dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hers ey bambaska olur sanıyodum ama hic bisey degismemisti aslında. bu olsa degisir diye bi umudum vardı en azından simdi onun da bos oldugunu farkediyorum. bi daha beni hic arama, hic gorusmesek sahip olmadan once sahip olmayı istiyordum. tum istegim onu kazanmaktı. sahip olunca rahatlarım diye dusunuyordum ama simdi kaybetmekten korkuyla daha da gergin yasıyorum. yanlıs hareketler, sozlerden korkuyorum. sogutmaktan, sıkmaktan hic bi zaman tam mutluluk yokmus demek ki rahatlık huzur yokmus gozundeki degerini kaybetme korkusu su korkusu bu korkusu lanet olsun korkulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eet erkek arkadaşın oldu diye ağda yapmayı bırakmak yok öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sevgili dunno, Kendini üzmek için sörkumstans yaratıyorsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bisey yapıcam, bisey soylicem, bi sekilde bi terslik olucak bozulucak her sey diye odum kopuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bu en yakındaki değilmiydi,seni güldüren aşık olduğun kişi.Niye değişti şimdi böyle herşey. Bence kendine sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bişey söylediğin için bişey olacağından korkuyorsan o adam işine geldikçe seni paspas yapar nasılsa götü atıyo korkudan ağzını açamaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hicbisey degismedi. mukemmel gidiyo nasıl olur bu kadar guzel diye inanamiyorum. kesin bi terslik cıkıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ulan bu kızın hayatı da dizi gibi. hiç mi çıkıp ekmek almazsın, hiç mi faturalarını yatırmak için bankaya gitmezsin, hiç mi aylak aylak oturmazsın be avrad. paso ilişki, paso aşk. yiter be. artık bi seviş de hepimiz rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ginaly said: artık bi seviş de hepimiz rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bugun de ekmek aldım diye konu acmıyorum ekmek aldıgım zaman bilmiyosunuz o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sadece aşk topiklerinde konuşuyosun da onu diyo ama dabii başka topiğe bişi yazmak zorunda diilsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 evet dogru. hatta baskalarının topiclerine de yorum yapmıyorum pek galiba. basima bisey gelince ya da aklıma bisey takılınca yazıyorum sadece. ask dısında yardıma ihtiyac duymuyorum pek. ya da yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Jadelith said: ginaly said: artık bi seviş de hepimiz rahatlayalım. kaybetme korkusu konseptini farklı yorumlamış ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ginaly said: ulan bu kızın hayatı da dizi gibi. hiç mi çıkıp ekmek almazsın, hiç mi faturalarını yatırmak için bankaya gitmezsin, hiç mi aylak aylak oturmazsın be avrad. paso ilişki, paso aşk. yiter be. artık bi seviş de hepimiz rahatlayalım. Abi yanlış giden hiçbir şey yokmuş ki, gayet ortalama bir insan hayatı sürüyor da muhtemelen, osuruktan bahane yaratıp gelip konu açıyo işte. Drama Queen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 gercekten "osu*ktan bahane bulmak" cok uygun bana galiba. derdim yok dert arıyorum kendime. isin garibi uydurdugum dertlere inandırıyorum da kendimi. nasıl biseyim ben ya. gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Rahat olucaksın. Sevgilin yokmuş gibi davranıcaksın. Ama yok ben böle kuruntudan ölürüm diyosan kaybetmeye mahkumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dunno said: gercekten "osu*ktan bahane bulmak" cok uygun bana galiba. derdim yok dert arıyorum kendime. isin garibi uydurdugum dertlere inandırıyorum da kendimi. nasıl biseyim ben ya. gerizekalıyım Bu konuda şüpheliyim. Sen mi yoksa senin topiclerini ciddiye alıp insan gibi cevap yazanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Devilmanta said: Rahat olucaksın. Sevgilin yokmuş gibi davranıcaksın. Ama yok ben böle kuruntudan ölürüm diyosan kaybetmeye mahkumsun. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Jadelith said: ginaly said: artık bi seviş de hepimiz rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 uzaktakine dön dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Obsessif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dunno seni bi seansa almak istiyorum,1 saatlik konusma sonunda sen de diğerleri gibi pipisiz yaşanabileceğini öğreneceksin.ama bunu soğutmadan korkutmadan yapıcam ,korkma feminist olmayacaksın.aşk kadını yapacagım seni! var mısın ablası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahahahhahahaha yerim seni köri soslu tavuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Jadelith said: eet erkek arkadaşın oldu diye ağda yapmayı bırakmak yok öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar