sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Turkcell Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde bir gündüz maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda taraftarının önüne çıkıyor. F.Bahçe ile G.Antep arasındaki mücadele 17.00'da başlayacak MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE Volkan Gökhan Lugano Önder Carlos Deivid Selçuk (Deniz) Emre Uğur Alex Güiza GAZİANTEPSPOR Murat Erkan Deumi Bekir İvan İsmail Hakan İlhan Erman Tabata Beto STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 17.00 HAKEM: Özgüç Türkalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Haydi Tabata goller bekliyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 saat 5'te hava kararıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 semih iyileşmedimi daha ya? neden inatla guiza yı oynatıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 semih geçen maç oynadı ? ben mi yamuluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 3-1 fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 CthuLhu said: semih geçen maç oynadı ? ben mi yamuluyorum? oynadı evet,aragones çift forvet deneyecek diye duymuştum.çift forvet oynamasak bile semih tek başına 20 kat daha yararlı olur bu takıma.bursa maçında sakatlıktan yeni çıkmasına karşı çok güzel servis yaptı.yazık bu guizaya bi çuval para verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sexdrugsrockroll nickli arkadaşımız telefonunu açarsa maça bende gidicem!!!!!! başar yakalamiyim seni olm açsana lan telefonu kombinem sende olm!!! :D Evet telefonunu açtı hadi ben maça gidiyorum saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 antep fena kaçırdı yahu,murat volkan'ı geçemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya bu justintv niye çalışmıyo bugün öfff, izleyemiyoz iyimi:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilk yarı sonucu 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dk 60dan sonra kafası çalışıyorda semihi alıyor şu semih bi gol atsada aragones lolgones olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 izleyebilen varsa özelime gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 allah belanı versin fener yadik golu dk 82 gaziantep 1-0 önde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL ALEXXXXXX DK 85 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 fail ! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1-1 i koruyun lahn! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 satılmış antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tabata ne güzel adam ya inş. galatasaray alır bu adamı sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ve maç 1-1 bitti... fenerbahçe vasatın vasatını oynayarak bence beraberligi bile hak etmedi.. takımda kimse oynamadı... hosiko oyuna girdi 3 dk sonra sakatlandı ve oyundan çıktı şaka gibi bi maç oldu tebrikler fenerbahçe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bitti mi? Antep çok gol kaçırmış duyduğuma göre Volkan kurtarmış baya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2 puan bıraktı evinde iyidir. :D yönetim istifa sesleri mi yükseliyor staddan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar