Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 içen var içemeyen var dimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ferrero said: HAYIR DURAMIYORUM. ** SAKİN OLAMIYORUM!!!!!!!!111111111 NASIL YAPAR LAN BUNU VİCDANSIZLAR! ahgfuahfuasufdsaufgdhgdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Of ufacık şeyi nasıl abartıyorlar aklım hayalim almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Onu takip eden gençler için yanlış bir davranış.Sonuçta sporcu birinin yapmaması gereken bir alışkanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 davranışın doğruluğu adamına göre değişir : ) hoş türkiyede yapılmasın cidden. amerikada polis önünde görse müdahele bile edemiyo bazı statelerde, ama türkiyede dediğim gibi bi arkadaş bikaç aydır hapiste, hala duruşması gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Nasıl hapse girmiş onu anlamadım. Torbacılık yapması lazım yani, başka türlü zor hapis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Zor abi, dövüp bırakıyorlar yani. İstanbul'da öyle en azından. Senin arkadaş nerede yakalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi adamı çete suçundan attılar içeri, çetecilere bağış yapıyo diye. adamı görsen hellokittyonline çetesine bağış yapar anca. türkiyede yargı işlemediğinden, yasadışı birşey yapmak yannış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yalnız arkadaşına takmışlardır o yüzden işi büyütmüşlerdir. Yoksa 12.5 gramın üstünde değilse üzerinde bulunan esrar içici sıfatı taşıyosun. Ki savcılar uğraşmıyo bile içicilerle polis yakalarsa 2 tokatlar korkutur alır onu ya kendi içer ya da çöpe atar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Evet, belirli bir miktarın altındaysa hapse girmen baya imkansız çünkü. Denetimli serbestlik diye bir olay var, ona sokuyorlar, 1 yıl boyunca uyuşturucu kullanmadığına dair rapor veriyosun adamlara testlerle falan. Onu aksatırsan hapse atabilirler. Ayrıca polis de bok döver afedersiniz de nerenizden çıkıyor bunlar anlamıyorum. Üstünüzdeki maddeyi alıp bir kenarda içtiklerini biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 valla bimiyorum. ama baya kastılar avukatlar vsvs. avukat dosyayı okumuyolar bile diyo. nese adamın hayatı söndü kısaca, ben de tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bong kovayla mantık olarak aynı sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Xaenin said: Ayrıca polis de bok döver afedersiniz de nerenizden çıkıyor bunlar anlamıyorum. Üstünüzdeki maddeyi alıp bir kenarda içtiklerini biliyorum ama. Tokatlıyo diyorum öyle bam güm dövmüyo nezarete alıp. Kullanan arkadaşlarım var böyle olaylar yaşadılar oradan biliyorum. Hatta bir arkadaşımın cebinde ki 5 ytl yi almak istemişler yol param o diyince geri almış ellerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 polisin insiyatifine gore cok degisiyor ne yapıcakları . Bir arkadasım yakalandı otla polis otosunun deposunu doldurtmuslar ve sonra bırakmıslar. baska bi arkadasım mahkemeye cıkcaktı. dier bi arkadasımsa tarlabasında siviller tarafından cevirildi sonra aldıgı adamları gosterınce elindekilere bile el koymadan bıraktılar fln . karısık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Tabi. Bi de yeni polisse içerdesin banko, o da ayrı mesele. Kıdemli olanlar falan the shield felsefesiyle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 O Tarlabaşı'nda sivil polise gidip 'abi dalga var mı' diyen arkadaşım var ya:D. çok temiz tokat yemiş sonra araca sokmuşlar anlatmışlar böyle böyle bunlar terör örgütüne yardım ediyo diye yapmayın böyle şeyler diip taksim e bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Üzerinde yakalanınca ayda bir check up a gidiyorsun hapis ve dayak diye bir şey yok.edit:Ama tokat olayları falan doğrudur tabi. Adam ömrünü vermiş spora bi bong yapmış diye madalyalarını geri mi alsınlar ayıp heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi hapis yok imkansız diyenlere bayılıyorum sanki türkiyede yakalanan herkesi tanıyorsunuz veya sanki türkiyede yargı düzgün işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sen bize kaç gramla yakalanmış onu söyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 AAHAHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 iste polisin&savcının insiyatifine kalmıs birsey . cogu cok fazla icen oldugu icin sadece icici olan insanlara pek bulasmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hanzo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ottur günahı yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahah az rahatlasın çocukcağız be, yazıktır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar