Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın çocuk uyuşturucu aleminde

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Evet, belirli bir miktarın altındaysa hapse girmen baya imkansız çünkü. Denetimli serbestlik diye bir olay var, ona sokuyorlar, 1 yıl boyunca uyuşturucu kullanmadığına dair rapor veriyosun adamlara testlerle falan. Onu aksatırsan hapse atabilirler.

Ayrıca polis de bok döver afedersiniz de nerenizden çıkıyor bunlar anlamıyorum. Üstünüzdeki maddeyi alıp bir kenarda içtiklerini biliyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ayrıca polis de bok döver afedersiniz de nerenizden çıkıyor bunlar anlamıyorum. Üstünüzdeki maddeyi alıp bir kenarda içtiklerini biliyorum ama.

Tokatlıyo diyorum öyle bam güm dövmüyo nezarete alıp. Kullanan arkadaşlarım var böyle olaylar yaşadılar oradan biliyorum. Hatta bir arkadaşımın cebinde ki 5 ytl yi almak istemişler yol param o diyince geri almış ellerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

polisin insiyatifine gore cok degisiyor ne yapıcakları . Bir arkadasım yakalandı otla polis otosunun deposunu doldurtmuslar ve sonra bırakmıslar. baska bi arkadasım mahkemeye cıkcaktı. dier bi arkadasımsa tarlabasında siviller tarafından cevirildi sonra aldıgı adamları gosterınce elindekilere bile el koymadan bıraktılar fln . karısık biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...