uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 okumaya geldim yahu ben buraya kabileye katilmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 amma kıvırdın be arkadaşım.ya çok çirkinsin kendi fotoğrafını koymaya utanıyosun ya da dalga geçiyosun insanlarla.afrikaya dair herhangi birşeyle resmini çek koy işte niye kasıyosun bu kadar insanlar okuduklarının atmasyon olmadığını görmek istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 internetin cok kotu oldugunu soylemistim resim upload'i cok cok uzun suruyor. bu aksam bir resim koymaya calisacagim. internet cok kotu derken 56k'dan bile daha kotu. aksam tekrar deniyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 upload devam ediyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aaaaa çok kıskandım lan , ben de afrikada gezmek alışveriş yapmak ve kaldığım evin duvarına yıldırım düştüğünü görmek istiyorum , domino buzlarını görmek istiyorum.. o.o Gun-free-arealar nasıl heyecanlı mı? güzel mi? :D Kendi resmini boşver oranın çektiğin acayip resimleri varsa koysana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 upload yavaşmış koyamıyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 uyurgezer, adın emre mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 meraklı bekleyiş uzuyor. topic güme gitmesin. olay aydınlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 uyurgezer said: eger facebook'tan gorebilirseniz soyle bir fotografim var. alisveris merkezinin girisinde yaziyordu. tirsmadan edemedim. http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1957/186/119/562682184/n562682184_1105601_2456.jpg ghost_boo said: o.o Gun-free-arealar nasıl heyecanlı mı? güzel mi? :D AHAHAAH gun free silahla giremezsin demek silah taşımak serbest diil hatta resimde 2. kata gidip silahınız varsa kasaya koyun demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eğer gerçekten afrikadaysan ne güzel macera olmuş.. devam et.. tek ricamız adam yeme burda ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ATqC_Konbgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lol , ingilizceme kg o zaman sdf.. Resim beklioruz halen o halde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 resim uploadı %83teymiş şu an, 1 haftaya biter tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sevgililer gününde maymunlarla takılırsın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oha böyle ırkçılık hayatımda görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://www.kucukresim.com/sunucu18_dscf0091e73f7.jpg resim buyrun. soldan sağa mesfin, ben ve musi. kağıtlardan ikisi okunmuyor sanırım pek. birinde paticik yazıyor. diğerinde uyurgezer harbiden swazilandda. üçüncüsünde beygirgücü in swaziland. (tipim fail biliyorum) -http://www.kucukresim.com/sunucu18_dscf0091e73f7.jpg- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 uyurgezer said: http://www.kucukresim.com/sunucu18_dscf0091e73f7.jpg resim buyrun. soldan sağa mesfin, ben ve musi. kağıtlardan ikisi okunmuyor sanırım pek. birinde paticik yazıyor. diğerinde uyurgezer harbiden swazilandda. üçüncüsünde beygirgücü in swaziland. (tipim fail biliyorum) -http://www.kucukresim.com/sunucu18_dscf0091e73f7.jpg- ASFASDASDAS D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yok lan fail fln degil sadece türk'e benzemiyorsun. Kağıda yazilanlar güzelmiş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahah süpermiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 LAN! HAVUÇ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 adam ezdi inanmayanlari bi guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Olm bi de elinde "Miyav" ve "Paticik" yazılı bir kağıt olan bir zenci fotosu ne kadar absürdmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hangisi sensin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oha zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahah fotoğraf süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar