münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede faketen açmak lazım aksi takdirde eldeki bulgurdan da oluruz =) itiraf.com vardı zamanında platonikler oraya yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 faketen yine aynı grup ismiyle açacaksın. e sen olduğunu anlamıcak mı, o kadar kesişmişsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yok, listemdeki diğer kızlar için dedim ben onu =) Kaçarı yok zaten tanışırsam anlatıcam hatta bi yemekte bunu anlatayım sana çok güleceksin diicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 algıda seçicilik de olabilir "bu adam neden bana bakıp duruyo lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aşkı hissettim ardeth gözlerinde gözlerimi buldum , avuç içlerini alnımda hissettim ben o oldum o ben oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 AHAHAHAHAHAHA. helal olsun. işte türkiyenin böyle gençlere ihtiyacı var. dalga geçmiyorum lan ciddiyim. aşık oldum diyen şapşalları (şapşal ne lan) kardeşim gibi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben aşık oldum demedim. Aşkı hissettim sadece.Artık neye dönüşür bilmem :p Hoş bir baağğyandı onu bulmam lazım!! tanışmak isteyipte zaman olmaması ve tanışamamak gücüme gitti hırs yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Soda iç geçer yahu :) 1 hafta sonra aklına bile gelmeyecek o bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 itiraf.com a yaz. yolculukta 31 numarada oturan güzel bağyan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 münazara said: Aşkı hissettim ardeth gözlerinde gözlerimi buldum , avuç içlerini alnımda hissettim ben o oldum o ben oldu tokat olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ayrıca ben mi cok sanssızı ya. bindigim otobus, minibus, ucak hep dallamalar oturuyor etrafıma. son bindigim ucakta hosteslerden 1 yada 2 si bile erkekti lan bu ne!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 /| | aynen benim hayatım bu be.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ardeth said: algıda seçicilik de olabilir "bu adam neden bana bakıp duruyo lan" Ardeth doğru demiş. Hep olur bu. Bir kızın gözleri bir saniye bile takılsa adama random yollardan, kız aynı adama ikinci bakışında adam kendini hedefe kilitlemiş oluyor. Sonra kız "bana mı bakıyo bu be" diye düşünürken bi kaç kez daha yokluyor. "Aha bana bakıyor, iyyak!" diye karın ağrısı sonra. Bir de konuşurken gözün içine bakmak diye bir muhabbet var. Kızlar bakmasınlar aman. Erkekler belli bir saniyeyi aşan bakışlarda kitleniyorlar direk, hipnoz oluyorlar, sonra da karı bana yanık diye düşünceler kurmaya başlıyorlar. İşin en kolay yanı göz teması kurmamak. Özellikle Türk erkeği gelemiyor böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Holy said: biriniz harem biriniz esenler. ayrı kıtaların insanlarısınız bu ilişki yürümez. sana helal olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 memleketim güzel de kız konusunda 1/10 veriyorum kızlar averaj. sevişken değiller. erkeklerin bakmasına karşılar. meh. amerika rull4z bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 münazara said: Aşkı hissettim ardeth gözlerinde gözlerimi buldum , avuç içlerini alnımda hissettim ben o oldum o ben oldu dostum aski bu kivamda yasamaya devam et daha fazla yogunlasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 itiraf.com a yaz platonikim bölümüne.Belki okuyodur bişiyler yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ders kitaplarımın olduğu poşet karışmış bahanesiyle numarasını aldım 31 değilde 27 numaraymış. Aldım telefon numarasını aradım. Anlattım nasıl aldığımı hatırladı beni.Çok kastım yemek için. Bi yemek yedik falan filan. devamı gelecek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha baya baya azimlisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Oha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 iyiymiş, böbreklere dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bırah şimdi.. valla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 adam inanmış, başarmış +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 KireiMerodii said: Ardeth doğru demiş. Hep olur bu. Bir kızın gözleri bir saniye bile takılsa adama random yollardan, kız aynı adama ikinci bakışında adam kendini hedefe kilitlemiş oluyor. Sonra kız "bana mı bakıyo bu be" diye düşünürken bi kaç kez daha yokluyor. "Aha bana bakıyor, iyyak!" diye karın ağrısı sonra. Bir de konuşurken gözün içine bakmak diye bir muhabbet var. Kızlar bakmasınlar aman. Erkekler belli bir saniyeyi aşan bakışlarda kitleniyorlar direk, hipnoz oluyorlar, sonra da karı bana yanık diye düşünceler kurmaya başlıyorlar. İşin en kolay yanı göz teması kurmamak. Özellikle Türk erkeği gelemiyor böyle şeylere. Bende 2 bakıştan sonra saçlarını daha havalı arkaya atan, yürürken gökyüzünden gözlerini ayırmayan, normal insanken catwalk sahibi mankene dönüşen abuş kızların hastasıyım. Bu bağlamda bende diyorum ki "Oha herif bana baktı, beni beğendi, maksimumda g.tüm kalkmalı, minimumda değer vermeliyim, o derece itici olmalıyım ki gelip benle konuşamasın, konuşursa da daha bir gaza gelip nirvanaya ermeliyim" modeli Türk hatunları 2 bakışa gelemiyor. edit: Ayrıyeten takdir ettim hocam seni, zaten sonradan bulmuşsun telefonu, peşine düşmüşsün, bir temasda olmuş, hikayesi de var, bu ilişki yürür :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha helal be ben de bir yolculukta önümde gözüme hojj gelmiş bir bağyanın laptop açıp deviantart'a girdiğini görünce kullanıcı adını belleyip eve gidince esrarengiz bi mesaj attımdı ama cevap dahi vermedi bu sapık hareketime. tebrik ederim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar