Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım ve arkadaşı

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

böle diosunuz da çocuğa şimdi bu işin bi sürü değişkeni var, kız ne kadar sevio bu çocuğu, arkadaşını ne kadar sevio, kızın karakteri nasıl belki terk edilince gurur yapiodur vs. Öle keskin kararlar verdirtmeyin adama patlayabilir. Ben kaç kere rest çekmekten o şekilde batırdım ilişkiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Dartanian said:
Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya

Seninki istisna olmuş, sana oldu diye herkese olacak hali yok yani. Benim gayet çok yakın kız arkadaşlarım var, bayadır var ayrıca yani, hiç sevişmedik.

ESKİDEN KALKARDI ARTIK KALKMIYORMUŞ ZATEN KAAN. BIRAK YA.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın aynısı başıma geldi. Çok başın ağrır, hoş ben kavga edip bilmem ne yapıp, sonunda görüşmemelerini sağlamıştım.
Tabi yine kötü kişi sen oluyosun. Hoş, sonra elemanın kızdan hoşlandığını da öğrenmiştik. Yani aynı şeyleri ben de duymuştum " gelme ayıp olur ", " senden önce de bir hayatım vardı ". Başta eğer benim gibi, daha yeni ilişki bilmem ne diyip sıkmayayım dersen, kafayı yersin. Sıkarsan da sen kötü olursun. 2 uçlu deynek. Yani kız arkadaşın bu kafadaysa, eğer gerçekten seviyorsan şimdiden kolay gelsin.
Bu arada ben ayrıldım kız arkadaşımdan birkaç ay önce, bunun gibi bir sebepten :).

edit:şutla.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
kız elemanla görüşmekte ısrarcıysa
ya çok saf arkadaş olabileceğine inanıyor ya da acil şutlaman lazım, birileri onu sevdikçe kalçası havalanan tiplerden

Saf kız yoktur sadece gerekli olan zaman vardır.Erkek milleti kazık attıkca o saflık yok olur.Düşünülmeden sözler verilir (gaza gelme ihtimalide var anlık) sonra oturur düşünür sen çekip gittikten sonra tabi safsa o saflıktanda pek bişi kalmaz zamanla.Bernard Shaw ın ölümsüzlük iksiri diye bi kitabı var tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi konuşma yaptım kendisiyle. Haklısın falan dedi defalarca. Aynı şeyi benim yapsam sen ne yapardın falan dedim, haklısın dedi gene. Sen de gel dedi sonuçta. Haklısın dediği için hep planladığım gibi değil de daha alttan alarak konuştum. Ama birdaha konusu olursa daha sert olur konuşma.
Dedim ki işte bu çocuğun içinde kalmış var sana bişeyi bak anlamıyosun falan dedim, yok ben onu yıllardır tanırım falan dedi. Neyse sorun çıkmicak heralde, kızın yanında olduğum sürece rahatsızlık veremez.

Benim deli olduğum şey çocuk bundan büyük ihtimal hoşlanıyo. Ama kıza bunu inandıramıyosun. Ortaya çıkana kadar inanmıyo bunlar ne biçim bi kafaları var ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlış anlama ama, kız o çocuğu yedekte tutuyo olabilir, bunu hiç düşündünmü? yani cepte bi tane dursunda, yokluk zamanlarında bunlan idare ederiz şeklinde bi düşüncesi vardır muhtemelenB)- o yüzden seçenek koy ya ben ya o de! eğer gene olmaz işte onu eskiden tanıyom falan derse...
çek ikisinide vur alınlarının ortasından!! hatta bide tükür üstlerine!!:X
şaka lan şaka, vurma yazıktır. katana bul bi yerden git çükünü kes çocuğun tamam işte kimseye bi zararı olamaz ondan sonra>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...