Brigand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Arkadaşlar şöyle p4 işlemcisi ayarında bir işlemci düşünün, onboard ekran kartlı ve 1.5gb de ram var diyelim. Bu laptopta zevkli, zaman geçirilebilecek bir kızın da oynayabileceği hani böyle fazla vurdulu kırdılı olmayan oyunlar gibi oyunlar nelerdir? Eski oyunlardan filan hatırlamaya çalışıyorum ama pek gelmiyor aklıma benim. Sizin geliyor mu? Öyle çocuk oyunlarını da demiyorum tabi bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sims? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 worms sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Adventure oyunları. Post Mortem, Lost Journey falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Crash Bandicoot Jazz Jackrabbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 World of goo, worms world party. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sims 2 sim city 4 capitalism 2 ayrıca tycoon oyunları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kızın oynayabileceği derken biraz acaip olmamışmı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ZUMA ? annem kalkmazdı başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 volfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 supaplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sims 3 geliyor onu oynar, gerisi gerekmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 PONG! olmazsa tetris, yoksa solitaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aquila said: solitaire. şu oyun senelerdir bağımlılık halinde bende her boş anımda açıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oynamadan uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 arcane said: Sims 3 geliyor onu oynar, gerisi gerekmez :P tarif ettiği makine kaldırmayabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 pes 9 oynarken arada cezalı veya oynatmayınca teknik patron alt enter yapıp bunu açıyom zaman geçerken dünyanın en çk oynanan oyunu lan bana göre bide online ı çıksa ne manyak olur rekorum 46 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 simsiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Abi seviyesi dusukse hic yanastirma kizi, sarkar, agzi bozuk olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 olmadi ilke, hic olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sims erkek oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 PopCap, Reflexive oyunları falan çalışır hep. Solitaire olarak SolSuite buldurursan bitiremez zaten, 600 küsür çeşit solitaire var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Önerilerinizi arayıp download etmeye başlıyorum arkadaşlar ama daha çok öneri bekliyorum :) Yeni gelecekleri de indireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sam said: arcane said: Sims 3 geliyor onu oynar, gerisi gerekmez :P tarif ettiği makine kaldırmayabilir. (:P) Gayet kaldırıyor orta ayarlarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Worms,sanitarium,heroes of mm3,grim fandando,postal 1(vurdulu kırdılı kısma uymuor ama 2d zaten sahane),Nfs 2.Aklıma ilk gelenler bunlar.Araştırırsın hangisini begenirsen oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar