Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alex - Hagi tartışmasına son!

viole

Öne çıkan mesajlar

kasmayın arkadaşlar.

hagi - alex tartışmasında malzeme dayandıramayıp taffarel'i koyan sizsiniz. :) ben de bunun üzerine roberto carlos'u koydum.

ondan sonra baros lar kewell lar geldi, bir kez daha alex vs. hagi'den alex vs. bütün futbolcular'a getirildi. :)

nerde alex - hagi tartışması olsa fail oluyorsunuz böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
arkadaşım sen hayatta fail olmuşun hagi fail olsa (ki olmaz sana kaldıysa hiç olmaz) nolur.

söylediklerimi doğruladığın için teşekkürler. tipik galatasaray taraftarı, o kadar tartışmanın üzerine hızın alamayıp yine şahsi sataşmalar, laf atmalar. hangimiz daha fail sen karar ver artık. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapmayın arkadaşlar tamam bende fbliyim ve cok seviyom alexi. ama ortada bide hagi gerçeği var. adam realde barcada oynadı pek bişi yapamadı, ama türkiyede 4lig+uefa+süperkupa ve alex kadarda asist+gol yaptı. yani bunları kıyaslayınca zaten alexten üstün olduğunu görüyoruz.
haaa eğer teknik açıdan değerlendiriyorsanız; teknik,şut,pas gibi özellikleri birbirlerine yakın olsada. haginin oyunda devamlılığı, sürati, driblingi, mücadelesi falan cok daha iyiydi bu bi gerçek. alexte ise müthiş bi zeka ve teknik ile asist ve gol atabilme dışında pek bi olay yok maalesef. buda alexin süper futbol zekasından geliyor ama hagi günümüz avrupa futboluna daha uygun bi isimdi(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl baktıgına baglı.

Ben öyle maçlar hatırlıyorum ki hacı kayarak top alıyordu adamdan. Alex hayatında top aldımı bırakın kaymayı.

Yapmayın Alex tamam iyi pas atıyor felan fişman ama Hagi nerde Alex nerde Hagi top oynarken alex burnunu karıştırıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik olarak bakarsak Hagi > Alex
Oyun zekası olarak bakarsak Hagi > Alex
Bireysel yetenek olarak bakarsak Hagi > Alex
Fiziksel güç olarak bakarsak Hagi = Alex
Hız olarak bakarsak Hagi > Alex
Çokyönlülük olarak bakarsak Hagi > Alex
Başarı olarak bakarsak Hagi > Alex
Bireysel istatistik olarak bakarsak Alex > Hagi
Diğer oyuncularla iletişim olarak bakarsak Hagi > Alex
Profesyönellik olarak bakarsak Alex > Hagi
İstikrar olarak bakarsak Hagi > Alex