Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 elazıg is siryıs biznız diyorsun. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi ben fenerliyim ama alex hagiden büyük demek terbiyesizlik saygısızlıktır be abi.hagi dediğin bilardo oynar gibi oynardı futbolu kral adamdır yapmayın yani.tamam fenerbahçeliyiz,alexi severiz de saygısızlık etmeyin şimdi hagi alexi katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hagi daha iyi. ama alex hagiyi top yapar oynar sonra şut atar gol olur hagi döner alex'in suratına tükürür. böyle pıt pıt diye sektirir hagiyi alex gazetecilere şov yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şu kızarmış sarı lacivert suratları görebilmek gibisi yok :) hakikaten fenerli olmak zor iş. yine çatlamış bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Holy said: hagi daha iyi. ama alex hagiyi top yapar oynar sonra şut atar gol olur hagi döner alex'in suratına tükürür. böyle pıt pıt diye sektirir hagiyi alex gazetecilere şov yapar. işte bu yüzden fenerbahçeli değilim sanırım beynin bir kısmındaki eksiklik fenerbahçeliliğe yol açıyor.şaka şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kimsenin kızarmasına morarmasına gerek yok. tablo ortada. bence böyle yorumlar yapmadan önce ilk sayfaya bol bol göz atın, o tabloyu görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 zokarto and this topic made my day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 alex ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://2.bp.blogspot.com/_gVKbHLEWlXU/RuWbXv6I8OI/AAAAAAAAAos/ml0lizD8MVI/s320/Alex_Zenne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 zokartonun rambo olduğundan şüphelenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ahahahaha bunun üstüne olmazsa olmaz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Lorrotar said: abi ben fenerliyim ama alex hagiden büyük demek terbiyesizlik saygısızlıktır be abi.hagi dediğin bilardo oynar gibi oynardı futbolu kral adamdır yapmayın yani.tamam fenerbahçeliyiz,alexi severiz de saygısızlık etmeyin şimdi hagi alexi katlar. lorrotar bile dediyse diğer feneriler bişi demsin daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 anca rambo fotoğrafları koyarsınız... bak ben ne koyuyorum: biraz photoshop'unuz varsa alex le hagi nin yerlerini değiştirir geri koyarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 isteyene özelden rapidshare linki de atabilirim photoshop'unuz yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bak ben ne koyuyorum http://www.topnews.in/sports/files/uefa_cup_0.jpg http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/supercup/577430_mediumsquare.jpg http://www.fanatik61.com/wp-content/trabzonspor/2008/09/fortis_turkiye_kupasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 zokarto said: anca rambo fotoğrafları koyarsınız... bak ben ne koyuyorum: biraz photoshop'unuz varsa alex le hagi nin yerlerini değiştirir geri koyarsınız abicim senin kafan mı güzel ? o zaman kardemir karabüksporda bilmemkaç gol atan topçuyla git realde oynayan topçuyu karşılaştır.istatistikle neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ? alexin 10 numara olduğu takım ne yapmış hagi nin 10 numara olduğu takım ne yapmış boş boş istatistiklerle bi boku kanıtlayamazsın komik oluyorsun kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HINÇAL said: İki Chelsea maçında Alex yok. Alex, Ankara maçında da yok. Ankara savunmasının gafletidir, uykusudur, inanılmaz boş bırakmasıdır o gol. Alex'in olduğu yerde ben olsam ben de atardım o golü. Oyunda var mıydı Alex? Fenerbahçe'nin oyun kurucusu yok. O Fenerbahçe, her biri iki Maldonado edecek; Selçuk, Kemal ve Ali Bilgin'e sahipken, ihtiyacı olmadığı alana 4. adamı aldı. Bunu kimse eleştirmiyor. 'Niye aldınız?' demiyor şerefli medyamız!.. Çünkü kafalarında Galatasaray kompleksi var. Hagi kompleksi var. 'Alex, Hagi'dir' demeye uğraşıyorlar. Alex, Hagi'nin tırnağı olamaz. Olsa zaten Brezilya Milli Takımı'nın değişilmezi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bakıyorum köşeye sıkışınca yine başladınız la fontaine'den masallara :) "senelerden 2000..." peki alex'in üstünlüğünde ne gibi bir etkisi olacak o resimlerin çok merak ettim? edit: gelmişler hıncal'ın yazısını koyuyorlar bir de... eliniz değmişken fatih altaylı'nın yazısı vardı alex le ilgili onu da koysaydınız ya. sizin cepheden o da ondan dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 roberto carlosa sorun o daha iyi bilir hagiyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 zokarto said: bakıyorum köşeye sıkışınca yine başladınız la fontaine'den masallara :) "senelerden 2000..." peki alex'in üstünlüğünde ne gibi bir etkisi olacak o resimlerin çok merak ettim? hagi o senelerde futbol oynuyodu canım, ne yapsaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 neyin kosesi abi, hagiyi tartistigimiz konuda 2009a mi bakicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 alex kısa pantalonuyla gezerken hagi barcelonada koşturuodu :) bu konuya ciddi mesaj atılmaz.tartışılan şey çok komik.zokarto sende bırak artık ugraşmayı :) hagi gibisi daha gelmedi.alexin gidişe bakılırsa futbolu bırakana kadar hagi seviyesine gelemicek.yani hiç bi zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben iki oyuncunun istatistiklerini koyuyorum, sen gelmiş uefa kupasını koyuyorsun. :) oyuncunun hanesine kaç gol kaç asist ekliyor o kupa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://www.facebook.com/profile.php?id=709325559&ref=profile#/video/video.php?v=32885122823&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar