drencrom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 heves edip tablet alıyolar ama ne bir resim eğitimleri var, ne bir kadraj nedir biliyorlar. kendilerini kandırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 isterse yerki bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tabletten kastın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hap abi, yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 helal len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Llama said: tabletten kastın ne Abi yutuyorlar lsd'yi sonra grafiker saniyorlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tükürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 alçak sümerliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bide çizebilseler içim yanmayacak. photoshop açıp smudge tool ile 15 dk. oynuyolar. sonra tablet bir daha gün ışığı görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 smudge tool. hmmz. sanırsam bu adam cool ve gerçekten bir şeyler biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahahah ginaly^^ drencrom tam doğan görünümlü şahinsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 drencrom said: bide çizebilseler içim yanmayacak. photoshop açıp smudge tool ile 15 dk. oynuyolar. sonra tablet bir daha gün ışığı görmüyor. bir de yazabilsen içim yanmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 arkadaşım ne smudge tool'u ne fotosop'u, ben 16 senedir tablet kullnırım, bildigin yalanıyor o alet, bilgisayar falan ne alaka. Bilip bilmeden konuşmayın yahu ayıp ya. acidi döküyon kuruyunca yalınyon, budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cuce said: selam kızlar, ben 16 senedir tablet kullnırım, ayrıca çok iyi yalarım, bilgisayar da kullanıyorum. İlgilenenlere duyurulur [email protected] Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Exdays fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 geçen gün konuşuyoruz eskiden hem davulu hem gitarı olan elemanla. tekrar bir şeyleri coşkuyla anlatıyor. dedim hayırdır. abi ben grafikçi olmaya karar verdim dedi, abi 8 çekirdekli bilgisayar 4 tane 21" monitör birde wacom intuos3 tablet aldım dedi. helal dedim. haydi gidelimde göster neler yaptığını dedim. çocuğun evine gittik 4 tane ekrana bakıyoruz. anlatmaya başladı. abi sol alttaki monitörü sadece soldaki ikonlar için kullanıyorum. sağ alttaki monitör sadece smudge tool için ayırıldı. sağ üstteki monitörüde file edit image kısmı için ayırdım dedi. sol üsttekide çizim için dedi. güzelmiş dedim. hadi göster ne yaptığını demeye kalmadan açtı kendi resmini sırıta sırıta smudge tool ile ağzını burnunu yamultmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 aha yazdın hikayeyi iyi guzelde beceremedin, adamın intous 3 degil cintiq alması gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 geçen sıkıcı 3 günün sonunda artık fenalık geçirdim. çocuk durmaksızın kendi suratını editliyordu. az kenara çekil dedim ve çocuğun suratından yola çıkarak şöyle birşey yaptım. haliyle. çocuğun dili damağına yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sonra gitari eline alip, davula vurarak yeni bi orkestra yazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 oha. ben de geçen gün şöyle bir şey çizdim ama sanırım eksiklerim var. bana vereceğin tavsiyeler var mıdır drencrom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cüce tablet kullanıyor falan filan ama, animasyonlarda yeni figür çizmek yerine flip yapan da bir adam, tembel, kolaycı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://www.drublair.com/comersus/store/tica.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 razzRaziel said: http://www.drublair.com/comersus/store/tica.asp gülüp eğlenmek isteyen herkes bu siteye girsin arkadaşlar. ben bizzat çok eğlendim. hatta güleyim hahahahahaha. gülmemin sebebine gelelim, foto realistlik kadar saçma bir şey yok bu dünyada. fotoğraf makinası diye birşey icat edilmiş 150 sene önce. hahahaha lütfen. her gördüğünüz yeteneksiz ama illustrasyon yapan adamı getirmeyin şu güzelim başlığa. kaliteyi düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dren sonra o baterisi gitarı ve izole edilmiş odayı iyi kullanamayan cocuğa gidip grafik tableti istemedin mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar