sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Warhammer Online'dan beri oyun oynamadım da... Son 4-5 ayda çıkan baba oyunları söyleyebilir misiniz aceba? bildiklerim/aklıma gelenler: Dead Space, Call of Duty 5, Fallout 3 başka ne var aceba? yardımcı olursanız seviniciiim.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tomb raider ra3 prince of persia mirror's edge
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 xunn süpersin fiz: sağol bu arada left 4 dead varmış. çok güzel co-op zombi öldürme oyunuymuş. orjinal almaya değer mi aceba ya. internetten çekilenlerin 1001 sorunu varmış, düzgün çalışanı yokmuş vs vs
Venator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 L4D eğer birlikte oynayacağın arkadaşların varsa ( 4 kişi tam olarak ) kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Left 4 Dead'i ben de çok görmeye başladım. Güzel mi gerçekten? Fenomen haline gelmiş sanki.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abartiliyor BENCE. sevemedim bir turlu. 4 kisi olsan da gelen zombie swarmlari oldurmece. O kadar basit degil tabi ama beni acmiyor, 15-20$ olsa alinir derdim de, 50$ cok buyuk rakkam.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 4 kişi olmanın ne önemi var? yani 2 kişi olsak aynı zevki almaz mıyız arkadaşla? 4 yakın arkadaşım yok çevremde o oyunu oynayan. hatta sölediklerim duymamışlar falan daha önce :D single için değer mi orjinale? veya girsem kendim birilerini online bulamıyor muyum? niye özellikle 4 arkadaş yani? başkalarıyla olmuyor mu?
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi hep diyorum,L4D TR'de 45 milyona satılıyor ki bu abartılı bir rakam değil,mutlaka alınmalı orjinal,ben 2 hafta oynayabildim bazı sorunlardan dolayı ama hiçbir şekilde pişman değilim aldığıma
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şu diğer sorularıma da bir cevap verebilirsen sevinirim :) bi de single'ı ne kadar sarıyor, ne kadar eğlenceli, ne kadar çabuk bayıyo vs :)
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 43 e aldım arkadaş ile. Gerçi aral ithalatın kampanyası vardı 2. oyun %50 indirimli olup o fiyata geldi. genelde 2 kişi takılıyoruz haliyle yetersiz geliyor campaign ilerlemede. expert mode da oynanmıyor zaten 2kişi. Bu açıdan 4 kişi olması önemli. Oyunun zevki expert mod da çıkıyor.
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Otur, stalker ı ve stalker: clear sky ı bitir derim her şeyden önce. Fallout 3 oynamaya değmez zaten, stalker yerini tutuyor falloutun.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 fir3blad3 said: 43 e aldım arkadaş ile. Gerçi aral ithalatın kampanyası vardı 2. oyun %50 indirimli olup o fiyata geldi. genelde 2 kişi takılıyoruz haliyle yetersiz geliyor campaign ilerlemede. expert mode da oynanmıyor zaten 2kişi. Bu açıdan 4 kişi olması önemli. Oyunun zevki expert mod da çıkıyor. yav şeyi anlamıyorum ben. multi oynamak için napıyoruz? server'a bağlanıyoruz... sonra? tanımadığımız adamlarla oynayamıyor muyuz? noluyor. neden herkes 3 arkadaşın daha varsa al diyor. şuna bi açıklama alamadım, ne burda ne başka forumlarda :D stalker mirror's edge, cod5, dead space falan derken 2 hafta evden çıkamıcam bu arada :D
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Red Alert 3 alırken on kere düşünmek lazım bence. Orjinal aldığıma bin pişman oldum.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 left 4 dead sürekli kendini tekrar eden bi oyun... abartılıyo bana sorarsanız. 50 dolarlık bi oyun hiç değil. Anca hl2 modu olur.
Öne çıkan mesajlar