarına bu kadar sevinç yaşattım. Ben şimdi yüksek müsadenle Bursa maçını izliyim, sora gelirim. hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 toggie said: avrupa ve dünya işin içine girdiginde at şeyinde kelebek kadar yeriniz olmuyor. ahahahha + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BÜYÜK KAPTAN GOLÜNÜ ATTI ALEX > HAGI SUSUSUSUSUSUS OFF 2. Yİ DE ATTI HAGI HAYATINDA 2 GOL ATTI MI SÖLEYİN *troll in da house* güzel takip etmiş lan topu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sizin gibilere müstehak zaten. büyük kaptan hagi ile aradaki farkı 2 gol daha açtı az önce. daha ne kadar konuşacaksınız bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Want some cheese with that whine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ingilizceside varmış bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ne bu falan? Ne bu samimiyet? 1 troll daha gelmiş gökten aa. Biz uluslararası takımız çok şükür yabancı dil biliyoruz cümleten. lazım oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 zokarto said: tipik galatasaray taraftarı, abi her şey eyvallah, zaten provakasyon manyağı bir adamsın da ahahhahahahha bu ne yahu cidden ahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://www.stimpco.com/carpix/arguingOnTheInternet.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kiyaslama bile yapilmaz harbi. Gsliyim diye demiyorum. Elini vicdanina koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kendimi tutamıycam ya AHAHAHAHAHAHAHAHA ne insanlar var ya hahahahahaha abi yok çoğu fenerlide kabul ediyor zaten hagi nin iyi bir topcu olduğunu neden hayla yırtınıyorsunuz.tamam kendisini bende sevmem ama abi adam oynuyordu harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 haşaaa ben şahsen hagiye kötü bi futbolcu demedim hagi çok iyi bi futbolcuydu cidden çok iyiydi ama alex hagiden daha iyi diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ya yapmayın arkadaşlar tamam bende fbliyim ve cok seviyom alexi. ama ortada bide hagi gerçeği var. adam realde barcada oynadı pek bişi yapamadı, ama türkiyede 4lig+uefa+süperkupa ve alex kadarda asist+gol yaptı. yani bunları kıyaslayınca zaten alexten üstün olduğunu görüyoruz. haaa eğer teknik açıdan değerlendiriyorsanız; teknik,şut,pas gibi özellikleri birbirlerine yakın olsada. haginin oyunda devamlılığı, sürati, driblingi, mücadelesi falan cok daha iyiydi bu bi gerçek. alexte ise müthiş bi zeka ve teknik ile asist ve gol atabilme dışında pek bi olay yok maalesef. buda alexin süper futbol zekasından geliyor ama hagi günümüz avrupa futboluna daha uygun bi isimdi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 HEPİNİZ HIRSIZSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Nasıl baktıgına baglı. Ben öyle maçlar hatırlıyorum ki hacı kayarak top alıyordu adamdan. Alex hayatında top aldımı bırakın kaymayı. Yapmayın Alex tamam iyi pas atıyor felan fişman ama Hagi nerde Alex nerde Hagi top oynarken alex burnunu karıştırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hagi'nin gs'de oynadığı sürece attığı tek kafa golünü hatırlıyorum.spiker biz vs herkes şoktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 alex hagiden daha fazla gol attı assist yaptı avrupada assist kralı oldu ama haginin tırnağı bile olamaz demek amelelikten başka bişey değildir. avrupada çoğu kişi alexi tanıyor ama hagi yi tanımıyor. ALEX > HAGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 said: avrupada çoğu kişi alexi tanıyor ama hagi yi tanımıyor. ALEX > HAGI inanıyosan buna, sorun yok abi. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Teknik olarak bakarsak Hagi > Alex Oyun zekası olarak bakarsak Hagi > Alex Bireysel yetenek olarak bakarsak Hagi > Alex Fiziksel güç olarak bakarsak Hagi = Alex Hız olarak bakarsak Hagi > Alex Çokyönlülük olarak bakarsak Hagi > Alex Başarı olarak bakarsak Hagi > Alex Bireysel istatistik olarak bakarsak Alex > Hagi Diğer oyuncularla iletişim olarak bakarsak Hagi > Alex Profesyönellik olarak bakarsak Alex > Hagi İstikrar olarak bakarsak Hagi > Alex Hırs (kötü yönde) olarak bakarsak Hagi > Alex Motivasyon olarak bakarsak Hagi > Alex Kariyer olarak bakarsak Hagi > Alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Fiziksel güç her türlü Hagi>Alex de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 catlikethiief said: alex hagiden daha fazla gol attı assist yaptı avrupada assist kralı oldu ama haginin tırnağı bile olamaz demek amelelikten başka bişey değildir. avrupada çoğu kişi alexi tanıyor ama hagi yi tanımıyor. ALEX > HAGIok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 catlikethiief said: avrupada çoğu kişi alexi tanıyor ama hagi yi tanımıyor. ALEX > HAGI 4 yaşındaki çocuklardan bahsediyor arkadaş kızmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar