Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=919918&Date=03.02.2009&CategoryID=78 lol gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Her mahallede var zaten. Şimdi iki tane mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Din istismarının kralı bu değil mi şimdi ? Önce çarşaflıları partiye aldı CHP şimdi her mahalleye Kur'an kursu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Güzel söylemiş. Kocaeli halkı o kadar bağnaz ve muhafazakar ki bu seçim vaadine kolaylıkla kanar. Gerek Sefa Sirmen gerekse CHP böyle bir açılım yapabilecek isimler değil. Bu vaadler olmasa CHP kocaeli'de AKP yi deviremez. Oy toplama stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ya nası bi ülkede yaşıyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bLackcha0s said: Güzel söylemiş. Kocaeli halkı o kadar bağnaz ve muhafazakar ki bu seçim vaadine kolaylıkla kanar. Gerek Sefa Sirmen gerekse CHP böyle bir açılım yapabilecek isimler değil. Bu vaadler olmasa CHP kocaeli'de AKP yi deviremez. Oy toplama stratejisi. chp yapınca takiyye değil strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Hani o kadar kınadığınız din istismarı ve "takiyye" ? Bunların üstüne hala CHP'ye oy vermemeniz lazım kesinlikle. Değil mi ? Ama muhtemelen sizin için hiç bir şey değiştirmeyecek bunlar. Bu da boş, bağnaz fanatikliğinin bir göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Böyle ülkenin ta ..... koyayım ya . Ne biçim bir yerde yaşıyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nasıl güdüceksin bu kafaları başka türlü ? Fırsat vermiyorlarsa fırsat oluştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sefa sirmen'i sevmem ama, adam demiş ki; kurslar açacağız. din eğitimi de alınabilecek, sanat eğitimi de, yabancı dil eğitimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 akpnin yaptıkları bitirmenin tek yolu akpnin yaptıklarının aynısını yapmaktır dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 AKP'nin yaptıklarının aynısını yapmak imkansız.Özelleştirecek birşey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bakış açısına göre değişir derim. mesela: İSMEK çok harika bir kurum, bu da eğitim verdiği branşlar: http://ismek.ibb.gov.tr/portal/bransgurupliste.asp veya kocaelide KOMEK: http://www.komek.org/brans_tanitimi.asp şimdi benim en yakın arkadaşım (kız) salon dansları eğitimi alıo ismekten, başka bir arkadaşım komekten bilgisayar sistem mühendisliği ve almanca sertifikası aldı. ama bu kurslar islam tarihi, arapça vs de öğreti. nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz. bazılarınız varki, bu kurslara direk dinci vs diyebilir, hatta direk der eminim.. neyse önce bi içeriğini araştırın sonra kötüleyin. ama adam bi kurs açarda ona da yalandan bi bilgisayar dersi gerisini de din islam arapça doldurusa zaman yerden göğe kadar haklsınız, kırın ağzını burnunu arkanızdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Buyse said: bLackcha0s said: Güzel söylemiş. Kocaeli halkı o kadar bağnaz ve muhafazakar ki bu seçim vaadine kolaylıkla kanar. Gerek Sefa Sirmen gerekse CHP böyle bir açılım yapabilecek isimler değil. Bu vaadler olmasa CHP kocaeli'de AKP yi deviremez. Oy toplama stratejisi. chp yapınca takiyye değil strateji. akp yapınca takiyye değil halka inme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Cons said: ya nası bi ülkede yaşıyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Dragonmax said: bakış açısına göre değişir derim. mesela: İSMEK çok harika bir kurum, bu da eğitim verdiği branşlar: http://ismek.ibb.gov.tr/portal/bransgurupliste.asp veya kocaelide KOMEK: http://www.komek.org/brans_tanitimi.asp şimdi benim en yakın arkadaşım (kız) salon dansları eğitimi alıo ismekten, başka bir arkadaşım komekten bilgisayar sistem mühendisliği ve almanca sertifikası aldı. ama bu kurslar islam tarihi, arapça vs de öğreti. nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz. bazılarınız varki, bu kurslara direk dinci vs diyebilir, hatta direk der eminim.. neyse önce bi içeriğini araştırın sonra kötüleyin. ama adam bi kurs açarda ona da yalandan bi bilgisayar dersi gerisini de din islam arapça doldurusa zaman yerden göğe kadar haklsınız, kırın ağzını burnunu arkanızdayım :) evet komek gerçekten çok başarılı bir kurum. 2ç dönem ben de kursa gideceğim orada. ayrıca kuran kursu, cemaatler, örgütler tarafından verileceğine daha sorumlu bir kurum tarafından verilebilir, daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Esas mesele, açılmalı mıdır, gerekli midir, masrafları karşılayabilmek, öğrenci bulabilmek için neyden ne kadar nasıl ödün verilecektir, bunları bilmek gerekiyor. Yani bi almanca, bi bilgisayar, bi dans, bi elişi kursu insanlara gündelik hayatlarında yardımcı olacak birşeyler verebilecekken, din veya kuran kursu ne verebilir? Bu ülkede kuran kursu açmanın yasası var. bu kanuna uyduğu ve açtığı kursu işletebildiği sürece herkes kuran kursu açabilir. ama iş benim kafamda yukarıda sorduğum sorularda düğümleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sg-1 said: Buyse said: bLackcha0s said: Güzel söylemiş. Kocaeli halkı o kadar bağnaz ve muhafazakar ki bu seçim vaadine kolaylıkla kanar. Gerek Sefa Sirmen gerekse CHP böyle bir açılım yapabilecek isimler değil. Bu vaadler olmasa CHP kocaeli'de AKP yi deviremez. Oy toplama stratejisi. chp yapınca takiyye değil strateji. akp yapınca takiyye değil halka inme. Hahahah,ben de ekleyeyim.AKP yapınca milliyetçilik değil;hümanizm,sağlam dış politika,proaktif bilmemne,endotermik reaksiyon vs. Ha,bu CHP'nin yaptığının saçma olduğunu da değiştirmez,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yok normalde camilerin de çoğu kapatılsın gereksiz, gecenin bir yarısı ezan okunmasın uyandırıyor, etc. olayın mantığına giremezsiniz konu din olunca ne yazıkki. ama chpnin "laiklik elden gidiyor" edebiyatı yapıp böle şeyler diyebilmesi ilginç sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ben Kuran kurslarından,camilerden rahatsız olan,din alerjisi olan biri değilim.Benim dediğim şey ise Davos olayına gönderme.CHP'nin bu yaptığı yatırım normalde çıkardığı yaygaralarla yan yana gelince oldukça sırıtıyor,ama bu durum sadece CHP için geçerli değil. Şunu da söyleyeyim bu ülkede yalnızca AKP ve CHP yok.Binbir farklı fikirde insan var.Karşı eleştiri yaparken CHP'ye indirgemeyin eleştirilerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Cons said: ya nası bi ülkede yaşıyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 din alerjim yok. ha saçmalık, ama herkesin saçmalama özgürlüğü var tabiy. benim de saçmaladığım konular vardır, başkalarını rahatsız etmediği sürece saçmalarım da istediğim kadar : ) cami kalmasın demiyorum, ezan olmasın da demiyorum. ama etilerde oturuyorum, her allahın sabahı yanımdaki iki (ve uzaktaki X) camiden ezan geliyor. ve 30,000 köpek de alınıp ulumaya/havlamaya başlıyor. ve uyanıyoruz normal olarak. etilere 1 cami neyimize yetmiyo anlamıyorum. veya en kötü camiler kalsın, 1inden ezan gelsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sg-1 said: Yani bi almanca, bi bilgisayar, bi dans, bi elişi kursu insanlara gündelik hayatlarında yardımcı olacak birşeyler verebilecekken, din veya kuran kursu ne verebilir? Sg-1 önemli bir noktaya değinmişsin. Kurduğun cümle, bu ülkede yaşanan siyasi mücadeleleri panoramik bir biçimde ele aldığımızda, ortaya çıkan kavganın özütü oluyor ( derdimi daha kolay anlatabilmem için almanca-bilgisayar gibi şeyleri toptan bilim ve sanat olarak adlandırdım ) . Ama bu yaklaşım bence hatalı. Neden dersen : " pozitif bilim ve sanat dururken, din ve benzer disiplinler insana ne verebilir ? " argümanının karşıdaki insanlarca " din dururken, bilim ve sanat insana ne verebilir ? " olarak geri dönmesidir diyebilirim. Başta söylediğim gibi, bu ülkede yaşanan olaylar hep bu argümanların meyveleridir, keşke taraflar az daha hoşgörülü, az daha saygılı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar