Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hiç tartışmaya açık değilsiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne biliim ruby sanctum falan kırmızı dragonflight deil mi, siyahla kapıştık şidmi kırmızıyla kapışın mı yapıcaklar bize ki o kadar alexastra var başında olayın. bu mu olacak hikaye =) ya olur bişekilde yaparlar da sanki content bu kadar olamaz gibime gelio ulduar bi de bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aralarından tutan elbet olur da 3.1 patch notes değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xunn said: Caster formda 3sn'de yatırılır druid. O yüzden kesinlikle koyulmaz. Genelde bu yanlış kanı varda, o 3 saniye CD herhangi bir formdan castera dönünce devreye girmez. Sonuçta caster form için cancel form yapıyorsun. Yani kediden başka bir forma geçiş yaparsan 3 saniye CD devreye girer. Ki hiçte mantıksız değil. Bir druid ayı oluyorsa 3 saniyede içinde tekrar kedi-travel falan olamayacağını bilerek ayı olmalı. hiç olmassa doğru anda atılmış bir frost nowayıda yemeli 3 saniye için bile olsa. Sheep'e zaten immune olan bir classın, birde frost nowada yememesi zaten bana saçma geliyor ilk günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bırak abi bide tartışıyoruz burda. bunlar gerçek falan olamaz mümkün diil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 FreEmoon said: xunn said: Caster formda 3sn'de yatırılır druid. O yüzden kesinlikle koyulmaz. Genelde bu yanlış kanı varda, o 3 saniye CD herhangi bir formdan castera dönünce devreye girmez. Sonuçta caster form için cancel form yapıyorsun. Yani kediden başka bir forma geçiş yaparsan 3 saniye CD devreye girer. Ki hiçte mantıksız değil. Bir druid ayı oluyorsa 3 saniyede içinde tekrar kedi-travel falan olamayacağını bilerek ayı olmalı. hiç olmassa doğru anda atılmış bir frost nowayıda yemeli 3 saniye için bile olsa. Sheep'e zaten immune olan bir classın, birde frost nowada yememesi zaten bana saçma geliyor ilk günden beri. Orada haklısın. Ama 3 saniye çok fazla olur bence. 2 olabilir mesela, 3 saniyede indirirsin druidi çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mortis said: ne biliim ruby sanctum falan kırmızı dragonflight deil mi, siyahla kapıştık şidmi kırmızıyla kapışın mı yapıcaklar bize ki o kadar alexastra var başında olayın. bu mu olacak hikaye =) ya olur bişekilde yaparlar da sanki content bu kadar olamaz gibime gelio ulduar bi de bu sadece. ruby sanctum denince ille de kırmızıları kesicez diye bişey yok. kırmızılar görev verir şu dungeonda çok pis yaratıklar var gidin kesin filan der, biz de gider keseriz. alexstrasza ablaya el kalkmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ahh ahh ne güzel geliyor kulağa druid qq ları... Fake iken bile bu kadarsa gerçek olduğunu anladıklarında neler olacak. Ağzım kulaklarımda takip ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 3sn olayı aşırı saçma hiçbi anlamı kalmaz druid oynamanın mantıgı değişir. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 3 saniye fazla bile olsa, bir mage olarak hiçbir dezavantajı olmadan shapeshift spamlenmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Fazla rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi zaten bi feral druid max hiç vurmadan 5 kere shapeshift yapabiliyo restoyken 800 mana filan ayı formu (talent verildigini farzediyorum) ki bu da baya bi öldürüyo mananı zaten çok fazla spam yapılmıyo ama en azından kurtarır elemental+mage novasından öbür türlü nuke u yersin agzının ortasına ki druidin bittigi an olur bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 fake patch notları tartışmayın bari bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 banane yani CD gelirse cidden druidin hiç bi manası kalmaz pvp'de direk /afk çekeriz frost mage gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Patch yalan yada değil druidin shapeshiftinin bukadar beleş ve spamlanabilir olması şu oyunun en büyük saçmalıklarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 mulgear6 said: banane yani CD gelirse cidden druidin hiç bi manası kalmaz pvp'de direk /afk çekeriz frost mage gelince Bu mage'in novasında cooldown yok herhalde. Mesele nova da değil sadece, snare. Parmağınızda oynadık koca expansion boyu. Warlocklar yedi ban hammerı iki kaşlarının ortasına, Druid niye böyle rahat? 2 yıl mage'ler /afk yaptı druidlere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 druid QQ yapyıorsa zaten hala yuh yani. anamızı ağlattınız, karakterimi sattım lan sizin yüzünüzden şaka değil. disc priest was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Rejuv dispellemeye kasarken 2 yıl lifebloom dispelleyerek oom olmuş priest'in dramı. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 mulgear6 said: zaten çok fazla spam yapılmıyo ama en azından kurtarır elemental+mage novasından öbür türlü nuke u yersin agzının ortasına ki druidin bittigi an olur bu da istedigin yerleri alıntılama lan sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 xunn said: mulgear6 said: banane yani CD gelirse cidden druidin hiç bi manası kalmaz pvp'de direk /afk çekeriz frost mage gelince Bu mage'in novasında cooldown yok herhalde. Mesele nova da değil sadece, snare. Parmağınızda oynadık koca expansion boyu. Warlocklar yedi ban hammerı iki kaşlarının ortasına, Druid niye böyle rahat? 2 yıl mage'ler /afk yaptı druidlere karşı. Valla doğru.LvL 70 te frost mage en kral buffları yedi dünyaları kesti ama r.druid kesemiyordu.R.druid okadar yalandı yani. Ben warlocktan sonra(60-70) ilk kez bir classın daha,yeni expansionda nerflenmeden tekrar bufflandığını gördüm oda DRUİD. Paralı yada parasız arena turnuvalarında dünyanın en iyi playerı olsada,r.druid dışındaki hiçbir healer classın şansı yoktu lol.Allah belanı versin Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ağlama başlığı değil arkadaşlar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 frost mage druid kessin diye patch gelsin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bana da fake geldi said: • Maelstrom Weapon: Cast time reduction now applies to any spell with a cast time. Bu hali beta zamanında çok denendi ve oturtamadılar, bu sefer enhancement shamanlar caster gear çekip, flametongue ve lavaburst ile hayvan gibi dps çıkarıyordu, ne kadar basit gibi görünsede lava burst un buraya eklenmesi ile inanılmaz bir dengesizlik çıkıyor ve blizzard devleri enhancement shamanların bu tarz oyun stilliyle oynamalarını istemediklerini söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Boci said: Ahh ahh ne güzel geliyor kulağa druid qq ları... Fake iken bile bu kadarsa gerçek olduğunu anladıklarında neler olacak. Ağzım kulaklarımda takip ediyorum :) bize 3 sn s.shift cd gelirse size de 10dkk cdli coh gelir inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bariz fake. böyle bi patch gelse direk account cancel yaparım umudu kesip blizzarddan. kim yazdıysa bnu iyi fantazi kurmuş kafasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Haha Arcane Mage pis nerflemişler :P fakemake gelse ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar