Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yapmadığımız questleri görebileceğimiz bi addon bi teknoloji var mı? anasını sattığımın blade edge de 7 tane quest kaldı bi yerde bi chain kaçırdık ama bulamıyorum kafayı gözü yaracam sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 %280 binek + track low level quests /profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öle olmuo işte olsa dükkan senin. 280 i geç proto drake + track + carbonite le dolaşıyorum ama yok anasını satayım quest yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 loremaster 2500 quest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Eastern - Kalimdor - Outland - Northrend'deki bütün questler die biliyorum ama yanılmış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Düşen itemlerden verilen questleri kaçırıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aslında achivement liste koymaları lazım yapılmamış questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu itemle başlayan bu quest serisini kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Dailyler sayılsa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 loremaster cok zor. ama popeye the great tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 lore master gerçekten çok zahmetli bir çok low level questi tamamlamak zorundasın ( en koalyları olduğu bakımından ) yani 1 hafta veya 2 hafta üzerinde çalışman gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 wowhead de zor açılıo yurtdışında yine bi sıçış mı var acaba telekom başını ne kadar sallarsan salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu arada orgrila repi kasmamıştım hiç friendly su anda, onu honored yapınca yeni questler açılıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet Buyse orada açılan questleri Blade's Edge'e sayıyor ki en az 6 quest var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 odul ne veriyolar tamamlayinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dailyden başka rep kasılmıodu di mi oraya :( neyse artık blade edge yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @inner Loremaster title bi de tabard die hatırlıom sanki. sadece title da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Buyse said: @inner Loremaster title bi de tabard die hatırlıom sanki. sadece title da olabilir. ben ejder diye hatirliyorum ama uzun zaman oldu birakali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Reward: Title & Loremaster's Colors title mış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hic kasilmaz dandik title icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aa öyle deme oyundaki en afilli titledır benim için immortal fln yalan yanında Loremaster var mı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 lan sanki hic quest yapmamisim expansionlardan once, kasilir mi o kadar quest yeaavv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Synergenx said: Eastern - Kalimdor - Outland - Northrend'deki bütün questler die biliyorum ama yanılmış da olabilirim. Değil, belli bir sayıda quest sadece. Toplama bakıyor. Northrend ve Outland için bir bölgede atıyorum 160 quest varsa 130-140 tanesini falan yapınca yetiyor hem o bölgenin achievementını almaya hem de o achievement sayesinde o kıtanınkini almaya vs. Eastern ve Kalimdorda ise bu sayı toplam quest sayısından x quest azı işte. O x quest içinden herhangi y tanesini yapınca alıyorsun title'ı. Ama oran oldukça yüksek olduğundan hemen hemen her bölgeye bi burnunu sokman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Masquerade said: %280 binek + track low level quests /profit yanlış.. 1-login to wow 2-obtain an epic mount 3-track low level quests 4-????? 5-PROFIT! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Loremaster Title'a kasarken the seeker title da alabiliteniz var. Bknz : 3000 quest hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar