Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Tarif edilen makinanın benzerine sahibim. p4 2.4 ghz dual core işlemci, 2gb ram, on-the-board ekran kartı kombinasyonu ile, pcimde şu anda yüklü oyunlar; Max Payne, Max Payne 2, World of Goo, S.T.A.L.K.E.R., Spore, Warcraft III, The Orange Box(evet, gayet oynanıyor, gerçi portal azıcık kasabiliyor). Yani minimumda oynadıktan sonra, anti-alliasing falan kapattıktan sonra her şey çalışıyor. Fable 'ı da geçen hafta sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ZUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 planescape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 DoGMeaT said: ZUMA +farmfrenzy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hello Kitty Island Adventures I-II-II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 roket adam said: Crash Bandicoot Rawkon said: supaplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Crash'in pc oyunu var mı ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 vay be 1.5gb ram düşük seviye olmuş 16mb ram le hava atardık ona buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Brigand said: Bu laptopta zevkli, zaman geçirilebilecek bir kızın da oynayabileceği hani böyle fazla vurdulu kırdılı olmayan oyunlar gibi oyunlar nelerdir? bi kere söyle diyim, oyunun kız yada erkek için diye bi versiyonu yok bence ki ben (abim saolsun) belli başlı biçok oyunu elden gecirmisimdir.Sağlam da rakibimdir övünmek gibi olmasın. Şuan aklıma gelenler; sims, nfs, gta,pes, counterstrike, wow.. (hatta su sıralar dotaya alıstırmaya calısıolar:D)daha bi cok sey de vardır eklemeyi unuttugum ama hepsini gayet sevdim.O yüzden bunların hepsini oynatabilirsin ama bilgisayarının wow u kaldırıcanı sanmıorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Leisure Suit Larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ahahah larry 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 16mb ii yine, bende 2 ram vardı Super FROG 4 ram istiodu, oynayamiodum o kadar gidip diskette satın almıştım oyunu kafayı yiodum :/ 4 ramli pclere çok özeniodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ba$ligi her seferinde neden "du$uk seviyeli bir kizin oynayabilecegi oyunlar" diye okuyorum acaba? bu bir mesaj olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 NOGBA x2 ve MAME 32 emulatörü kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 peggle + peggle nights çünkü çok sdjgdjh bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Alien Shooter Crimsonland Iji Ricochet Xtreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sanitarium oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kesinlikle silent hill öneririm. ben günlerce başından kalkamadım. fazla savaşmıyosun sürekli bulmaca çözüyosun. yavaş ama film gibi bi oyun. he tabi bilmiyorum laptopta açılır mı açılmaz mı. onu söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Esh said: ba$ligi her seferinde neden "du$uk seviyeli bir kizin oynayabilecegi oyunlar" diye okuyorum acaba? bu bir mesaj olabilir. bende öyle okuyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sally's Spa ablam deliler gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ardeth said: planescape oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 neighboors from hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 farm frenzy (I&II) diner dash (II&III) insaniquarium cake mania (I&II) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abicim yemin ederim 4 defa üstüste "düşük seviyeli bir kızın oyunlar oynayabileceği laptop" diye okudum. biraz uyumalıyım ben evet gidip yatim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Killer said: Ardeth said: planescape oha ya bi çaktırma oynasın açılır vizyon kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar