viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 korku gerilim aksiyon psikolojik tarzı film önerebilecek varmı indiricemde 3 4 tane sabaha kadar yüklenir.. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 taken wanted Shoot 'Em Up 21 The Curious Case of Benjamin Button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ip man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 korku gerilim (eski) what lies beneath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 adamınbiri said: taken wanted Shoot 'Em Up 21 The Curious Case of Benjamin Button hepsi macera bunların galiba korku yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 unborn , let the right one in , shutter , this is england Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 unborn vizyonda daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 death race transporter 3 rocknrolla bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 final destination 1 ve 2 house on haunted hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 predator 1-2 Alien serisi AvP 1-2 Rec (bunun bie holywood çakması var quarantine die) panic room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 rec i izledim tamam arkadaşlar 4 tane film sıraya koydum ben teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 psikolojik : 2h37 4 Months, 2 Weeks, 2 Days The Day The Earth Stood Still(kategoriye girmiyor ama fantastik güzel film) Lie for die miydi die for lie miydi neydi ya bilmiorm isminide soyle acikliim sanirsam fransiz filmi olacakti kendileri ve bir genc kizin fahiselik ruhunu anlatiyordu ve en sonunda bir eleman buluyor ki eleman turke benziyordu boyle tip olarak yani ve film yasaklanan bir filmi sadece dvd si cikmisti o kadar erotik-dram-psikoloji kategorisindeydi. hatta bir sahnesi vardi eleman baska bir kizla otopark gibi yerde yanindaki kizla arabada sevisiyordu aradan biraz zaman gecince bu bas roldeki kiz bir cocukla gelip hemen arabanin karsisinda tellerde sevismeye basliodu falan. elbet bilen vardir o soyle ismini eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hmm iyiymiş saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 28 gün sonra pek korku sayılmaz ama harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Şu anda 2008 yapımı Halloween'i izledim. gayet beğendim diyebilirim Michael Myers'ı Tyler Mane oynuyormuş iyi iş çıkarmış-çıkarmışlar. hakikaten gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bryan Singer bu yönetmenin filmlerini araştır istiyorsan Usual Suspects'in yönetmeni olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 adamınbiri said: taken wanted Shoot 'Em Up 21 The Curious Case of Benjamin Button taken müthiş bi film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Wanted demeyin lan.Bu kadar skim bi film olamaz.Bi film içinde Morgan Freeman ve Angelina Jolie barındırıp bu kadar lame olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 -Dark_Angel- said: Wanted demeyin lan.Bu kadar skim bi film olamaz.Bi film içinde Morgan Freeman ve Angelina Jolie barındırıp bu kadar lame olabilir. no küfür plz wanted da hoşdu bence özellikle angelina nın son hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ancelinanın son hareket mermiyi kısır döngüye sokuyodu nerdeyse sdfsdfh bence hoş değildi be film =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 wanted da angelina nın poposu gözüküyor.onun için izlenebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 selam. adsl yi sınırsız yapıp torrent alemlerine akıyorum 1 günde 3 4 film izleyip yılların açlığını gidermeye başladım. film tavsiyesi istiyorum. avrupa filmi olabilir, daha çok sanatsal yanı olan filmler istiyorum The Fall gibi. pan'ın labirenti gibi. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Chaz said: ip man (tu) şahane bir film, dövüş sahneleri özellikle feci kitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar