Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemicalin pis şakası:) (sokaktaki insana)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dalsa da akıllansaydı chem.. :)

insanların 50 çeşit hali var chem, kalp olmaz başka bişi olur. yanlış yaptığını kabul et bu olay için, bak başka hiçbir yanlışını söylemedim ama bu kötü olmuş cidden..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
dünyanın en iyi şakası:

yaya kaldırımında bi tane elektrik direğine eşşek gibi kırmızı bir düğme yerleştiriyorlar. ve üstüne de "bu düğmeye basarsanız, solda 100 metre ötedeki bina patlayacaktır" yazıyorlar
gelen geçen herkes bakıyor düğmeye, bassam mı basmasam mı diye düşünüyo
sonunda bi tane zıp çıktı genç geliyo zart diye basıyo. bina hakkaten yerle bir oluyor.
polis üniformalı adamlar kovalıyor falan çocuğu. çocuk nasıl kaçıyor yusuf yusuf görseniz ahah

bu arada o bina zaten yıkılmak istenen bir bina tabi ki ama şaka programına alet oluyor[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 Mayıs 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
...... ozaman daha salak olurdum

said:
Chemical, 14 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
nolacak lam o saatte sokakta yürüyen adamın kalbimi olur
[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
ne ima ediyorsun apache sözcüklerle oynuyarak?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
heh süper şaka ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 14 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
sonunda bi tane zıp çıktı genç geliyo zart diye basıyo. bina hakkaten yerle bir oluyor.

chemical'dır o kesin.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
wanderer1985, 14 Mayıs 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
kalp olayini bosverin de, yine de tanimadigin birine yapmak hos degil.

ayrica adamin dalmasi riski de var tabii :P

az kapıcılardan dayak yemedik biz tabi...
en son kapıcının camına taş attıktan sonra kaçıştığımızı hatırlıorum wandererla :P[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
abi bende aynısını yapcam bizim burda kırolar yoktur (caddeye yakın oturuyozda (okuyunca oha falan oldum,kal geldi)) ama yapcam yinede :)[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
Mesaj tarihi:
ulan olacak böyle şakalar yapmıcaz kime yapıcaz bırakın muzurlumu sokaktakilere atıp forumda adam oliyim değilmi:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
:)
yap yap[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
hehu
şimdi hayal ediyorum da
grise yapıyomuşum bu şakayı:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
bak şimdi olay komik eminim görsel
açıdan mükemmeldir yüz yüze anlatsanda komik olur ancak böle yazı ile güldürücek bir olay değil ama yinede tebessüm oldu suratımda :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
ben sana aynısı yapsam hoşuna gider mi? :yapma:
:D[signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. ''
Mesaj tarihi:
yapamassın çünkü chemical lightin ne oldunu biliyorum:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
tutki başka bir şeyle yaptı :).ali lightin yaptı mesela :-P![signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. ''
Mesaj tarihi:
Gris'e yapsan heralde gris hiç bi şeyi dinlemez alır o chemical lighti seni kovalardı valla. Bide hızlı koşuo aman aman.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
Sam'in dediği gibi çok yanlış bir şey..

Ancak bana böyle bişi yapılsa (chemical light stick olayı) kendimi bir anda Swat zanneder, Mp5'imi çıkartırdım, etrafta terrörist var mı diye kontrol ederdim. Yok canım hiç de çok Swat 3 oynamadım ben :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...