Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Olası Fake] Patch Notes 3.1

mokoko

Öne çıkan mesajlar

ne biliim ruby sanctum falan kırmızı dragonflight deil mi, siyahla kapıştık şidmi kırmızıyla kapışın mı yapıcaklar bize ki o kadar alexastra var başında olayın. bu mu olacak hikaye =) ya olur bişekilde yaparlar da sanki content bu kadar olamaz gibime gelio ulduar bi de bu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Caster formda 3sn'de yatırılır druid. O yüzden kesinlikle koyulmaz.

Genelde bu yanlış kanı varda, o 3 saniye CD herhangi bir formdan castera dönünce devreye girmez. Sonuçta caster form için cancel form yapıyorsun.

Yani kediden başka bir forma geçiş yaparsan 3 saniye CD devreye girer. Ki hiçte mantıksız değil. Bir druid ayı oluyorsa 3 saniyede içinde tekrar kedi-travel falan olamayacağını bilerek ayı olmalı. hiç olmassa doğru anda atılmış bir frost nowayıda yemeli 3 saniye için bile olsa.

Sheep'e zaten immune olan bir classın, birde frost nowada yememesi zaten bana saçma geliyor ilk günden beri.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
xunn said:
Caster formda 3sn'de yatırılır druid. O yüzden kesinlikle koyulmaz.

Genelde bu yanlış kanı varda, o 3 saniye CD herhangi bir formdan castera dönünce devreye girmez. Sonuçta caster form için cancel form yapıyorsun.

Yani kediden başka bir forma geçiş yaparsan 3 saniye CD devreye girer. Ki hiçte mantıksız değil. Bir druid ayı oluyorsa 3 saniyede içinde tekrar kedi-travel falan olamayacağını bilerek ayı olmalı. hiç olmassa doğru anda atılmış bir frost nowayıda yemeli 3 saniye için bile olsa.

Sheep'e zaten immune olan bir classın, birde frost nowada yememesi zaten bana saçma geliyor ilk günden beri.

Orada haklısın. Ama 3 saniye çok fazla olur bence. 2 olabilir mesela, 3 saniyede indirirsin druidi çok rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
ne biliim ruby sanctum falan kırmızı dragonflight deil mi, siyahla kapıştık şidmi kırmızıyla kapışın mı yapıcaklar bize ki o kadar alexastra var başında olayın. bu mu olacak hikaye =) ya olur bişekilde yaparlar da sanki content bu kadar olamaz gibime gelio ulduar bi de bu sadece.

ruby sanctum denince ille de kırmızıları kesicez diye bişey yok. kırmızılar görev verir şu dungeonda çok pis yaratıklar var gidin kesin filan der, biz de gider keseriz.
alexstrasza ablaya el kalkmaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten bi feral druid max hiç vurmadan 5 kere shapeshift yapabiliyo
restoyken 800 mana filan ayı formu (talent verildigini farzediyorum) ki bu da baya bi öldürüyo mananı
zaten çok fazla spam yapılmıyo ama en azından kurtarır elemental+mage novasından
öbür türlü nuke u yersin agzının ortasına ki druidin bittigi an olur bu da
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
banane
yani CD gelirse cidden druidin hiç bi manası kalmaz pvp'de
direk /afk çekeriz frost mage gelince

Bu mage'in novasında cooldown yok herhalde. Mesele nova da değil sadece, snare. Parmağınızda oynadık koca expansion boyu. Warlocklar yedi ban hammerı iki kaşlarının ortasına, Druid niye böyle rahat?

2 yıl mage'ler /afk yaptı druidlere karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
mulgear6 said:
banane
yani CD gelirse cidden druidin hiç bi manası kalmaz pvp'de
direk /afk çekeriz frost mage gelince

Bu mage'in novasında cooldown yok herhalde. Mesele nova da değil sadece, snare. Parmağınızda oynadık koca expansion boyu. Warlocklar yedi ban hammerı iki kaşlarının ortasına, Druid niye böyle rahat?

2 yıl mage'ler /afk yaptı druidlere karşı.

Valla doğru.LvL 70 te frost mage en kral buffları yedi dünyaları kesti ama r.druid kesemiyordu.R.druid okadar yalandı yani.

Ben warlocktan sonra(60-70) ilk kez bir classın daha,yeni expansionda nerflenmeden tekrar bufflandığını gördüm oda DRUİD.

Paralı yada parasız arena turnuvalarında dünyanın en iyi playerı olsada,r.druid dışındaki hiçbir healer classın şansı yoktu lol.Allah belanı versin Blizzard.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da fake geldi

said:
• Maelstrom Weapon: Cast time reduction now applies to any spell with a cast time.

Bu hali beta zamanında çok denendi ve oturtamadılar, bu sefer enhancement shamanlar caster gear çekip, flametongue ve lavaburst ile hayvan gibi dps çıkarıyordu, ne kadar basit gibi görünsede lava burst un buraya eklenmesi ile inanılmaz bir dengesizlik çıkıyor ve blizzard devleri enhancement shamanların bu tarz oyun stilliyle oynamalarını istemediklerini söylemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...