progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Çeşitli özel güçlere sahip kişiler(telekinezi,healing, geleceği resmetme gibi) devletin onları yakalam için kurduğu teişkilata karşı örgütlenirler. Konu bakımından hafiften "Heroes the Movie" gibi duruyor. Fakat yönetmeni Lucky Number Slevin'in yönetmeni ve kadroda Dakota Fanning, Chris Evans ve Djimon Honsou var. Amerikada 6 şubatta gösterime giriyor ama Türkiye'ye 27 Martta gelecekmiş IMDB ye göre. Trailer Not: Bir kerede şu gizli örgütlere düzgün isim koysunlar. Company, division... bi kerede yaratıcı bi isim koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Lucky Number Slevin'in yönetmeni olması film için eksi puan ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yaratıcılık sıfır gibi duruyor trailerdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben severim böyle filmleri.Hatta traileri da sevdim. Force push ,force pull,mind trick, jedi vision,jedi sens,force shout.Hepsini toplasan bir jedi ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 jumperin degisik guclusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bağıran küçük pipili japon veledin ağzına böyle TET diye iki parmakla vurmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bağıran velet dedin, filmde de Dakota Fanning varmış Kaan. Bağırıyosa bu velet valla kan çıkarırım sinema salonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dakota iyidir de, çizme falan giydirmişler el kadar kıza, hoşuma gitmeyebilir. Ufak daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dakotanin agzini kirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 PUSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Chris Evans geleceğin en büyük starlarından olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Heroes seven biri değilim ama her nedense merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 geleceği resmedebilen tipler geleceğe de müdahale edebiliyor. o bağırıp çağıran tipler harbi gereksizdi. mindtrick yapanlar ve itici güce sahip olanlar var (gelen kurşunları falan geri yansıtabiliyorlar yada tabancaları havaya atıp yukardan ateş ettiriyorlar silahlara kendi kendiliğinden). ahım şahım bir film değil, çyle büyük bir numarası yok yani. bence sonunu iyi bağlamışlar ama, genelde bu tarz filmlerin sonu da dandini olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 heroes fanboylarının çektiği bişi sandım okuyunca konusunu. cdsi geçerse elime izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 izlediydim geçenlerde.dakota çok kaşar filmde :) onun harici heroes da izlerim ama film beni pek sarmadı.kanald de falan izlenir sinemaya gitmeye değcek bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende izledim filmi beğendim ama sonu biraz garip bitti. 2. filmi çıkacakmış gibi bitti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 doğru, ucu açık bitirdiler filmi. şu bağırıp çağıran adamların olmadığı bir devam filmi yapsınlar illaki bir tane daha çekeceklerse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 İzledim beğenmedim.Çok vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Red said: izlediydim geçenlerde.dakota çok kaşar filmde :) töbe töbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Tenekeadam said: İzledim beğenmedim.Çok vasattı. Çok vasat nasıl oluyorsa artık Kendimi kınadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Daha izlemedim de heroes'u taşıyan bir sylar var sonuçta, bunda da sylar gibi bir karakter yoksa baştan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 BiTcH_oFBaT said: Red said: izlediydim geçenlerde.dakota çok kaşar filmde :) töbe töbe... değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Red said: BiTcH_oFBaT said: Red said: izlediydim geçenlerde.dakota çok kaşar filmde :) töbe töbe... değil mi ? lan oğlum töbe de :D yaşı kaç başı kaç ahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 aynı yaştalar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar