Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT Şeş'i Alıp Tavla Oynatırım

-007-

Öne çıkan mesajlar

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin olağan kurultayında çok sert mesajlar verdi.

Ankara Atatürk Spor Salonu’ndaki kongrede konuşan Pamukoğlu konuşurken Ergenekon kapsamında basılan ART TV’den görüntüler duvarlara yansıtıldı. Pamukoğlu salona Plevne Türküsü eşliğinde girdi. Kongreye 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş da başarı mesajı gönderdi.

Pamukoğlu, “Bu partinin kuruluş sebebi şeriatçıların ve Kürtçülerin Cumhuriyeti yıkmalarının önünü kesmektir. Biz bu ülkeyi 11 Kasım 1938’e götüreceğiz. YÖK’ü kaldıracağız, devlet üniversitelerini parasız yapacağız. Bugün özelleştirme adı altında ülke veriliyor. Bizim hudutlarımızda (Bu ülke satılıktır) yazıyor. İstanbul’da konstantin kurulmaya çalışılıyor. Bizim dönemimizde AB ile ilişkiler dondurulacaktır” dedi.

Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde Deniz Feneri davasından Alman mahkemelerinin mahkum ettiği herkesi tekrar yargılayacaklarını da söyledi.

TAVLA OYNATIRIM

Pamukoğlu, “Yüreğimizde bir Kürt devleti inşa ediliyor. Dağdakiler İmralı ile çalışıyor. Bizdeki hükümet ise Talabani ve Barzani ile çalışıyor. TRT’de Kürtçe yayına başladı. Şeş TV diyorlar. Ben o şeşe bir de beş ilave edip tavla oynatacağım. Federe devlet kuracaklarmış gel de kur” diye konuştu. Kuzey Irak’ta yaşanan Çuval Olayı ile ilgili olarak da sert açıklamalarda bulunan Pamukoğlu, “Bu olaya izin veren herkes Türk yargısının önünde hesap verecektir” dedi.

Pamukoğlu, “Bir PKK itirafçısının sözü ile medyada haber yapanlar, ülkesine her şeyini veren gazimizin hazin sonunun müsebbibi olmuştur. Bu gemi batarsa ambardaki farelerin hiçbiri yüzerek kurtulamazlar. Gazi albayımız sizlere onuru ile cevap verdi İşte sonuç, kına yaksınlar” dedi.

Kaynak: [www.internethaber.com]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru kimseye poh poh çekip bir tarafını öpmeyince demokrat liboş olamıyor siyasetçiler. adam gayet net açık seçik mesajlar vermiş, gayette haklı söylediklerinde.

tabi bizim milletimiz ılımlı liboşlara alıştığından , dürüst konuşan politikacıları medya da yılda 2-3 kez gördüğünden böyle söylemleri yadırgamaları normal. ayrılıkçı kürtçü militanların bile mecliste yer bulduğu bu ülkede bu adamlar meclise giremezse yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Osman Pamukoğlu girmeyince mi meclis meclise benzemiyor?

Açıkçası bu adamı sevmiyorum. Onca asker var konuşan, Erdal Sarızeybek, Armağan Kuloğlu, Osman Özbek ama hepsi birbirinden efendi, Pamukoğlu gibi orasından burasından atmıyor, hatta abartmamak lazım ırkçılık yapmıyor.

ABD ile ilgili tek bir söz söylediğini, Ergenekon olayında sağlam tavır aldığını, hükümete yönelik adam gibi bir eleştiri yönelttiğini ve Türkiye'yi nasıl düzelteceğini görmedim, duymadım.

Cem Uzan nasıl parlatıldıysa, bu da aynı şekilde parlatılacaktır.

Taş çatlasa bir sonraki seçime kadar ömrü var.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde Deniz Feneri davasından Alman mahkemelerinin mahkum ettiği herkesi tekrar yargılayacaklarını da söyledi.

Sırf bu yüzden Osman Pamukoğlu'na oyumu veririm.
Ama sırf bu yüzden de bu adam İktidar olamaz.

Türbancı dincilik artık Türkiye Cumhuriyeti default'u haline getirilmiş durumda...
Hayır diyelim ki pesimistim, aslında Deniz Feneri peşinde koşanlar oldukça büyük azınlık, bu yüzden herkes gidip Pamukoğlu'na oy kullanacak...
Ama o durumda bile iktidarı bu adama yedirmezler. Bir dümen çevirirler, adamın oyu %9 kalır, AKP'nin oyu %10 olur, aa bir şekilde Pamukoğlu meclis dışında kalır, AKP de 550 milletvekiliyle mecliste iktidar olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sözleri Tayyip söylese, kasımpasalılıgından tutun da, ne biçim konusuyorsuna kadar 50 tane laf söylenmişti, haklı olarak. Kişiye göre yorum aynen devam. TRT'de kürtçe yayını izleyen herkes pkk yanlısı mı derler adama, direk ortalıgı karıştıracak saçma sapan açıklamalar. Herşey atıp tutmakla olmuyor ne yazık ki, o yüzden bu açıklamalarla iktidar olamazlar, olmamaları da hayırlı olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

TRT 6 izleyen herkese pkklı mı demiş ki bu adam? Kürt milliyetçilerini temizleyeceğim, trt şeş i alıp tavla oynatırım, federe devleti de rüyanızda görürsünüz demiş, iyi de etmiş.
Ama söyleyiş tarzı çok sert, bizim millet alışkın değil. Bizim millet yavşaklığa alışkın, bi hafta tamam olur ikinci hafta olmaz diyeceksin ki oy alasın.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
.

ABD ile ilgili tek bir söz söylediğini, Ergenekon olayında sağlam tavır aldığını, hükümete yönelik adam gibi bir eleştiri yönelttiğini ve Türkiye'yi nasıl düzelteceğini görmedim, duymadım.
.

Çüş
1)bu konuşmasında hükümeti eleştirmiyormu
2)net sitesine girip orda yazanları okudunmu?
3)geçen hafta atv'de ergonokon davası ve soruşturmanın üsulu hakkında 15 dakka konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

adam fena konuşmuyo ama bir kişiyle işler yürümüyo maalesef. kadro lazım, örgütlenme lazım, reklam lazım en önemliside para lazım... hiçbiride yok bu adamda, yani yaşar nuri öztürkte iyi niyetli ama işte sonuç ortada, buda onun gibi olacak ve büyüklerin arasında kaybolcaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...