Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bir arkadaşım gecenin bu vakti bana abi "Ben sana dostluk bu dostluk anımı anlattım mı?"dedi.Yok anlatmadın dedim.Dur hele anlatayım dedi.Hikaye çok renkli gerçekten paylaşmak istiyorum. şimdi benim ilayda davası varsa bizim beco diye bir arkadaş var onunda fulya davası var ikimizde kapatmışız o konuyu işte beco akşam bende kalıyordu film filan seyrettik kola içtik saat geçti yatacağız beco gel benim yatağa iki kilo muhabbet edelim ya filan dedi disko kralı açıktı tv'de hatırlıyorum bak.. her neyse kızlardan konu açıldı işte.. ben dedim bu yatakta ilayda ile yatarken o bana şöyle şöyle sarılırdı dedim hadi ya dur dedi ben gözlerimi kapattım işte o bana o şekilde sarıldı.. sonra banada fulya bu şekilde sarılırdı dedi o gözlerini kapattı ben ona o şekilde sarıldı gayet mutluyuz her şekilde herşeyi yaptık sonra başka şeylere sıra geldi bir ara gözlerimizi bir açtık altalta üstüste bir şeyler oluyor ben boxer'lıyım filan beco bana sarılmış vaziyette ben adamın üstündeyim.. beco durdu olm erdem bu gay'lik mi lan gay mi olduk dedi.. durdum durdum yok abi bu dostluk bu dostluk dedim ayrıldık:D uyuduk . Çocuk ile ilgili hislerime karar vermek için bir gün beklemeye karar verdim.Bu nasl bir anıdır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hayatımda duyduğum en saçma "nasıl gay oldum" hikayesi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: hayatımda duyduğum en saçma "nasıl gay oldum" hikayesi lan bu hahahaHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Çok uzun : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: hayatımda duyduğum en saçma "nasıl gay oldum" hikayesi lan bu ahahahhaahhahahahahahahahah +1 ahahahhahahaah ooof o arkadaşlarını patiye üye yapsana dalga geçelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 adamınbiri said: fede said: hayatımda duyduğum en saçma "nasıl gay oldum" hikayesi lan bu ahahahhaahhahahahahahahahah +1 ahahahhahahaah ooof o arkadaşlarını patiye üye yapsana dalga geçelim :D zannımca bu da çok saçma bi eylem olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 MAUHAEAUHEAhahah abi yarıldım ya edik: 2 kilo muhabbet ne demek cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 mümkünse heryerde anlatma bide bu anını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Akhlaur said: gayet mutluyuz her şekilde herşeyi yaptık çok kötü şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 2 kilo sohbet YARGILAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 iğrenç bi topic olmus bu. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nutella yerim said: ilk başta dalga geçtim ama ben daha kıllıyım bu heriften ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Gaza gelmeyelim Bu yollar sakat yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi forumun adı paticik açılan topic ortada bir yeniden düşüneceğim ne yaptığımı burada sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Griswold said: Gaza gelmeyelim Bu yollar sakat yollar. Manzaraya dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ne kadar çok erkek meraklısı adam varmış hemen döküldü fotolar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 seni istiyorum hızlı doldurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 and they lived alhocolly ever after Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yanlış anlaşılmalar var gibi.Anı benim değil.Anının içinde geçen herhangi bir isim değilim.Sadece bu hikaye bana bir arkadaşım tarafından anlatıldı.Çocuk paticikten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolomb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çekinme abi bizimle paylaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar