Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sevgili arkadaşlar, Azıcık insaflı, azıcık insan olun. Çoğumuzun stres içinde geçirdiği şu final dönemini arkanızda bırakmış olmanız demek değildir ki hala çalışmaktan Serkül'e dönmüş arkadaşlarınızın size bela okuyacak vakti yok. Kişisel iletilerinize: 6/6 OH BE FİANANELLER BİTTİ Finalfree 0 ödev 0 proje 0 final Konseptli çalışmalar koymayınız, koydurmayınız. Aklınızda bulundurunuz ki son bela okuduğum dört tanıdığımdan bir tanesinin yeğeni, diğer ikisinin dayıoğlu tamı tamına 7 şer tane parmakla doğdu. İnsana büyü yaptırmayın... edit: öfkeyle kalktım typoyla oturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sakin. Unutma onlarında bu güzel günleri bir gün sona erecek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 said: tamı tamına 7 şey tane parmak wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 BÜTÜN PARŞÖMENDEN ANLADIĞIN BU KADAR MIYDI BRE MELON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Parmakta kaldım ben. doğru anlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Benim topiğimi trollemek kuzeninle evlenmek kadar ciddi bir risk faktörüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kuzenim hawt benim. öhm neyse. YAZMAYIN ÖYLE REÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 [LARGE]OOOOOH TÜM FİNALLERİM BİTTTİİİ OHHHH YAYDIRA YAYDIRA YEMEKTEYİZ İZLİYOM ARTIK OOOOH[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 HEPSİ BİTTİ , YEMEKTEYİZ . abi çenesini sökmek nedir ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Final mi. O da ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ginaly said: [LARGE]OOOOOH TÜM FİNALLERİM BİTTTİİİ OHHHH YAYDIRA YAYDIRA YEMEKTEYİZ İZLİYOM ARTIK OOOOH[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nasıl trollesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 4/4 yaptım mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu arada 6/6, 4/4 nedir yahu? Bizde bir yarı yılda 11-12 tane finali dayarlardı. Alttan ders varsa onlarıda ekle. Ulan ya millet kek kek fakültelerde okuyor yada İstanbul Hukukta harbi ot tıkıyorlardı bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 uzatmaları oynayınca o kadar dersin kalıyor. yoksa normal yıl tabi ki değil lan yuh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kaan'a katılıyorum ama gülmekten yok şaka hakkaten katılıyorum yazmayın lan teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 üzülme abi seninde biter bigün bizim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 finaller gitti her gün kütüphaneye gidip ders çalışıyorum yaptığın işi sevmek böyle bişey acı çekin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bitti olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 2/2 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 QIAMAM KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Benim biteli 2 hafta oluyor.2 haftadır tatildeyim bir 3 haftam daha var üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Öf drama queen misin Qaan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar