Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kemalisthllwndr said: ya bi yer yanlış anlaşılmasın ben bu kızı bu lavuk onla çıkmaya başlamadan da seviyordum, baya da bi uğraşmıştım ayarlamak için, neyse artık çocuk kaptı kızı ben de bi süre işin peşini bıraktım falan ama yok abi olmuyor böyle seviyorum kızı, çocuğun da bana geçmişte çok yamuğu var, genel olarak lavuk her zaman lavuk Abi çok fail veriyosun. Kişisel'de aşk temalı yazıları oku bakalım. Kim sevgilim diyeceği kişi hakkında böyle konuşmuş. Bence kendini riske atma. Dayağını yersin babalar gibi. Ama gururumla yerim diyosan seni kim tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 gkgokhan dogru söylemiş ortaokul ağzı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 valla hocam sorduğuma soracağıma pişman oldum size de ha ben şansımı deniyicem arkadaşım, ayrıca erkek olarak yorum yapıyorsunuz hepimiz hayvanız hepimiz farkındayız çocuk güçlü falan diyorum da tırt bişey sanmayın beni, ağırlık çalışan adamım çocukla eşit kilodayız ben 10 cm kısayım inat oldum lan vazgeçesim vardı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 elemanın iki kızı idare etme durumu varsa işin daha kolay.. baktın dayak yiyon kızın gözü önünde.. hemen lafı yapıştır "o kızı aldatmana izin vermem" filan gibilerindne :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: valla hocam sorduğuma soracağıma pişman oldum size de ha ben şansımı deniyicem arkadaşım, ayrıca erkek olarak yorum yapıyorsunuz hepimiz hayvanız hepimiz farkındayız çocuk güçlü falan diyorum da tırt bişey sanmayın beni, ağırlık çalışan adamım çocukla eşit kilodayız ben 10 cm kısayım inat oldum lan vazgeçesim vardı kalmadı hangi okuldasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hocam asla dayak yemem o adamdan güçlü diyosam da aramızda çok az bi fark var ayrıca ben ilk yumruğu yapıştıran olacağım için şansım kafadan %20 fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ayrıca kavga işin son aşaması önce bi kıza yaklaşmam lazım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 HANGİ OKULDASIN SEN CEVAP VER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hah belliydi yaş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ABİ İNDİRELİM Mİ ZİBİDİYİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 e yuh be birader bakıyorum msn den çocuk online değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: hocam asla dayak yemem o adamdan güçlü diyosam da aramızda çok az bi fark var ayrıca ben ilk yumruğu yapıştıran olacağım için şansım kafadan %20 fazla Eğer yumruk yerine kafayla başlarsan şansın kafandan %20 fazla olur.fadsfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 DÖNER BIÇAKLARIYLA DALALIM ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ginaly said: ABİ İNDİRELİM Mİ ZİBİDİYİ? birader biliyorum antipati oluştu sizde ama inanın efendi bi insanım, çocuğun da çok terbiyesizliğini gördüm edit: yoksa arkadaşıma yapmam böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tugay dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 rahatsiz said: arda bey? yok bu sefer lavuk bey? oldu evet merakla bekliyoruz lavuk lakaplı kişi oogah mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 rahatsiz said: arda bey? sdlkfjhdlsfkj :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Şey yap ya, kamera falan ayarla çeksin bir arkadaşın. Acayip karizma yaparsın, o kız olmazsa başka kız olur sonra, benden söylemesi. He buraya da göndermeyi unutma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ulan size soranda kabahat; ben zaten vermişim kararımı eğlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 fede said: AHUSDHAUSFDSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Oogah tugaymis. ozelden soyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tmm biz de verdik kararı git döv çocuğu diyoruz. ama döversen de dayak yersen de gelip buraya yazıcan. tmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar