Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet. Bu gün saat 15 gibi başladım. Sahip olduğum tüm AC/DC cdleri sırayla dinledim, sonra bilgisayardaki şeylere, kliplere, konserlere falan geçtim. Biraz önce bitti. Birşeyler yemenin vakti gelmiştir diyip mutfağa gitme amacıyla ayağa kalktım. Bu süre boyunca ayağa kalkmamıştım. Etraf kararmaya başladı, herşey döndü, kendimi hissiz bir şekilde yerde buldum. Bu da kişisel şaçmalığım. Neymiş, büyük headsetlerle 12 saat AC/DC dinlenmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adaptörler böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bende onu diyecektim sonra foundations of mechanics falan dedim sonra sildim lan bu müzik grubu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 GERGE çocuğum ol. doğru yoldasın. hayatın anlamını keşfetmeye gerçekten az kalmış. Herkesin senin gibi olduğu bir dünya diliyorum. Ac/Dc tanrıları kutsasın seni. OLM SÜPER LAN HELAL EVET BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eysidisi saks meme forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sırf konserlerine gidebilmek için part time iş bakıyorum şu an ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ac/dc? elektrik mühendisi filan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adam inanmış ve başarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öyle tatsız adam olmak istemezdim ama burda olay müzik dinlemekte değil 12 saat kıçını kıpırdatmamanda biliyosun dimi? her 12 saat oturana olmaz da işte kan dolaşımınla ilgili ufak bi sorunun olabiler haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://imagecache2.allposters.com/images/pic/LPG/51274~AC-DC-Stiff-Upper-Lip-Posters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yiycekse bırak ac/dc yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Satanist mi bunlar, cehenneme giden otoyol falan? Pes ya, genclerin beynini yikayip kotu yollara sokuyorlar. Allah hepsinin belalarini obur tarafta verecek insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Can çarpılırsın bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kan şekerin düşükken ayağa ani kalktın diye olmuştur o. öyle oldumu öne rüku vaziyetinde eğilip kafanı sırtından birazcık aşağı seviyede tutup karın boşluğundan kalbine doğru iki elinle bastır geçer. acdcyle alakasız yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abort connection / disconnect. yemişin hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 varmı ac//dc gibisi, gelicek buralara gidicez bizde evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AC daha iyi bence DCden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hastasiyiz, boyle yenmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 neymiş diye merak ettim youtube'dan baktım. kötü değil ama iyi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Drall said: kan şekerin düşükken ayağa ani kalktın diye olmuştur o. öyle oldumu öne rüku vaziyetinde eğilip kafanı sırtından birazcık aşağı seviyede tutup karın boşluğundan kalbine doğru iki elinle bastır geçer. acdcyle alakasız yani =D +1 bana da oluyo 3-4 saniye gözüm kararıyo ve ayakta duramıcak hale geliyorum ama geçiyo, aniden ayağa kalkma yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ac/Dc iyidir ya dinle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ardeth said: neymiş diye merak ettim youtube'dan baktım. kötü değil ama iyi de değil ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayip? terbiyesizligin alasi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar