-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 19 Ocak'da, bir çok wipe sonrasında kestiğimiz Malygos hakkında, kendi yaptığım bir çalışma. 18 - 19 sene önce oynadığım ve annem tarafından saklanan oyuncaklar ile apartmandaki komuşların çocuklarından topladığım bir kaç parça oyuncak ile hazırladığım, yabancı bir forumda Sartharion Taktiklerinden ilham aldığım bu çalışmayı sizlerle paylaşıyorum. Çok da klişe konuşurum. http://www.facebook.com/album.php?aid=56728&id=604602457&ref=mf#/photo.php?pid=1288456&id=604602457 Not : Taktikler doğrudur, bir kaç hatam ve gözden kaçırdığım nokta olabilir. Malygos'a giden guildlar, türkçe kaynak olarak kullanabilir. Aralara geyikler de koydum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 heah güzel olmuş. sartharion da güzeldi, ama sen grafiksel açıdan yetersiz kalmışsın (kırmızı çizgiler vardı sartharionda :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Irmak'a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokosh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Süper olmuş yaaaa, diğer bossları da bu tarz taktiklerini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ırmak /flirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahaha '' ırmak a selamlar'' xD sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 neden bu kadar cok pokemonun zartin zurtun var sorulari es gecerek Irmak'a selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bunları bulabildim, aslen Fil ve Tauren benim. 25 kişilik raid toplamaya çalıştık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bundan sonra da legolu bir sunum isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Deniz pizza Hut'ta wipe yemediysek sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yaswin çok başarılı olmuş female be priest sanırım?(offhand fena!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Romario said: Deniz pizza Hut'ta wipe yemediysek sorun yok :) pizza hutta ya pizza yersin ya makarna, wipe nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sınırsızda kola içerken wipe oluyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 f.book um yok bende görmek istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahuaha merhaba ırmak demek icin dönmüştüm ama peeeh sıra varmış lan =( geç kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Deniz yanlış olmuş buraya yazman abi baksana millet şimdi senin facebook a sulanıp benim esprilerimi çalabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 This content is currently unavailable The page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page. Return home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yankee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 funky noodle eat it up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nerde bu ırmak NERDE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Abi sabah sabah aklıma geldi, çok iyidi bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Hakkat efsane topiclerdendi fakat patlamış sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Irmak kim lan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar