Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüsdeki yolcunun ismini öğrenmek.

münazara

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
algıda seçicilik de olabilir

"bu adam neden bana bakıp duruyo lan"

Ardeth doğru demiş. Hep olur bu. Bir kızın gözleri bir saniye bile takılsa adama random yollardan, kız aynı adama ikinci bakışında adam kendini hedefe kilitlemiş oluyor. Sonra kız "bana mı bakıyo bu be" diye düşünürken bi kaç kez daha yokluyor. "Aha bana bakıyor, iyyak!" diye karın ağrısı sonra.
Bir de konuşurken gözün içine bakmak diye bir muhabbet var. Kızlar bakmasınlar aman. Erkekler belli bir saniyeyi aşan bakışlarda kitleniyorlar direk, hipnoz oluyorlar, sonra da karı bana yanık diye düşünceler kurmaya başlıyorlar. İşin en kolay yanı göz teması kurmamak. Özellikle Türk erkeği gelemiyor böyle şeylere.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:

Ardeth doğru demiş. Hep olur bu. Bir kızın gözleri bir saniye bile takılsa adama random yollardan, kız aynı adama ikinci bakışında adam kendini hedefe kilitlemiş oluyor. Sonra kız "bana mı bakıyo bu be" diye düşünürken bi kaç kez daha yokluyor. "Aha bana bakıyor, iyyak!" diye karın ağrısı sonra.
Bir de konuşurken gözün içine bakmak diye bir muhabbet var. Kızlar bakmasınlar aman. Erkekler belli bir saniyeyi aşan bakışlarda kitleniyorlar direk, hipnoz oluyorlar, sonra da karı bana yanık diye düşünceler kurmaya başlıyorlar. İşin en kolay yanı göz teması kurmamak. Özellikle Türk erkeği gelemiyor böyle şeylere.

Bende 2 bakıştan sonra saçlarını daha havalı arkaya atan, yürürken gökyüzünden gözlerini ayırmayan, normal insanken catwalk sahibi mankene dönüşen abuş kızların hastasıyım. Bu bağlamda bende diyorum ki "Oha herif bana baktı, beni beğendi, maksimumda g.tüm kalkmalı, minimumda değer vermeliyim, o derece itici olmalıyım ki gelip benle konuşamasın, konuşursa da daha bir gaza gelip nirvanaya ermeliyim" modeli Türk hatunları 2 bakışa gelemiyor.

edit: Ayrıyeten takdir ettim hocam seni, zaten sonradan bulmuşsun telefonu, peşine düşmüşsün, bir temasda olmuş, hikayesi de var, bu ilişki yürür :).
Sosyal ağlarda paylaş

oha helal be

ben de bir yolculukta önümde gözüme hojj gelmiş bir bağyanın laptop açıp deviantart'a girdiğini görünce kullanıcı adını belleyip eve gidince esrarengiz bi mesaj attımdı ama cevap dahi vermedi bu sapık hareketime.

tebrik ederim tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...