yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Illaki vardır patide sevenleri. Yıllar yılı Seinfeld izleyip bittiğinde hayatında boşluk hissedenlere ilaç gibi gelmiştir Curb your enthusiasm. Zaten Seinfeld'in yapımcısı bu dizinin başrolünde. İzleyenler vardır kesinlikle, açalım bulunsun başlığımız. Imdb notu 9.4 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çogzel dizi,baya bi doğaçlama içeriyodu yanlış hatırlamıyosam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Evet oyunculara sadece konuyu anlatıp hadi gidin çıkın oynayın diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ooof efsane bi dizi bu yaw. bildiğimiz yürüyen kameramanlarla fln çekiliodu galba bu dizi öle hatırlıyorum baya izlemiştim comedymax'de. larry david'in o çaresiz halleri yok mu ne yarılırdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Doğaçalama dizi fikri ilginç geldi. Bi de seinfeld falan denmiş. Daha da bi ilginç geldi. Bakmak lazım bu diziye evek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 seinfeldle alakasi yok, larry davidin dizisi, tek alaka o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ben izledim bunu.Çok sinir etti beni sıkıldım.Bi 5 6 bölüm sonra sıkıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aquila said: seinfeldle alakasi yok, larry davidin dizisi, tek alaka o. Diyaloglar ve tarz bakımındanda andırıyor bence aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tarz ayni zaten ama seinfeld gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hiçbir sitcom Seinfeld gibi olamadıki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mükemmel bir dizi. Tamamen doğaçlama bir de evet, yani çekimlerden önce bayağı detaylı bir outline çıkarıyolarmış sadece, şurda şu burda bu olacak diye, sonra salıyolarmış direk oyuncuları takılın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 7. sezon için up. hakettiği ilgiyi en az gören dizi bu heralde bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 efsane ya.tam beni anlatıyo herif.doğuştan cenabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Cast Larry David as Epic Fail. Mükemmel dizidir. Beğenmeyen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Üçüncü sezon altyazılarını bulamadığım için İngilizce çalışmalarımı hızlandırıyorum. O derece güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sekizinci sezonu başlamış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şu dizi hayatımda izleyip izleyebileceğim en komik dizi larry david zaten klas ötesi bu kadar az mı takip edeni varmış yahu yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Efsane dizi. Ama dendiği gibi pek bilinmiyor. Comedymax'te gece 11'de oluyordu bir zamanlar hiç kaçırmazdım şimdilerde pek izleyemiyorum, süper dizi, tavsiye edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 1. sezonu nerden bulucaz . torrentte yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yeni sezon geliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Leon olacak mi acaba, You gotta get in that ass Larry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 8. sezonu izlememişim ya ben bunda. yeni sezon öncesi güzel gitti :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Pha said: Leon olacak mi acaba, You gotta get in that ass Larry. olacakmis bab: said: In addition to David, Jeff Garlin, Cheryl Hines, Susie Essman, J.B. Smoove, Bob Einstein and Richard Lewis are expected to reprise their roles. Mary Steenburgen and Ted Danson will also return. ama best yanci jeff abi. bana daha fazla funkhouser lazim ama. bizimkilerle takildikca adami kendilerine benzetmeleri kacinilmaz. o potansiyeli goruyorum funkhouser'da ahah. potansiyelden bahsetmisken https://www.youtube.com/watch?v=hhlOEQH5hMo mary gelmesin. her yerde kendini oynuyor. burada kurgu olsa da kendini oynamasi ekstra garip geliyor ahah. ted danson'in karakter de super yavan. pek gariplikleri olmadigindan o ikisi uzerinden iyi dram donmuyor. neyse ki ikinci cumlede yazildigi icin rolleri azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 abi bu nasıl dizidir ya lisede comedymax dijitürkde izliyodum oturdum şimdi en baştan izliyorum cringden kapatası geliyor insanın asdfhh efsane bi dizi yeni sezonu duydum burdan hemen başladım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 pazartesi sabahi basliyor. https://www.youtube.com/watch?v=DUFBEamEF0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar