Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alex - Hagi tartışmasına son!

viole

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
kendi geçmişindeki futbolcuları bilmeyecek kadar futbol cahiliysen

Kim varmış arkadaş bizde ya maşallah, yüz yıl önce Kemalettin, sonraki dönem biraz Serhat ve Ceyhun (ki ikisi de gönderildi, hatta Ceyhun sırf ukalalığı ve çirkefliğinden gönderildi iyi futbolcu olduğu halde), günümüzde de Lugano olsun, ee? Dönem başına 1-1.5 tane düşüyor, çok ısrar ederseniz rahat rahat 10 tane sayarım ben şimdi GS'li. Bülent Korkmaz ve Hagi de başı çeker.

edik: Milletin hayalarını çekiştiren adam vardı lan GS'de, kendi tarihiniz muhabbeti yapıyorsunuz hala ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Çirkeflikten kastınızı anlamıyorum açıkçası...Bülent Korkmaz deli gibi hırslıydı evet de,ne zaman rakipe tekme attı,dirsek attı,pislik yaptı,takır takır topunu oynar aslan gibi mücadele ederdi sert oynardı evet de,kasti olarak rakibe ben birşey yaptığını hatırlamıyorum nedense...
Çirkef dediğin Vedat gibi olursa olur kabul,gidipte rakibi ısırırsan bilmem ne yaparsan da hırslıyla çirkefi karıştırmamak lazım...
Ha hakeme itiraz ederdi evet,onu yapmayan adam yok,zira öyleyse zamanında deli gibi çirkef çirkef dediğiniz Emre'yi de milyon dolarlar döküp kurtarıcı diye almanız,otobüsten inip FB taraftarı döven "çirkef" Fatih Akyel'i almanız da cabası....

Mesela benim görüşüme göre rakibe çaktırmadan dirsek tekme atan,hakemi paso aldatmaya çalışan,el kol yapan adam çirkeftir....Bu yüzden Baros elle oynadığı zaman deli gibi küfrediyorum,veya bir başkası...Bilerek yapılan şey çirkefliktir,yoksa hırslı oynamak ne zamandan beri çirkeflik oldu...Nobre çirfkefliğin alasıdır mesela her dakika kendini yere bırakmaya çalışan hakemleri aldatmaya çalışan,rakibin emeğini çalan adam çirkeftir...
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
bülent korkmaz çirkef değil miydi?

sen kaç yaşındasın ya gerçekten merak ediyorum. sanırım bülent korkmaz dönemine pek yetişemedin.

türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en çirkef futbolcularından birisidir bülent korkmaz. terbiyesizin de tekidir.

hırsından yapıyordu o ayrı ama çirkef değildir diyorsan ya galatasaraylı değilsindir ya da bülenti hiç izlememişsindir.

Bülent evet çirkeftir (sadece saha içinde) ama terbiyesiz demek de son derece saçma. Çirkeflik ayrı terbiyesizlik ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

bülent aşmıştır ya, pisliğin önde gidenidir o herif.
gsdeki çirkeflik kronolojisi;
hayrettin:D-tugay-bülentkorkmaz-arif-vedat-hagi-fatihakyel-emre-ümitkaran-sabri-arda sıralamasıyla gitmektedir. tabii arada başka tiplerde vardır ama bunlar en çok göze batanlar.
fenerde yokmu derseniz, kemalettin-serhat-ceyhun-lugano dışında pek sayamayız kimseyi(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Sahada gerçekten oldukça çirkef oynardı Bülent doğru ama onun gibi bi değere terbiyesiz demekde asıl terbiyesizlik burda.
Sayısız kere milli takım formasını terletmiş,Türk futbolunun son dönemdeki avrupa şampiyonası dışında elle tutulur bütün başarılarında başrolde olan, kolu sargıdayken oynamaya devam etmiş, futbol hayatının ilk gününden son gününe kadar antreman kaçırmayan,futbolcular arasında nadir görülücek kadar örnek bir hayata sahip olan böylesi bir futbolcuya terbiyesiz denilmesi gerçekten komik.Özellikle bu bölümde mod kisvesi altında böyle hareketler yapılması ayrıca kötü göründü benim gözüme bilmiyorum başkaları ne düşünür.

edit:Biride tugaya laf etmiş geri kalanı hakkında yorum bile yapmıyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

mumu said:
sen kaç yaşındasın ya gerçekten merak ediyorum. sanırım bülent korkmaz dönemine pek yetişemedin.

türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en çirkef futbolcularından birisidir bülent korkmaz. terbiyesizin de tekidir.

hırsından yapıyordu o ayrı ama çirkef değildir diyorsan ya galatasaraylı değilsindir ya da bülenti hiç izlememişsindir.

tekrar yazıyorum.

bülent korkmaz'ın çirkefliği ve terbiyesizliğini aynen vurguluyorum. saha dışındaki huyları beni hiç ilgilendirmiyor. saha içinden bahsediyoruz burada. sanki bülent korkmaz'ı tanıyorum da saha dışındaki huylarına yorum yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
mumu said:

tekrar yazıyorum.

bülent korkmaz'ın çirkefliği ve terbiyesizliğini aynen vurguluyorum. saha dışındaki huyları beni hiç ilgilendirmiyor. saha içinden bahsediyoruz burada. sanki bülent korkmaz'ı tanıyorum da saha dışındaki huylarına yorum yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bok atacak yer mi arıyorsunuz siz?

adam saha içerisinde maksimum terbiyesiz ve çirkeftir. tekrar yazıyorum bakın. SAHA İÇERİSİNDE TERBİYESİZ AHLAKSIZ ÇİRKEFİN TEKİDİR.

bu kadar basit.

dışarıda isterse melek olsun allah'ın yanında otursun banane. babamın oğlu sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mumu gayet düzgün açıklıyor işte demek istediği şeyi hemde tekrar tekrar yazmış adam, niye anlamıyosunuzki!?
bülent sahadayken herkesi iter kakar, tükürür, küfrederdi bol bol, en ufak şeyde hakeme koşar deli gibi itiraz eder çirkefliği tavan yapardı. bu hareketleriyle hem hakemi etki altına alır, hemde her 2 takımın taraftarınıda farklı yönlerde provoke ederdi. yalansa yalan diyin şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakeme itiraz ederdi doğru, hatta hakemi hırpaladığını bile gördüm itiraz sırasında. Sert bir oyuncuydu o da doğru, kasti bile bile sert müdahaleler de yapar hatta faule yol açardı. Hakemi etkilediği de doğru, hakemi saha içinde eleştirmekten geri kalmazdı. Küfrü bilmiyorum, zira oyuncuların sesini duyacak kadar sessiz sahada maç pek izlemedim daha ne tv olsun ne stad olsun. Diğer oyuncuları itip kakması tamamen yıpratmaya yönelikti, ceza sahasında özellikle duran toplarda rakip forvetleri itip kakarak pozisyon bozardı vs. Tükürme olayına hiç denk gelmedim.

Bunlar Bülent'i çirkef oyuncu yapar. Kazanmak adına etiği ve fair playi bir kenara bırakıp her yol mübahtır mantığıyla ilerledi işte adam. Kimisi bunu etik dışı bulur kimisi profesyönelce bulur ama her türlü çirkeftir. Evet katılıyorum. Ama terbiyesizlik? Lol.

Terbiyesizliği bununla bağdaştırmak için Türkçe'deki genel kavramlarda bayağı bir eksik olmak lazım.

Saha içinde terbiyesizlik mi arıyorsunuz? Nouma'nın elini şortuna sokup sallaması terbiyesizliktir. Kazım'ın maçtan çıkarken formasını yere ya da t.direktörün yüzüne atması terbiyesizliktir. Sergen'in oyuna girip 5 dk içinde golünü attıktan sonra pozisyon yokken milli takımda rakibin ayağına basıp iterken tükürmesi terbiyesizliktir. Emre'nin basın tribününe (her ne kadar bence son derece haklı sebeplerle ve gözardı edilebilecek kadar tahrik edilmiş haldeyken de olsa) yaptığı el kol hareketleri terbiyesizliktir. Bülent bunları yapmadı, yaptıklarının da bunlarla alakası yok. Terbiyesizlik ne çirkeflik ne fark ne öğrenmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değilde, bence en düzgün en cool defans adamı uche idi:D
adamın bacağı 3 yerden kırılmış, amele gibi çıkış yapıp bu olaya sebep olan kaleci murat ağlıyor yerlerde. ama uchede en ufak bi mimik yok, ağzında o ünlü sakızı cak cak çiğniyor hala, elinde bacağı kenara sağlık ekibine sallıyor kırık var diye>:D<
hatta adamın şehir efsanesi gibi dilden dile dolaşan bi kaseti bile vardı, ebru gündeşin o özel kasette sesini çok zorlayıp kıstığı bile söylenirdi:P
Böyle bir karizmaydı "Okechukwu Uche"
ama yıllarca tek sorun cıkarmadan, nerdeyse hiç bi afrikalıda olmıcak bi profesyonellikle kendine bakan ve çokta üst düzey futbol oynayan bu adama bir JÜBİLEyi cok gördü sayın aziz yıldırım!! rüştü'ye, boliç'e pier'e, aurelio'ya ve benzeri adam gibi adamlara çok yaptı bunu başkan...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...