Khiran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Xenocide said: demo daha fazla quest yapmama izin vermiyor yalnız :) sevdim oyunu ya indirime girse keşke yine de alsam. Şuan 15 $ oyun. Bence o fiyata da değer. Oyun MMO pazarında fazla ün yapmamış doğrudur fakat epey eğlenceli birşey. Bir de şu sanki betadaymış gibi saçma sapan crashler vermese daha iyi olacak. 19.99 veya 24.99 ken almıştım tam hatırlamıyorum. :) Bu arada Sandstorm patchleri geldi 'ek paket' niteliğinde. Ücret istemediler. Zaten oyunda sub varken de zorunlu olarak yoktu. AvA savaşlarına katılma, co-op missionlardan item drop, craft gibi ek özelliği vardı sub kullanıcılarının. Sub kaldırdılar yerine boost sistemi getirdiler. Boost sisteminde de daha fazla token, xp, para gibi kazanç veriliyor. Ama denge bozucu şey yok. Ayrıca illaki Steam'den oynamak istiyorsanız(community açısından daha kullanışlı bence) bilgisayarın dilini İngilizce(Amerika) yapın, öyle girin. Türkçe işletim sistemlerinde sorun var, Hi-Rez Updater'i açamıyor. Neden ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 direk add non steam game diyip launcherı es geçerek başlatmakta çözüyomuş olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oyunu 9.99'dan satın almak isteyen varsa bana ulaşsınlar. Global Agenda Store'da oyun %50 ile satılıyor. Bende de %30'luk indirim kuponu var 9.99'a düşüyor. GA Store'daki key Steam'e eklenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 khiran varmı guild vs? katılalım diyoruz ama 8 kişi lazımmış AvA için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Oyunun demosunu steamden çektim ama oyunu global agenda store dan aldım. Şimdi ben bunları nasıl birleştiricem ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 birleştirme steamden calıstırınca sorun cıkarıyo ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Agency yok ama şu son indirimlerden sonra epey bir Türk oyuncusu katıldı oyuna. Birleşilse aslında kurulur birşey. Bende bu oyun hala gereksiz yere saçma sapan crashler veriyor. Oyundan soğudum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yokmu oynayan patiden GA ? merc - ava - max/umax biseyler yapalım name : Xcedrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 f2p yapmışlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 steam'de free to play gördüm şimdi tesadüf, ben de bir deneyeyim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ooooooo BELEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 f2p faq: http://hi-rez.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/247 yanliz soyle bisey var. steam'in acayip gerzek bi update sistemi var. adamlar 100 mb patch yapiyosa steam 4 gb indirtiyor. 2 tane patch'i es gecmistim bi deneyeyim dedim oyunu bastan (10 gb) indiriyor, kendi launcher'i ile bakinca 2 gb patch aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 steamde görünen 10 gb kurulmuş hali. aslında 6 gb indiriyor. bu arada fps değil tps çıktı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tam tanımı team fortress gibin ama baya laglısı :/ çok da heves etmiştim oynıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi options tan ayarlıyorsun dımı Region olarak Europe u ? ikiside tickli baslıyor oyun cunku... US serverına falan atarsa boş dıye, 1000 ms takılırsın :), onun dısında pvp pve europe da 90 100 ms paso bende oyun.. Dome City de bazen lag oluyor o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar