Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aha sivas attı balili dakka 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sabri neden böyle gerizekalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sivaaaas sivaaaaas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 zor oluyo lan 4 günde ikinci yenilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sivasın 8-2 tatiği gene başarılı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bitti mi maç? bitmediyse kaçıncı dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bi fenerli olarak kıskanmaya başlıyorum ama bak!!! bizi sivaslamı aldatmaya başladınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yenildik,geçmiş olsun. rezil oynadık bence. aha gol ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yerler mi buzluydu ve/veya 10 kişi mi kaldınız, ne oldu ki yenildiniz? edik: Bitmemiş meğer maç, Cthulhu tahmini mesaj atmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ilk defa yerden orta açmadılar gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bitti berabere. elendik ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 2. maç var dimi sivasta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben bu kadar ballı takım görmedim yahu. Adamlar 2 kere geldi, 1'i gol oldu. Neyse 1-1 yaptık iyi oldu. ^^ bilica mıdır nedir, bu kadar çirkef bir adam görmedim. wanna be ismail güldüren lan tam adam.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Baggio said: Yerler mi buzluydu ve/veya 10 kişi mi kaldınız, ne oldu ki yenildiniz? edik: Bitmemiş meğer maç, Cthulhu tahmini mesaj atmış :p eheheh gaza gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 O iş belli olmaz da lincoln,kewell olmayınca tek forvet olmuyor..Sonra yaser girdi ama tık yok bi canlılık yoktu 2. yarı özellikle... Neyse bu da böyle olsun,Türkiye kupası çok da önemli değil ligde kaybettikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Baggio said: Yerler mi buzluydu ve/veya 10 kişi mi kaldınız, ne oldu ki yenildiniz? edik: Bitmemiş meğer maç, Cthulhu tahmini mesaj atmış :p hayır başkanımızın gücü hakemi satın almaya yetmemiş fakir takımız ya. heh heh heh. sora fener topicinde bişey yazınca BÜTÜN GS LİLER BURDA GİDİN TOPICIMIZDEN BÖHEÖHAÖHAEÖ 1-1 bitti maç ama yani bencede elendik sivas bizi orda gene 2-0 falan yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Smoke said: bi fenerli olarak kıskanmaya başlıyorum ama bak!!! bizi sivaslamı aldatmaya başladınız :/ yok sizin yeriniz ayrı bizde telaşa gerek yok. bursayı eleyin de buluşalım. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 la sivastayken hava şartları saha uygun değil şu bu diye ağladınız şimdi ne diyonuz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 YENİLMEDİK ! :D diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 taraftar iyi küfür etti. bakalım ceza gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 demek ki saha şartları 10 kişi filan bahaneymiş. mağlubiyeti bişeylerin gölgesinde bırakamadı gs. ama bence gs turu geçicek o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Masquerade said: YENİLMEDİK ! :D diyorum ben ahaha güzeldi abi o adamlarada istanbul havası iyi gelimyo demekki hava şartları uygun olmadı sivas yenemedi gs yi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 baba her şeye bir kılıf uydurur bu kedicikler, hiç takma sen, lafını koy geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bence gecemez, daha gecen gun yenildik sivasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 gidin lan topiğimizden kuşlar xD of laf yetiştiremicem bu sefer, arenam var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar