Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 simülasyon olmasını ummayın boşuna Kaede'nin dediği gibi, ace combat tarzı bişey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 uçaklı TPS olacak bariz. ama şahane olacak aylarca oynarım muhtemelen.. uçaklarda gözüm var nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Arcade olsun zaten... İnsan bi yaştan sonra oyunda ustalaşmak için haftalarca vakit harcamak istemiyor. Joystick imi bağlayıp 3 günde dişli bi rakip olabileyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 OOooooouuvvvvvvvv yeeeahhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 26sında demo geliyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kinkaudonau said: Quel-Thul said: daha iyi bence (tu) bence de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 XboxLive da demosu var. Demoda Rio onun üstünde uçuyoruz. Daha önce hiç gerçekte Rionun üstünde uçmadığım için orjinaline ne kadar sağdık bilemicem ama şehir baya güzel olmuş. Grafikler falanda baya iyi oyunda. Oyunun simulasyonluk hiç bir yanı yok Ace Combat ı bile geçmiş o konuda. Oyunda uçağı ya assistance on olarak arakdan yada kokpitten görerek oynuoruz yada assistance off yapınca kamera daha uzaktan gösteriyor ve uçak ile birlikte hareket etmiyor. Assistance on iken uçmak daha kolay tabi hatta düşman uçaklara yeterince yakınken X basınca size yol çiziyor intercept etmek için. Off ken yol çizme olayı yok. Kitlenince kendiniz düzgün bi şekilde atıyorsunuz füzeyi yada minigun ile ateşi. Oyun biraz karışık ve baya hızlı. Demoda F16 kullanıyoruz. İlk bölümde tutorial var ondan sonra da Rio yu işgal kuvvetlerinden koruyoruz. Düşmanlar havadan, karadan, sudan her yerden saldırıyorlar :D. O açıdan biraz karışıyor oyun. Bombardıman uçaklarına mı yetişeyim. Yoksa tanklara mı dalayım yada bunları bırak landing boat lara koş. O arada enemy fighterlar sana kitlenip roketi sallıyorlar. Assistance Off ken füzeden kaçmak çok daha kolay bu arada. Genel olarak oyun güzel. Böyle basit bir uçak oyunu istiyordum ne zamandır. Heralde oynaıdkça iyicene alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hmmm baya ekşın yani :) SWIV gibi bişey anlaşılan ehehe böle anlatılınca simulasyon olmasa da eğlendirici bişey olduğunu farkettim. merakla bekliyörüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 grafikler süpermiş, güzele benziyor ekşın mekşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 2 hafta 3 güne steam de unlock olacak oyun... 49.99 dolar fiyat etiketi var... Ay başını bekliyorum, oyunun açılmasına 3 gün kala alırım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Multiplayer ne alemde kimse denemedi mi? Bir de Steam sunucu desteği verecek mi? Çünkü en son Steam'den 50 dolar verip aldığım oyun Gamespy çıktı, üzerine dedicated server dosyası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 merak ettiğim birşey var, hiç sanmıyorum olacağını ama uçağı mouse ile kontrol edebilecek miyiz acaba? battlefield dışında görmedim böyle bi kontrol sistemi, bf'de de inanılmaz rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 düşmüş malum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Lopeth said: düşmüş malum yerlere ha ? Endwar olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yedi o zaman biri beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Xenocide said: merak ettiğim birşey var, hiç sanmıyorum olacağını ama uçağı mouse ile kontrol edebilecek miyiz acaba? battlefield dışında görmedim böyle bi kontrol sistemi, bf'de de inanılmaz rahat oluyor. Hiçte rahat olmuyor. Yani rahat ama adil değil. Joystick li bi adamla dog fight a girdin mi %99 kaybediyordun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Demo'yu oynadım. Oyun tam tahmin ettiğim gibi çıktı, eski Independance Day stili. Gayet güzel. Bu noktada kritik husus multiplayer. Eğer pvp varsa şahane olacak. Sadece coop. ile idare edeceksek meeeh. Sevmediğim noktalar o interception guide. Oyunu fazla kolay yapıyor. Bir de npclerin konuşmalarını sevmedim, asker değil de oyuncu gibi konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 independance day dedin, beni benden aldın. manevra yaparken sadece sağa sola basarak dönmüyoruz di mi araba gibi? yana yatırıp yukarı çekiyoruz normal simulasyondaki gibi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 PvP var. Baya şahane dogfightlar vardı videolarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Uçak gibi, yatırarak dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Multide herşey varmış. TDM, coop. öbür şehirler, XP. (tu) http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyshawx/news.html?sid=6205337&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ps e demosunu indirdim.oynicam.pek bi beklentim yok.ama beğenirsem alırım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 off joystickle ne tadı çıkar bununn yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pc demosu çıkıyor bu akşam. takip için http://www.gamershell.com/pc/tom_clancy_s_hawx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Multisi çok eğlenceli olur gibi. Hazır gamepad de almışken cillop olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar