sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Warhammer Online'dan beri oyun oynamadım da... Son 4-5 ayda çıkan baba oyunları söyleyebilir misiniz aceba? bildiklerim/aklıma gelenler: Dead Space, Call of Duty 5, Fallout 3 başka ne var aceba? yardımcı olursanız seviniciiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Real life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tomb raider ra3 prince of persia mirror's edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 xunn süpersin fiz: sağol bu arada left 4 dead varmış. çok güzel co-op zombi öldürme oyunuymuş. orjinal almaya değer mi aceba ya. internetten çekilenlerin 1001 sorunu varmış, düzgün çalışanı yokmuş vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 L4D eğer birlikte oynayacağın arkadaşların varsa ( 4 kişi tam olarak ) kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Left 4 Dead'i ben de çok görmeye başladım. Güzel mi gerçekten? Fenomen haline gelmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abartiliyor BENCE. sevemedim bir turlu. 4 kisi olsan da gelen zombie swarmlari oldurmece. O kadar basit degil tabi ama beni acmiyor, 15-20$ olsa alinir derdim de, 50$ cok buyuk rakkam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 4 kişi olmanın ne önemi var? yani 2 kişi olsak aynı zevki almaz mıyız arkadaşla? 4 yakın arkadaşım yok çevremde o oyunu oynayan. hatta sölediklerim duymamışlar falan daha önce :D single için değer mi orjinale? veya girsem kendim birilerini online bulamıyor muyum? niye özellikle 4 arkadaş yani? başkalarıyla olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi hep diyorum,L4D TR'de 45 milyona satılıyor ki bu abartılı bir rakam değil,mutlaka alınmalı orjinal,ben 2 hafta oynayabildim bazı sorunlardan dolayı ama hiçbir şekilde pişman değilim aldığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şu diğer sorularıma da bir cevap verebilirsen sevinirim :) bi de single'ı ne kadar sarıyor, ne kadar eğlenceli, ne kadar çabuk bayıyo vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 43 e aldım arkadaş ile. Gerçi aral ithalatın kampanyası vardı 2. oyun %50 indirimli olup o fiyata geldi. genelde 2 kişi takılıyoruz haliyle yetersiz geliyor campaign ilerlemede. expert mode da oynanmıyor zaten 2kişi. Bu açıdan 4 kişi olması önemli. Oyunun zevki expert mod da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Otur, stalker ı ve stalker: clear sky ı bitir derim her şeyden önce. Fallout 3 oynamaya değmez zaten, stalker yerini tutuyor falloutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 fir3blad3 said: 43 e aldım arkadaş ile. Gerçi aral ithalatın kampanyası vardı 2. oyun %50 indirimli olup o fiyata geldi. genelde 2 kişi takılıyoruz haliyle yetersiz geliyor campaign ilerlemede. expert mode da oynanmıyor zaten 2kişi. Bu açıdan 4 kişi olması önemli. Oyunun zevki expert mod da çıkıyor. yav şeyi anlamıyorum ben. multi oynamak için napıyoruz? server'a bağlanıyoruz... sonra? tanımadığımız adamlarla oynayamıyor muyuz? noluyor. neden herkes 3 arkadaşın daha varsa al diyor. şuna bi açıklama alamadım, ne burda ne başka forumlarda :D stalker mirror's edge, cod5, dead space falan derken 2 hafta evden çıkamıcam bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Red Alert 3 alırken on kere düşünmek lazım bence. Orjinal aldığıma bin pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 left 4 dead sürekli kendini tekrar eden bi oyun... abartılıyo bana sorarsanız. 50 dolarlık bi oyun hiç değil. Anca hl2 modu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar