-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Jadelith said: sen "keş herifler yasal olmayan şeyi tartışıyorsunuz" diyosun, sonra buna kanıt olarak bağımlılığı gösteriyorsun. ben de, daha önce bilimsel kanıdını gösterdiğim (daha doğrusu prestijli, peer-reviewli bir dergiden alıntı yaptığım) birşey olan "alkol hem daha fazla bağımlılık yapar hem de vücuda daha zararlıdır" tezini savunuyorum. alkol içen biri cannabis e laf edemez, onu söylüyorum. doza bağlı o hemen bilim yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 alkol kullanmıyorum o nedenle rahatça sana keş diyebilirim müsadenle o zaman. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 evet doza bağlı? herşey doza bağlı? 50 litre su iç bakalım noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Jadelith said: evet doza bağlı? herşey doza bağlı? 50 litre su iç bakalım noluyo. bağımlılık yapmıyo. dendiği gibi herşey bağimlılık yapar her şeyin içinde bulunabilir muhabbetleri sıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Buyse said: alkol kullanmıyorum o nedenle rahatça sana keş diyebilirim müsadenle o zaman. teşekkürler. ahah peki, keş demek çok istiyosan de :) yani bir insanın küfür etmek için niye bu kadar büyük bir isteği olur bilmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bir maddeyi uyuşturucu-uyarıcı maddeler sınıfına almalarının sadece bağımlılık yapmasıyla alakası yok.İlaçla uyuşturucuyu da karşılaştırmışsınız.Ne diyim ki size.Burda herkes doktormuş o zaman bana gerek yok.Patlıcan yemekten korkanlara sesleneyim ben de zaten bana burası kalmış. patlıcanda ki nikotin bağımlılık yapmaz zaten nörosinaptik aralığa geçmez diyip kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Buyse said: adam öldürmek de suç. aslında olmaması lazım. çünkü tüm kanunlar yanlış. Adam öldürmek kötü. Kanunlar adam öldürmek kötü diyor. Öyleyse kanunların dediği her şey doğru. Ne biçim mantıktır bu ya... Horace ile tartışmayı özledim ben, bu forum yavaş yavaş varoluşsal niteliğimi yitiriyor. Eğer tartışamayacaksak mantıklı ve düzeyli bir şekilde ne diye hala buraya forum diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bi yanda dünyanın en ezik, en kompleksli, en megaloman TIP ÖĞRENCİSİ. bi yanda küfür etmek için sebep çıkartma derdine girmiş, diğer yazılarından da seviyesini bildiğimiz bi adam. oturup harcanan zamana yazık. son yazdığına 10 paragraf yazı yazdım ama siltir et ne uğraşıosun dedım sıldım kapadım. Sana saygı duyulmasını istiosan diplomalı olma, adam ol. adam olmayıda sözlükten internetten bakıp yorumlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 geçen gün uyuşturucu aleminde bi taksi çevirdim hala dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Jadelith said: evet doza bağlı? herşey doza bağlı? 50 litre su iç bakalım noluyo. bağımlılık yapmıyo. dendiği gibi herşey bağimlılık yapar her şeyin içinde bulunabilir muhabbetleri sıkış. e? doza bağlı olup olmadığını negate etmiyo ki bu dediğin? sıkış dediğin şeyleri de senden 50 kat daha kıdemli insanlar yazıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 naparsanız yapın yahu. milletin otu beni mi gerdi. çekin kafaları devam böyle. günün birinde bi rehabilitasyon merkezinden post yazmazsanız sizin için bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 GERGE said: bu forum yavaş yavaş varoluşsal niteliğimi yitiriyor. Herkes icinden senin varolussal ozelligini silkeyim diyordur heralde. Geberceksin entellikten yakinda. Bazi seylerde dogru/yanlis yeterince keskin ve nettir. Her konuda edebiyat cildi bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Jadelith said: evet doza bağlı? herşey doza bağlı? değil. şimdi anladın umarım? Voys said: bi yanda dünyanın en ezik, en kompleksli, en megaloman TIP ÖĞRENCİSİ. bi yanda küfür etmek için sebep çıkartma derdine girmiş, diğer yazılarından da seviyesini bildiğimiz bi adam. oturup harcanan zamana yazık. son yazdığına 10 paragraf yazı yazdım ama siltir et ne uğraşıosun dedım sıldım kapadım. Sana saygı duyulmasını istiosan diplomalı olma, adam ol. adam olmayıda sözlükten internetten bakıp yorumlama. ne olur bana saygı duy senin duyacağın saygıya muhtacım. Hadi ezik olduğumu varsayıyorum lol.. Hastaneye "hastahane" diyen cahilin karşısında ezilmem için bir sebep göster bana? Cahil esrarkeş tıp öğrencisine ayar vermeye çalışıyor vol 1. Komik olmayn arkadaşlar. Ben sana içimden 1000 tane küfür etsem burda 1 tanesini yazmam o kadar sabırlı bi adamım. Ama dediğim gibi zaten bilgiyi zekayı kapasiteyi falan da geçtim kalite ve seviye farkı ortada. Herkes şahit yani. Bu noktadan sonra umarım internet ortamından çıktıktan sonra insan içinde aynı eylemler ve kafa yapısı seni demir parmaklıkların arkasına tıkmaz. Eksik ve yanlışsın çünkü. Ha unutmadan "adam olmadan" önce insan olmak lazım. Biz adam olmayı da insan olmayı da çok iyi biliriz. Ancak senin gibi bu ülkeye kambur vatandaşlar sürekli bi yerlerde kilitlenip aşama kaydedemememizi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Olivies said: GERGE said: bu forum yavaş yavaş varoluşsal niteliğimi yitiriyor. Herkes icinden senin varolussal ozelligini silkeyim diyordur heralde. Geberceksin entellikten yakinda. Bazi seylerde dogru/yanlis yeterince keskin ve nettir. Her konuda edebiyat cildi bozar. niteliğini olacak o, typo yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bence bu sinirlenen arkadaslar uyusturucu bagimlisi ve su an rehabilitasyonda. THEY TRIED TO MAKE ME GO TO REHAAAB I SAAAAID NOOO NOOO NOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 uyuşturucunun zararlarını göstermek için amy yeterli herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 GERGE insanı yoruyorsun ve üstüne üstlük bişey katmıyorsun. Şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 O kadının adı sakat zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kaan varoluşsal niteliğinde dalgalanma seziyorum. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 GELİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Penthesilea said: Bence bu sinirlenen arkadaslar uyusturucu bagimlisi ve su an rehabilitasyonda. THEY TRIED TO MAKE ME GO TO REHAAAB I SAAAAID NOOO NOOO NOOO Şu post şuan ki uykulu halime ilaç oldu, cuma günü namaza gidip full çekerek dua edicem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Saeros said: geçen gün uyuşturucu aleminde bi taksi çevirdim hala dönüyor. Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 007 ne ayaksın olm bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Sokakta it kopuk tabir edilen esrarkeş tayfası dünyanın hiçbir yerinde doktorlara ayar vermiyor, veremez de. biri daha vardı "ben aptal değilim, makine mühendisiyim" diyen. o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 uyuşturucu kötü bişi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar