bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Mart’ın üçü benim doğum günüm. 1903 de doğdum ben. Mehmet Şamillerin, Hüseyin Bereketlerin, Fetgerilerin, Tayyareci Fehmi Beyler ve arkadaşlarının elinde dünyaya geldim. Çocukluğumun ilk yılları bir konağın bahçesinde çoğu zaman jimnastik yapmakla, güreş tutmakla geçti. 5 yaşındayken meşrutiyetin ilanına tanık oldum. İki yıl sonra Serencebey’den, Ihlamur Yolu’ndan Akaretler’e taşındık. Sene 1910. 1911’de Şeref Bey elimden tuttu, büyüttü. Futbol oynamayı O öğretti bana. Ne çok sevindirmişti beni bilemezsiniz... O’nunla şereflendim ben. Balkan Harbi çıktı, felaketler birbirini izledi. Kirasını ödeyemediğimiz için evimizi terk etmek zorunda kaldık. Şairdim, doktordum, muallimdim... Yaşım henüz 12 idi, Çanakkale’de şehit düştüm. Şeref Bey’i kaybedince karalar bağladım da yine de kartallar gibi saldırdım...Karakartal oldum. Ben ilk spor kulübüydüm. İlk olmanın zorluklarını ve sorumluluklarını yaşadım. Ülkemi temsil edip ay-yıldızı göğsümde taşıdım. Tek başına milli takım oldum. Layık olabildiysem ne mutlu bana. Zorluklarla, yokluklarla geçti yıllarımız ama yılmadım, hep mücadele ettim, sizlerin de katkısı ile birçok ilkleri başardım. Birçok yeri sizin sayenizde gittim gördüm. Edirne’den Kars’a, Fizan’dan Alamanya’ya kadar beni hiç yalnız bırakmadınız. Daha nicemiz olacak beraber. Yepyeni bir kültürü birlikte yarattık yine birlikte yaşatacağız. Ben varsam, biz yaşıyoruz demektir; ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum. Belki çok yaralandım, çok saldırıya uğradım ama yıkılmadım işte. 3 Mart benim doğum günüm. 1903’ün Mart’ında doğdum ben. Adım Beşiktaş. Yaşım 106.Yine sizlerle beraber olmak istiyorum. Semtin bir kıyısı bi yanda Anadolu yakası bi yanda, tutun ellerimden. Semt Siyah desin Anadolu Beyaz, birlikte haykıralım boğazın iki yakasından; Siyaaaaah...Beyaaaaz. O gün benim doğum günüm, hepiniz gelin. Sizi çok seviyorum. Beşiktaş * * * 19 Mart’ta saat 19:03 de Beşiktaş’ımızın doğum günü çağrısına boğazın iki yakasında bir araya gelerek icap edeceğiz. Adını haykıracağız karşılıklı Siyah-Beyaz çekerek... Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım Beşiktaş’ım. Seni çok seviyorum. çArşı forzabesiktas.com Kıtalardan kıtalara ulaştırıyoruz sevgimizi ama Demirören'in kulağına halen gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tüylerim diken diken oldu hayal edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "Mart'ın üçü" diyor bütün yazıda, neden 19 Mart'ta yapılıyor? 1903 mü olacak illa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 güzel bir organizasyon olacak bir ilke daha imza atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bence çok feci fail olucak ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 maelstrom said: tüylerim diken diken oldu hayal edince. sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 delay'i hesaba katmayı unutmayın. bi de kartal go go yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Tribünde bile sesin hızı sağolsun karışıyo o mesafede hani rüzgar yardım etse de ulaşsa bile bayağı gecikme olur bayağı iyi ayarlamak lazım. Bi de hakkaten lütfen karta go go go yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 toggie said: delay'i hesaba katmayı unutmayın. bi de kartal go go yapmayın pls. asdkjaklsjd orda da kartal go go go yaparlarsa zaten efsanevi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 PZero said: güzel bir organizasyon olacak bir ilke daha imza atıyoruz Hayırlı olsun da, biz Temmuz'un 19'unu Dünya Fenerbahçeliler Günü diye kutladığımızda az dalga geçmediniz, şimdi bir ilke imza atıyoruz demek biraz sallama oldu. Ama güzel bir organizasyon, umarım her şey güzel olur, tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 toggie said: delay'i hesaba katmayı unutmayın. bi de kartal go go yapmayın pls. hırvatistan maçındaki gol sesi beylerbeyine geldi bizim eve. cümlem efsane oldu di mi dsads kuruçeşmedeki ses direk geldi yani. onlar atv den izliordu ben digitürk. hatta ben tv başında değildim sesle goooool lan diye çıldırmıştım. atv - digitürk yayını arasındaki gecikme kadar bi gecikme olmuştu. rüzgar okkalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben de uskudar'da oturuyorum. mac oldugu zaman iskele civarında duyuyorum bazen. ama ne sesi geldigi anlasılmıyo pek, gürültü geliyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ses sistemi kursunlar yoksa başarısız olurlar zaten hazırlıklara şimdiden başlanmış olmasının bir sebebi de reklamı yapıp katılımcı sayısını mümkün olduğunca arttırmaktır herhalde. ama becerebilirlerse de güzel olur hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bende bostancıda oturuyorum allah sizi inandırsın avni akerdeki gol sesi bi geliyo bi geliyo sonra annem diyo ki olm şu tvnin sesini kıs azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kuruçeşmede konser olduğunda beklerim beraber dinleriz 1-2 parça o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar